Herkese selam, Ucuz ve sessiz bir (APU)sistem toplamak istiyorum. Amacım günde 2-3 saat 4k film ve Youtube 4k video 'ları seyredebileceğim bir sistem.(ileri de 8k videolarda olabilir Projeksiyon la birlikte kullanmak istiyorum, cihazın kendi fan sesi var , birde PC sesi ,yani ikisi çekilmez olur. Bu nedenle ucuz ve olabildiğince sessiz bir sistem olsun istiyorum. Zaten APU bir sistem kuracağımdan nispeten sessiz bir sistem olur. Ayrıca az fan veya hiç fanı olmayan bir kasa mı tercih etsem nasıl olur? Böyle bir sisteme 250w güç kaynağı yeter mi? Sistem aşağı yukarı böyle olacak AMD Ryzen 3 4300G (tercihen ama merak ediyorum? Fan var mı ve ses durumu nasıl) veya (oyun da olursa diye) AMD Ryzen™5 5600G MSI A520M-A PRO Amd A520 Soket AM4 DDR4 4600 MHz(OC) M.2 Anakart yada daha sesiz olursa İntel işlemcilere mi gitsem, AMD tercih etmemin sebebi dahili E.kartları daha güçlü diye biliyorum) GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram (sistem kasarsa 2.alıcağım ileride) amaç ucuz ve sessiz bir sistem ,yani AMD veya Intel miş hiç fark etmez Depolama için HDD var ayrıca Windows da buna kuracağım Acaba alttaki Everets kasa(250w Psu) yeter mi ve sessizlik konunda nasıl olur EVEREST 2*Sata Mesh 720R Peak-250W Siyah/Kırmızı Metal PANEL KASA EVEREST 2*Sata Mesh 720R Peak-250W Siyah/Kırmızı Metal PANEL KASA - Vatan Bilgisayar Burada asıl sizlere danışmak istediğim Fanların kasa sesine etkisi ve yukarıdaki sistem için minimum Psu değeri < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 10 Haziran 2024; 22:41:48 > |
Bildirim