Şimdi Ara

pspde film izlemek.acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mp4 uzantılı filmleri hafıza kartıma atıyorum ama psp unsupported data diyerek filmleri açmıyor.ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

• önce hafıza kartınızı formatlayın

filmleri MP_ROOT--->100MNV01 İN ALTINA ATICAKSINIZ O zaman o hatayaı vermez saygılrımla
  • yazdığın şeyi denedim arkadaşım ama bu seferde filmleri görmüyor.başka yardım edeblecek varmı
  • PSP her mp4 uzantılı filmi oynatmaz...

720x480
    480x242
    320x240

çözünürlükde psp için konvert edilmiş olanlarını indirmen lazım...
  • bak kardeşim ben de psp kullanıyom ve hastasıyım gunun nerdeyde 16 saatı oynuyom....psp denılen alette video izlemek için mp4 atman yeterlı değil çünkü bu alet standart mp4 OYNATMIYOR.yani sendekı videoları convert etmen laazım nasıl edecem dıycen_? hemen söylıyım

XVİD4PSP DIYO PROGRAM VAR BU PROGRAMDAN BASKA PROGRAM KULLNMA ZAMAN KAYBI OLUR BU PROGRAM HD VİDEO BİLE CEVİRİYOR VE SADECE PSP İÇİN DEĞİL BUTUN FORMATLARI DESTEKLIYOR...TELEFON İÇİN BİLE CONVERT YAPARSIN KOLAY GELSIN SORULARIN İÇİN alperaydin601@hotmail.com dan ulasabılırsın msn e ekleyebılırsın benı ok kendıne ıyı bak asagıda programın lınkı var byesssss:

http://www.winnydows.com/news.php

• mp4 e çevir olmaz pmp video dene versiyonunda problem varsa yine videoları oynatamaz
  • valla ben benım vıdeoları cevırıyom o programla oynatıyor....ha onun psp nın versıyonunda sorun varsa bılemem....ama en hızlı dogru yolu benım yukarıda bahsettıgım gıbı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alper adlı kullanıcının verdiği bilgiler doğrultusunda sorunumu cozdüm.herkese teşekkürlerr..
  • birşey değil her zaman beklerım:)diğer konulardada:)elektronık olsun yeter:)
  • Arkadaşlar film ile ilgili bir soruda ben sormak istiyorum. Alt yazılı filmleri PSP' ye attıktan sonra alt yazıyı filme nasıl ekliyoruz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BhuRkY

Arkadaşlar film ile ilgili bir soruda ben sormak istiyorum. Alt yazılı filmleri PSP' ye attıktan sonra alt yazıyı filme nasıl ekliyoruz ?

psp altyazıyı ayrı göremediği için, altyazıyı filme convert ederken gömmeniz lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat5003

Evet Alper Bey'in de dediği gibi Xvid4PSP 1 numaralı programdır PSP için. Yakında alt yazılı film izlemek için rehber hazırlayacağım.

üstadım bu rehberinizi sabırsızlıkla bekliyoruz... bir de psp, usb üzerinden görüntü yollayabilirmi bir monitöre? spor salonumuzdaki koşu bantlarının Ipod ve usb bağlantılı monitörleri var... Hampster gibi koşarken anime seyretmek istiyorum... Yada psp 1.5 metreden izlenecek kadar büyük bir ekrana sahipmi acaba??? ( yaşım 35 ama gözlerim çok iyi görüyor, hiç psp kullanmadım, film seyretme amaçlı kullanacağım)
  • usb kablo ile bilgisayara bağlayarak klavye ve monitörü psp ile kullanabiliyoruz sanırım

bilgi bulabilirsem sizinle paylaşırım

ama ekra 1,5 metreden izlenecek kadar büyük değil
  • sağol çelikcant bey, haberlerinizi bekliyorum...
  • fazla vaktim olmadığından inceleymedim fakat sanırım psp yi bilgisayardan yönetmek burada anlatılıyor

ingilizceniz yoksa daha sonra tekrar yardımcı olmaya çalışırım

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/661834
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPER31

bak kardeşim ben de psp kullanıyom ve hastasıyım gunun nerdeyde 16 saatı oynuyom....psp denılen alette video izlemek için mp4 atman yeterlı değil çünkü bu alet standart mp4 OYNATMIYOR.yani sendekı videoları convert etmen laazım nasıl edecem dıycen_? hemen söylıyım

XVİD4PSP DIYO PROGRAM VAR BU PROGRAMDAN BASKA PROGRAM KULLNMA ZAMAN KAYBI OLUR BU PROGRAM HD VİDEO BİLE CEVİRİYOR VE SADECE PSP İÇİN DEĞİL BUTUN FORMATLARI DESTEKLIYOR...TELEFON İÇİN BİLE CONVERT YAPARSIN KOLAY GELSIN SORULARIN İÇİN alperaydin601@hotmail.com dan ulasabılırsın msn e ekleyebılırsın benı ok kendıne ıyı bak asagıda programın lınkı var byesssss:

http://www.winnydows.com/news.php

tesekkurler

soldakı ayarlar programda ne olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 28 Haziran 2008; 15:09:31 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.