Şimdi Ara

PSP3000 Film Oynatıyor MuB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,bu aralar PSP almayı düşünüyorum.Fakat piyasada kırılabilen 2000'ler karaborsaya düşmüş durumda.8 gb çakma kartla birlikte 460 TL para isteyen var.Nakit ödeyeceğiz bir de,taksitli olsa vade farkı falan deriz.

2 ay önce bu fiyatlar yoktu,resmen karaborsacılık.

Pek sık oyun değiştirecek biri değilim.40 TL'ye satıyorlar oyunları forumda.Bir oyunu en az 1 ay oynayacağım desem -ki Fifa'yı,araba yarışlarını daha fazla oynarım- bu fiyatı oyuna verebilirim diye düşünüyorum.Takas yapanlar da var,o zaman oyun iyice ucuza ya da bedavaya geliyor.

Sorum ise şu:3000'de filmleri hafıza kartına atıp izleyebiliyor muyuz,yoksa mutlaka orijinal mi olması gerekiyor?

Eğer hafıza kartına atılabiliyorsa ciddi şekilde 3000'i düşüneceğim,çünkü 4 GB kart ile 350 TL'ye satan yerler var.Alabilirim,2000 ile arasında ciddi ekran farkı var.

• hafiza kartina uygun formatta atip izlersiniz.
    biz 8 gb kartla sifir ayarinda psp yi 340 a satiyoruz millet sen napiyosun ya diyo :)
    duyun beyler 460 istiyolarmis.

arkadasim ben cfw olmayan psp ye pek sicak bakamiyorum nedense.dusunuyorum soyle de bana hic cekici gelmiyo 3000 ler. en karizmatik psp psp 2000
  • 4gb kartı olan psp slimi bir kaç arkadaş 250den sattı ve bende 250den sıfır gibi kutulu 4gb kartlı - Tv out kablolu - Hardcase - Softcase - USB şarj data kablolu bir psp slim aldım.Araştırmak lazım aranırsa istenilen fiyata bulunabiliyor.Hızlı ve atik olmak lazım
  • PSP 3000in TV Out'ı nasıl, iyi verir mi Plazmaya?
  • Bundan 5-6 ay evvel 2000 almıştım.Kırdırmıyordum.Kırdırmam diyordum.Yeter bana bu oyunlar diyordum.
    Geçenlerde kırdırdım.Asıl zevki şimdi almaya başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaCeS_

4gb kartı olan psp slimi bir kaç arkadaş 250den sattı ve bende 250den sıfır gibi kutulu 4gb kartlı - Tv out kablolu - Hardcase - Softcase - USB şarj data kablolu bir psp slim aldım.Araştırmak lazım aranırsa istenilen fiyata bulunabiliyor.Hızlı ve atik olmak lazım

sen bizden de atikmissin arkadas :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox'ta Film İzlemek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.