Indirme bitince inen dosyanin adini degistirir gibi yapip uzantisini .exe yapacaksin. Yani dosya adi xvid4psp_4113 ise sen xvid4psp_4113.exe yap ki exe dosyasi halini alsin. daha sonra kurmadan once NET Framework 3 u kurman lazim. Eger kurulu ise bu verdigim programi direkt kur .. zaten ne yapacagin menu gelince anlasiliyor. kolay gelsin
Harici altyazi atamazsiniz diyen arkadaş. Psp ye gayette güzel harici altyazi atiyorsun ve okuyor. Bunun için elindeki filmi pmp formatina çevirmen gerekiyor. Ayrica Pspye PmpMod avc programini kurduktan sonra elindeki film.pmp ve film.srt dosyasini video klasörüne attiktan sonra yaziyi otomatik olarak okuyor program. Psp için denediğim ve en çok memnun kaldiğim video izleme programi bu. Denemeni tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: eren21ds
arkadaslar bu olayı sabahtan beri arastırsamda bulamadım.. lutfen yardım edın
bı fılm ındırdım bılgısayardan alt yazısını da ındırdım ancak psp ye nasıl gomuldugunu bılmıyorum .srt uzantılı..
netten psp çözünürlüğüne getirilmiş içine altyazı gömülmüş mp4 leri indirip VİDEO klasörüne atarsan sorun kalmaz ------------------------
pm attım seviniceksin sanırım
total video converter kullanın psp seçeneği var altyazıyı da gömüyor uğraşmaya değmez başka şeylerle.
pmde sorun var sanırım şuraya yazayım
programı açtıktan sonra new tasktan import media filesa tıkla çevrimek istediğin dosyayı seç sonra bi ekran çıkar karşına oradan pspyi seç okle sonra advancede tıkla alt menü açılacak orda subtitles kısmı var yanındaki 3 noktaya tıkla ve altyazını seç convert nowa tıkla çevirme işlemi başlar biraz karışık oldu ama çok basit bi işlem takılırsan yardımcı olmaya çalışırım.
ben total video converter kullandım. Serumfizyolojik arkadaşın anlattığı gibi yaptım ancak alt yazı gömülmedi. PSP yazılı ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü PC de denediğimde de aly yazıyı göremiyor. Ne yapmalıyım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme