Şimdi Ara

PSU anakart bağlantı sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4+4 pin i birlestirerek 8pin olarak anakarta takabilirmiyim? ve oldugunu farz ediyorum tek 8pinlik performansi alirmiyim 4+4 den? yoksa 8pinlik psu mu alayim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ne demek istediğinizi ya da ne yapmak istediğinizi daha açık bir dille ifade edebilirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz. 4+4 pin derken neyin pinleri'nden bahsediyorsunuz mesela? Güç kaynağı mı? Anakart mı? İşlemci mi?
  • valla bende nerden bahsedion anlamadım
  • Konu Başlığınız Revize Edildi.

Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

DH Yönetimi

Not: Bu msj bilgi amaçlıdır.Lütfen cevap yazmayınız
  • anakart uzerindeki islemci guc pini arkadaslar. 8pin kart ustundeki ama 4+4luk pin birlestirerek takilabilirmi? tek 8pinlik gucu etkiyi verirmi yoksa tek 8 pin cikisli psu mu alayim. tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse cakmiyormu bu konuyu beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: le mans 24

anakart uzerindeki islemci guc pini arkadaslar. 8pin kart ustundeki ama 4+4luk pin birlestirerek takilabilirmi? tek 8pinlik gucu etkiyi verirmi yoksa tek 8 pin cikisli psu mu alayim. tesekkurler.

kardeş şuanki kulllandığın psu markasını yazarmısın öyle yardımcı olalım sana yada psuda şuan cpu kablosunda 4+4 lük tek kablo varmı varsa birleştir onları öyle bağla
  • Anakart güç girişi için kullanmanda bir sıkıntı yok zaten psuları genelde 4+4 olarak yapıyorlar.Bazı anakartlar 4 pin bazıları 8 pin olduğu için ikisindede kullanımı sağlamak için böyle yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

quote:

anakart uzerindeki islemci guc pini arkadaslar. 8pin kart ustundeki ama 4+4luk pin birlestirerek takilabilirmi? tek 8pinlik gucu etkiyi verirmi yoksa tek 8 pin cikisli psu mu alayim. tesekkurler.

kardeş şuanki kulllandığın psu markasını yazarmısın öyle yardımcı olalım sana yada psuda şuan cpu kablosunda 4+4 lük tek kablo varmı varsa birleştir onları öyle bağla

h77 ds3h version 1.1 dostum psuda aerocool strike-x 600w

• quote:

Orijinalden alıntı: FeDeX_114

Anakart güç girişi için kullanmanda bir sıkıntı yok zaten psuları genelde 4+4 olarak yapıyorlar.Bazı anakartlar 4 pin bazıları 8 pin olduğu için ikisindede kullanımı sağlamak için böyle yapılıyor.

dostum bunda sadece 4+4 pin var, tek 8pin olmadigi icin uyarmi uymazmi anlamiyom vatan bilgisayardaki elamana sordum oda ole bakiyor bana yani 4+4 pini taktigimda 8pinlik gorevi gorur islemci icin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FeDeX_114

Anakart güç girişi için kullanmanda bir sıkıntı yok zaten psuları genelde 4+4 olarak yapıyorlar.Bazı anakartlar 4 pin bazıları 8 pin olduğu için ikisindede kullanımı sağlamak için böyle yapılıyor.

dostum bunda sadece 4+4 pin var, tek 8pin olmadigi icin uyarmi uymazmi anlamiyom vatan bilgisayardaki elamana sordum oda ole bakiyor bana yani 4+4 pini taktigimda 8pinlik gorevi gorur islemci icin ?

aynen benim psuda 4+4 pin anakartta 8 pin, amd phenom x6 sorunsuz kullanıyorum.Hiçbir sorun olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

quote:

h77 ds3h version 1.1 dostum psuda aerocool strike-x 600w

600w lık psu ların hepsinde 4+4 lük tek cpu kablosu bulunmakta 4+4 pini birleştir anakartın cpu güç girişine bağla diğer psu almana gerek yok kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRk_BeeR -- 5 Mart 2013; 22:49:29 >

• yardimci olan herkeze cok tesekkur ederim icim rahat baglayabilirim artik hayirli aksamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.