Şimdi Ara

PsP ye ALTYAZI atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu olayı sabahtan beri arastırsamda bulamadım.. lutfen yardım edın

bı fılm ındırdım bılgısayardan alt yazısını da ındırdım ancak psp ye nasıl gomuldugunu bılmıyorum .srt uzantılı..

• Converter programlar var. Onlarla alt yazıyı videoya gömüyorsun. harici olarak alt yazıyı pspye atamazsın. atarsın ama görmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Converter programlar var. Onlarla alt yazıyı videoya gömüyorsun. harici olarak alt yazıyı pspye atamazsın. atarsın ama görmez.

hocam pm attım bakarsanız..
  • hocam dediğini biraz daha açıklayabilir misin
  • yani psp'de izlemek istediğin video'nun formatını çevirirken altyazıyıda filmin içine gömüyor.google'dan aratırsan bulursun bu tip programlar.
  • http://dl.qj.net/XviD4PSP-4.113-Final-released-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/13600/catid/140

Indirme bitince inen dosyanin adini degistirir gibi yapip uzantisini .exe yapacaksin.
    Yani dosya adi xvid4psp_4113 ise sen xvid4psp_4113.exe yap ki exe dosyasi halini alsin.
    daha sonra kurmadan once NET Framework 3 u kurman lazim. Eger kurulu ise bu verdigim programi direkt kur .. zaten ne yapacagin menu gelince anlasiliyor.
    kolay gelsin
  • En kolayı total video converter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harici altyazi atamazsiniz diyen arkadaş. Psp ye gayette güzel harici altyazi atiyorsun ve okuyor. Bunun için elindeki filmi pmp formatina çevirmen gerekiyor. Ayrica Pspye PmpMod avc programini kurduktan sonra elindeki film.pmp ve film.srt dosyasini video klasörüne attiktan sonra yaziyi otomatik olarak okuyor program.
    Psp için denediğim ve en çok memnun kaldiğim video izleme programi bu. Denemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren21ds

arkadaslar bu olayı sabahtan beri arastırsamda bulamadım.. lutfen yardım edın

bı fılm ındırdım bılgısayardan alt yazısını da ındırdım ancak psp ye nasıl gomuldugunu bılmıyorum .srt uzantılı..

netten psp çözünürlüğüne getirilmiş içine altyazı gömülmüş mp4 leri indirip
    VİDEO klasörüne atarsan sorun kalmaz
    ------------------------

pm attım
    seviniceksin sanırım
  • total video converter kullanın psp seçeneği var altyazıyı da gömüyor uğraşmaya değmez başka şeylerle.
  • pmde sorun var sanırım şuraya yazayım

programı açtıktan sonra new tasktan import media filesa tıkla çevrimek istediğin dosyayı seç sonra bi ekran çıkar karşına oradan pspyi seç okle sonra advancede tıkla alt menü açılacak orda subtitles kısmı var yanındaki 3 noktaya tıkla ve altyazını seç convert nowa tıkla çevirme işlemi başlar
    biraz karışık oldu ama çok basit bi işlem takılırsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • @ serumfizyolojik
    teşekkür ediyorum sayenizde hallettim problemimi saygılar..
  • ben total video converter kullandım. Serumfizyolojik arkadaşın anlattığı gibi yaptım ancak alt yazı gömülmedi. PSP yazılı ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü PC de denediğimde de aly yazıyı göremiyor. Ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.