Şimdi Ara

PT'den Alışveriş (Kargo Süresi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Son dönemde PT'den alışveriş yapan var mı?

Macbook Air M1 16gb versiyonunu alacağım. Fakat kargo süresi 4-12 hafta arası gözüküyor. Bu süre gözümü korkuttu, cidden kargolama süreci 4 haftayı geçiyor mu?

• Burda bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim.

M1 Macbooklarda artık base sürüm 8GB ve 256 SSD ile geliyor. Siz eğer bunun dışında farklı bir donanım isterseniz eğer (Mesela 16 RAM yada 512 SSD vs) o Macbook Apple fabrikasında size özel üretilip Yurtdışından geliyor.

Bu nedenle gelmesi 60-80-120 günü bulabiliyor. Bunun PT ile alakası yok. Apple üzerinden de alsanız genelde 50-60 günde geliyor. (Özel konfigürasyon)

Bende şahsen beklemek istemediğim için 8GB olan modeli aldım ve 3 günde geldi.

• Bende de aynı sorun var,16gb için termin çok uzun..8 alsam biliyorum bana yetmeyecek.

Mecbur 16 siparişi verip bekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

Bende de aynı sorun var,16gb için termin çok uzun..8 alsam biliyorum bana yetmeyecek.

Mecbur 16 siparişi verip bekleyeceğim.

Youtube da bir sürü video izledim. Herkesin genel görüşü M1 çip ile 8GB bir çok şeye yetiyor. 4K FC , Premier render , PS , Illustrator vs vs..

Ama ben arkaplanda bir sürü uygulama çalıştırırım, çok yüksek boyutlu render vs alırım ya da bilgisayarı bayağı yoracak projelerde çalışıyorum diyorsanız tabii ki 16 GB a ihtiyacınız olabilir.

ama işte bende temin süresinden dolayı ve aşırı ağır bir iş yapmadığımdan dolayı 8 seçtim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben çok fazla chrome sayfası açıyorum.

Windowsta bile 18 gb oluyor. 8gb alıp sıkıntı yaşamak istemiyorum açıkçası.

Yoksa ağır bir program kullanmayacağım.

• Ben de aslında ağır bir kullanım için almıyorum fakat uzun ömürlü olması açısından 8gb çok aklıma yatmadı. 1-2 seneye tekrar cihaz değiştirmek istemedim. Verdim siparişi 16gb için bakalım ne olacak.
    Teşekkürler
  • Buraya bilgi için yazıyorum, 21 Şubatta verdiğim 16gb mba siparişi 27'sinde kargoya verildi.

Benim gibi gözünüz korkmasın, özel konfig. siparişi verebilirsiniz rahat rahat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.