Şimdi Ara

PSU'daki fazla kabloları kesmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz değişik bir konu olacak ama HAF 912 Advance ile gelen PSU'da kullanmayacağımız kadar çok SATA besleyici kablo var. 4 adet çıkış var ancak 2 bize yetiyor. 2 çıkışın içinde de toplamda 8 tane besleyici port var. Fazla kabloları arkaya atınca kasanın yanı şişik gibi oldu neredeyse. Bu kabloları kesip kullansak bir sıkıntı yaratır mı? Dediğim gibi sata besleyicileri kullanma olasılığımız yok, 8 tane fazla bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesmeyin, olur da garantilik durum olursa, garanti dışı kalır direkt. Ya da ilerde ihtiyaç doğar falan. İyi bir kablo düzeni ile muhafaza edilebilir sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Eylül 2014; 8:50:15 >
  • Kesmek mi? :D Değişik bir yaklaşım.

• kAbla deyip geçme bir gün lazım olur. Fan takarsın saçma bir yere ssd koyarsın vs... Güzelce sarıp kenara köşeye sıkıştırmak en mantıklısı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesmeyin , şişik dursun benim kasamında diğer tarafında kablolar anakartın arka kısmına attım ve şişik o kısım.bombeli duruyor kapak ama 1.5 yıl olcak bir sorun olmadı.ilerde ihtiyacınız olur.ayrıca garanti dışı kkalır psu

• Psu'yu satınca kasa garanti dışı kalmıyosa, satıp modüler bir psu alın modülerin anlamı kabloları sökülebilendir.
  • Teşekkür ederim garanti dışı kalma olayı aklıma gelmemişti. Dursun o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    en mantıklısı satın elinizdekini modüler psu alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.