Şimdi Ara

Psu Fan değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda sistemimde olan CoolerMaster'ın 600w'lık bir güç kaynağı var. Fanından çok rahatsız edici bir ses gelmeye başladı. Bende fanı değiştirebilirmiyim diye içini açtım ve tahmin ettiğim gibi konnektörlü çıktı. Yani yeni fan takmam çok kolay fakat olay şuki konnektör 2 pin'li piyasadaki fanlar 3 veya 4 pinli ben psuma uyumlu fanı nasıl temin edebilirim ?

• İstanbul'da olsaydın. Karaköy veya Kadıköy Yazıcıoğlu iş hanı var oralarda bulabilirdin. Ankara'da nerede bulunur bilmiyorum
  • İlk olarak 12 cm molex girişli kasa fanı alın. Sarı ve siyah olarak iki kablosu olacaktır. Bu fanın ucundaki molex girişiyle bozuk fanın ucunu kesin. Büyük bir ihtimalle eski fandan söktüğümüz erkek soketteki renkler kırmızı ve siyahtır, kırmızıyı yeni fandaki sarı ile, siyahı da siyah ile birleştirip (hatta ufak bir de lehim atarsak kabloya iyi olur) güzelce izole bantla sardıktan sonra kullanabilirsiniz. Psu'daki fan yeşil siyah da olabilir. Her iki renkte farklıysa cihazı toparlama işleminden önce fanın hava yönünün içe doğru olup olmadığını kontrol edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Process64 -- 13 Kasım 2010; 13:25:14 >
  • kabloları kesip 2 pine çevir basit bir işlem.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU için 12cm Fan
    4 ay önce açıldı
    PSU Fan Sesi Çözümü
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.