bilgisayarımın modeli bu: https://ssl.www8.hp.com/tr/tr/products/desktops/product-detail.html?oid=2100744165#!tab=features bilgisayarın güç kaynağından ateş yanınca çıkan çıt sesleri gibi sesler geliyor, o kadar sesli şekilde değil tabi, ve dakikada 5-10 kez falan oluyor bu, psu rastgele şekilde çalışmayı vs bırakır mı? bir sorum daha olacaktı, bu ürünü garantiye yollasam ne gibi sıkıntılarla karşılaşırım? veya hadi diyelim garanti zorluk çıkardı, bu sisteme normal bir güç kaynağı takabilir miyim? edit: galiba donanım haber üzerinden siteye yönlendirilmiş olunması sebebiyle link açılmıyor, mümkünse bizzat kopyalayıp url çubuğuna yazın edit: seslerin fanlardan gelmediğine neredeyse eminim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac124213 -- 8 Kasım 2021; 17:55:18 > |
PSU'dan çıt çıt sesler gelmekte
-
-
Sesi bir sekilde kaydedip burda paylasabilirseniz belki bir fikrim olabilir. Sesin normal olma olasiligi da var. Calisan bir sisteme garantinin pek bir müdehale edecegini sanmiyorum. Her psu tabi ki olmaz, standart atx psu takabilmeniz icin anakartin degismesi gerekir, büyük ihtimalle icinde 12V luk güc kaynaklarindan vardir, soketide farklidir. O güc kaynaklarinda kulagi yaklastirinca "cızırık, cızırık" seklinde ses gelebiliyor. HP kac yil garanti veriyor bu modele? Yurtdisinda 1 yil diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan 2 senelik garantisi var ama 2. el ve ekran kartsız aldım yani hp sorun çıkartmaz diye umuyorum. desteğe sorduğumda faturaya ekran kartsız yazıldığını ekleyin satıcı imza atsın yeter demişlerdi ama sorun şu ki 1 ürünün deil, toplu bir faturaydı, satıcı birden fazla almıştı tek bir seferde. ve sesi kaydettiğimde hiç duyduğum gibi çıkmıyor nedense, ama yarın göndereceğim, ve nedense pcyi fişten çekip açma kapama düğmesine basıp statiğini atınca bu olay azalıyor, ayrıca coil whine elbetteki var berbat bir psu çünkü, ama sadece kasanın dibine başınızı koyduğunuzda belli oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac124213 -- 8 Kasım 2021; 22:22:17 > -
Sesi duymadan bisey diyemiyorum lakin suan normalmis gibi bir hissiyatim var, anlatilanlar dogrultusunda.. dinlemek lazim. Bende de 12V standardinda böyle bir chicony marka psu var ve benzeri bir sese sahiptir kendisi ama 5.aydan beri sorunsuz calisiyor, 1 yil sonra bozuladabilir, orasini bende deneyimleyerek test edecegim. söyledigim gibi bozuk olmadigi icin tahminim geri yollarlar. Tabi denemenizde bir sakinca yok, böyle bir ses geliyor bir kontrol edebilirmisiniz diye, ses kaydinida maile ekleyerek bir sorabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 9 Kasım 2021; 0:38:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X