Şimdi Ara

PSU - Ekran Kartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar grafik işleriyle uğraşıyorum özelliklede photshop... uzun zamandır ekran kartı almayı düşünüyordum bir kaç modelde karar kıldım...
    ati 4470
    ati 4850
    nvidia 9800 gt green... vs sonra adobun sitesinden cs4 için test ettiği kartları buldum ve onlardan birini seçeyim dedim... Gördümki hemn kendi beğendiklerim hemde Adobe un tavsiye ettikleri psu en aşağı 400 istiyor... Ben deki asus psu'nun arkasında 230 yazıyor, çalışmayacaktır... Fakat benim anlayamadığım olay şu kardeşimin makinasında 8800 GTS takılı "http://reviews.cnet.com/graphics-cards/nvidia-geforce-8800-gts/4505-8902_7-32143069.html " burada da göreceğiniz üzere 400 psu dan bahsediyor ama kardeşimin psu da 230?!?!?!?!!?!? ve adam neredeyse 3 yıldır bu şekilde kullanıyor??? sorum bu: bende bu ekran kartlarından birini alsam kardeşim gibi kullanabilirmiyim yoksa önce ki forumlarda da belirtildiği gibi patlarmı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bilgisayarında kapanmalar olabilir, o ekran kartları dediğin gibi sağlam 400watt PSU ister, ama şuda var tabi, işlemci, anakart, HDD ne derecede güç çekiyor,, 400Watt demelerinin sebebi tam yük altında güç gereksinimlerini rahat karşılamak için,, powercoor HD4730 alabilirsin, 9800gt gibi az daha performanslı, daha ucuz,
  •  PSU - Ekran Kartı ?

(Açma kapama tuşunun altında)
     PSU - Ekran Kartı ?

Sanırım psunun arkasında yazan 230 voltu watt zannettiniz. Volt ayrı bir kavram, 230 volt olması demek psu'nun Türkiye'nin elektrik gerilimine uygun olduğunu gösterir. Türkiye'de TV, buzdolabı gibi elektronik eşyalar 230 (veya 220 de olabilir) voltla çalışır. Sizin bakmanız gereken watt değeridir. Bu değerler psunun yan tarafında yazıyor olabilir, kasayı açıp bakmanız lazım. Tabi 230 watt da olabilir psunuz fakat ASUS'un öyle bir psusu olduğunu pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxTRxX -- 9 Şubat 2010; 0:48:32 >

• tamam hocam açıp bakıyorum... bilgisayarımda 5 gb hyper x ram 200 gb harddisk p5b anakart ve sony dvdwiriter ın dışında hiç bir parça yok umarım böyle olması elektrik açısından bana bir avantaj sağlar.. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim... bu konula ilgili olası başka düşünceleri olan arkadaşlar da yazsın benim durumumda olan arkadaşlar için faydalı olur...
  • evet baktım 400 watt- 350 rated yazıyor... ayrıca şunuda ekliyeyim 2,13 core2 işlemcim var..) anlaşılan 4850 alamayacağım adobe listesinin başında o vardı... 4770 te listesinde yer almıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.