Şimdi Ara

Psu Alıcam Kasam'a ama bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi günler. Casper Bilgisayar almıştık 1 sene önce 1,600 Tlye mağazadan Gta sanandresaı bile Kastırıyor Diyeceksiniz 1,600 TL VERİLİRMİ Benim haberim yoktu süpriz etmişler Bilgisayar Kötü Yabıcak Birşey yok. Ama Oyun bilgisayarı yabmak istiyorum ben bunu. Markası Casper. Kasma Psu Alıcam +400 Wat üstü Kafadan Kaliteli Bir Psu alsam Takabilme şansım varmı uyum sağlıyabilirmi her psuya ? yardımcı olursanz sevinirm

• xKraLx123 X kullanıcısına yanıt
    bilgisayarınızın bütün özelliklerini yazın cpu-z programını yada aida 64 kullanabilirsiniz bakmak için
  • Hocam takabilirsin. Sistemini buraya yazarsan ve bütçeni yazarsan her türlü yardımı sağlarız buradaki arkadaşlar olarak gt630 var demeyin de ne derseniz deyin.
  • Sistem ozelliklerini yazmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İŞLEMCİ: Intel (R) Core i3-2130 CPU @ 3.40GHZ
    Ram: 8 GB
    64 Bit İşletim Sistemi
    Takılı Olan Ekran Kartı 64 Bit

• quote:

Orijinalden alıntı: xKraLx123

İŞLEMCİ: Intel (R) Core i3-2130 CPU @ 3.40GHZ
    Ram: 8 GB
    64 Bit İşletim Sistemi
    Takılı Olan Ekran Kartı 64 Bit

Beyler buraya yazıyorum ekran kartı kesin gt 630
    Not= Psu alınca bilgisayarın oyun performansı artmaz ( bazı durumlar hariç ) eğer oyun performansını arttırmak istiyorsanız gidip düzgünce bir ekran kartı, işlemci almanız gerekiyor ve yeni alıcağınız ekran kartına o anki kullandığınız psu yetmezse yeni bir psuda almanız gerekir tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikuru Asahina -- 5 Ağustos 2014; 17:25:16 >

Cpu z deki grafic bolumunde ss alabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfylmz08 -- 5 Ağustos 2014; 17:25:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durum Kritik Olduğun'dan sıra sıra diziceğim. Ekran Kartı İNTEL HD 7350
    İlk Psu alıp takıcağım Sonra Ekran kartı işlemci felan monitor Durum olsa Şak die alırdık
    kaç lira bütceniz var şuan
  • Psu kac w 350 vr yukari ise 12v den iyi veriyorsa

Gtx750ti kullanirsin.

• 300 Tl BÜTCEM VAR EKRAN KARTINI SONRA ALIRIM.
    psu 230 Watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKraLx123 -- 5 Ağustos 2014; 17:45:26 >
  • 300 Tl BÜTCEM VAR EKRAN KARTINI SONRA ALIRIM.
    psu 230 Watt
  • 230W psu, hiç koymasaydınız iyiydi diyesim geldi Caspera
  • Malesef Düşünün GTA Sanandreas Kasıyor 1,700 TL LİK BİLGİSAYAR. HAZIR MAĞAZADAN ALMIŞLAR BİZİMKİLER BENDEN HABERSİZ Off Off
  • 600-650 w bir psu alın ardından para biriktirin bir de sapphire r9 280 alın yavaş yavaş bir şeye benzemeye başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 6 Ağustos 2014; 1:40:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.