Arkadaşlar,bu aralar PSP almayı düşünüyorum.Fakat piyasada kırılabilen 2000'ler karaborsaya düşmüş durumda.8 gb çakma kartla birlikte 460 TL para isteyen var.Nakit ödeyeceğiz bir de,taksitli olsa vade farkı falan deriz.
2 ay önce bu fiyatlar yoktu,resmen karaborsacılık.
Pek sık oyun değiştirecek biri değilim.40 TL'ye satıyorlar oyunları forumda.Bir oyunu en az 1 ay oynayacağım desem -ki Fifa'yı,araba yarışlarını daha fazla oynarım- bu fiyatı oyuna verebilirim diye düşünüyorum.Takas yapanlar da var,o zaman oyun iyice ucuza ya da bedavaya geliyor.
Sorum ise şu:3000'de filmleri hafıza kartına atıp izleyebiliyor muyuz,yoksa mutlaka orijinal mi olması gerekiyor?
Eğer hafıza kartına atılabiliyorsa ciddi şekilde 3000'i düşüneceğim,çünkü 4 GB kart ile 350 TL'ye satan yerler var.Alabilirim,2000 ile arasında ciddi ekran farkı var.
hafiza kartina uygun formatta atip izlersiniz. biz 8 gb kartla sifir ayarinda psp yi 340 a satiyoruz millet sen napiyosun ya diyo :) duyun beyler 460 istiyolarmis.
arkadasim ben cfw olmayan psp ye pek sicak bakamiyorum nedense.dusunuyorum soyle de bana hic cekici gelmiyo 3000 ler. en karizmatik psp psp 2000
4gb kartı olan psp slimi bir kaç arkadaş 250den sattı ve bende 250den sıfır gibi kutulu 4gb kartlı - Tv out kablolu - Hardcase - Softcase - USB şarj data kablolu bir psp slim aldım.Araştırmak lazım aranırsa istenilen fiyata bulunabiliyor.Hızlı ve atik olmak lazım
PSP 3000in TV Out'ı nasıl, iyi verir mi Plazmaya?
Bundan 5-6 ay evvel 2000 almıştım.Kırdırmıyordum.Kırdırmam diyordum.Yeter bana bu oyunlar diyordum. Geçenlerde kırdırdım.Asıl zevki şimdi almaya başladım.
quote:
Orjinalden alıntı: _FaCeS_
4gb kartı olan psp slimi bir kaç arkadaş 250den sattı ve bende 250den sıfır gibi kutulu 4gb kartlı - Tv out kablolu - Hardcase - Softcase - USB şarj data kablolu bir psp slim aldım.Araştırmak lazım aranırsa istenilen fiyata bulunabiliyor.Hızlı ve atik olmak lazım