Şimdi Ara

PSU sorunu YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el bir psu aldım ılk 25 dk sorunsuz calıstı sonra dan kapandı.Açmak istedigimde ise fan hemen donup duruyordu.İçini açtıgımda kondansatörlerin 4 ü sişmiş onlarak buldum degistirdigimde sorunsuz çalısmaya devam etti sonra ki gunde kardeslerim bilgisayarı normal kapatmak yerine arkadan on of dugmesiyle bir anda elektirigi kesmişler sonra 2 kondansatör un sıştıgını fark ettiim onlarıda degistirdim ama bu sefer olmadı.psu yu taktıgımda ana kart ıma enerjı geliyor fakat bilgisayarı tetiklemiyor.internette 24 pın soketıyle bir deneme buldum çalısıp çalışmadıgını bozulup bozulmadıgını ogrene bilmek için o denemem de ise bir kablonun bir ucunu yeşile dıger ucunu kırmızı mavi turuncu ve siyah kablaların geldigi yerlere taktim.Siyahta normal calıstı kırmızıda biraz kesik mavide birazdaha kesik turuncuda ise hıc elektirik gelmedi.Şuanda bilgisyarda takılı olan psu da ıse hepsınde elektrık tam olarak geliyor.bu sorunu nasıl duzelte bilirim resimlerde koyıcam. Yardımlarınız için sımdıden teşekkürler.
     PSU sorunu YARDIM!!! PSU sorunu YARDIM!!! PSU sorunu YARDIM!!!

• resim PSU sorunu YARDIM!!!https://store.donanimhaber.com/ff/59/fd/ff59fdfac3b7540db4e41eea7f2403d1.jpg
     PSU sorunu YARDIM!!! PSU sorunu YARDIM!!! PSU sorunu YARDIM!!!

• Geçmiş olsun. O psu dan adam olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye dayanarak öyle diyosun acıklamasınıda yaparsan sevinirim.
  • Eğet direk elektrik kesilerek kapatolıyorsa büyük ihtimalle psu ya veya anakarta zarar vermiş olanilirsiniz. Birde teknik servis bölümünde konu açık oradaki arkadaşlar daha detaylı yorumlarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartımda sorun yok suanda eskı psu dayım.Dedıgınız gıbı teknık servis bolumune yapıyım. saollun yorum ıçın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.