Şimdi Ara

PsPyi Ps3 Kolu olarak kullanabilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ps3 üm var ama bir tane kolu var ayrıca pspde var . Kuzenim bu aksam bizde , bizde Pes 09 oynamak istiyoruz ama tek kol var dediğim gibi bir yerlerde Pspnin kol olarak ps3 oyunlarında oynandığını duymuştum bu konuda bilgisi olan biri beni aydınlatabilirmi ? yada p.m ile msnsini verebilirmi ? Gerçekten coz lazım . Pspsi Remote Control olarak kullanabiliyorum ama benim demek istediğim oyunlarda kol olarak kullanmak umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

• remote control ile evet..ama sixaxisin ve ds3 ün nimetlerinden yararlanamazsın....bu da kötü olur
  • ama remote control ile sadece psp ile ps3ü kontol ediyorum :( oyunlara girmiyor yani psp ekranında ps3 oluyor mutfakdan fln ps3 ü kontrol ediyorum :) ama oyunlarda kol olarak kullanamadım
  • usb ile bağlayıp denedinmi psp yi ps3e?
  • remoteye zaten usb ile bağladım suan sen daha önce denedinmi ? çünkü remotede "tv nin ekranı karanlık oluo bi yazı cıkıo psp ekranında ps3 ekranı oluo sen daha önce denediğine eminmisin ....
  • Bu kadar uğraş yerine usb girişli yan sanayi 10 tlye bi kol alıp kullanablirsin.
  • bana bu aksamlık lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatality94

Bu kadar uğraş yerine usb girişli yan sanayi 10 tlye bi kol alıp kullanablirsin.

bencede
  • Remote Play özelliğini oyunlarda kullanamazsın.PSP ile kontrol olmuyor oyunlarda malesef...
  • Dediğim gibi kuzenimle bu gece takılıcaz sadece gecenin bu vakti burada bulmak imkansız istanbulda olsa neyse diycem :)

GoldPunch cok teşekkür ederim :) bende ugrasıp duruyordum konuya cevap yazan herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stofin -- 19 Temmuz 2009; 22:11:54 >
  • FusaGamepad indir psp'ye at.Çalıştır usb ile bağla olay bitti :) ben kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.