Şimdi Ara

PSU AŞIRI ISINIYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KASAYI YENİ TOPLATTIM.ÖNCELİKLE DİYEYİMKİ AYNI KASAYI İLK BAŞKA Bİ ARKADAŞA TOPLATMIŞTIM İYİ OLUNCA KENDİMEDE ALAYIM DEDİM.ONDA HİÇ ISINMA YOK FAKAT BENDE ÇOK OLUYOR.KASAYA ELİMİ DOKUNDUĞUMDA ÖZELLİKLE OYUN VB. ŞEYLER AÇTIĞIMDA FALAN KASANIN PSU'SU ALEVLENECEK DİYE KORKUYORUM KASANIN ÜSTÜ AŞIRI SICAK OLUYOR.DİĞER PARÇALARDA FALAN ISINMA YOK.

SİSTEMİM

GPU:GEFORCE GT640
    CPU:AMD FX4100 QUAD-CORE PROSECCOR
    RAM:8 GB
    PSU:300 W

• PSU'nun marka ve modeli nedir?

Kaç cm fan bulunduruyor?
  • Psu yetmiyordur belki de keşke o ekran kartını almasaydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o powerle olmaz, arkadaşınınki ısınmıyor olması ,başına talih kuşu konmuş gibi olmuş.
  • sistemi 50 tl lik bir psu ya teslim etmemek gerek.

• Sistem çok enteresan,psu olmamış,büyük ihtimal dandik psu ve zorlanıyor.

• Mangal olmadığına şükret.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burokolo

ARKADAŞLAR KASAYI YENİ TOPLATTIM.ÖNCELİKLE DİYEYİMKİ AYNI KASAYI İLK BAŞKA Bİ ARKADAŞA TOPLATMIŞTIM İYİ OLUNCA KENDİMEDE ALAYIM DEDİM.ONDA HİÇ ISINMA YOK FAKAT BENDE ÇOK OLUYOR.KASAYA ELİMİ DOKUNDUĞUMDA ÖZELLİKLE OYUN VB. ŞEYLER AÇTIĞIMDA FALAN KASANIN PSU'SU ALEVLENECEK DİYE KORKUYORUM KASANIN ÜSTÜ AŞIRI SICAK OLUYOR.DİĞER PARÇALARDA FALAN ISINMA YOK.

SİSTEMİM

GPU:GEFORCE GT640
    CPU:AMD FX4100 QUAD-CORE PROSECCOR
    RAM:8 GB
    PSU:300 W

Odada mavi alev veya duman gormedigine sukret. Fx6 zaten 90 watt ekran kartina150 desen anakarta 100 desen hadi tek fazliysa 90 olsun hdd ye 25 desen gerisini saymayayim.

• psu degiştir kardeşim bende yeni toplatım vatan pc den 8gb ram hd 7850 o.c. 2 gb ve 500 sata kullanıyorum 600 w güç kaynagı yetiyor rahat çalışıyor ısınma felen aşırı degil normal. Birde benim kasanın her yeri açık nerdeyse kasa da bu linkte
    http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccc-ae37bs-u61-asgard-pro-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63991

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 15 Ekim 2013; 11:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Sistem çok enteresan,psu olmamış,büyük ihtimal dandik psu ve zorlanıyor.

• psu dandik ondan olabilir bir de işlemci fanı psu'ya doğru üflüyorsa ondan da olabilir
    işlemcimi değiştirdiğimde bende de aynı sorun oldu kasayı değiştirdim psu'yu alta aldım sorun çözüldü
  • Kasamhttp://www.akakce.com/kasa/en-ucuz-gigabyte-gz-p5-fiyati,1085303.html bu arkadaşlar ama arkadaştada aynısı hiç kasma yok onun ekran kartı bide 1 gb hd 8750
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.