Şimdi Ara

PTT'de çalışıyorum soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.294
Cevap
58
Favori
389.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rascoal

Hangi şube

Şubede değil Genel Merkezdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Günde kaç posta atiyosunuz hocam ?

Ben şubede çalışmıyorum değerli dostum.

• Şu Amerika'daki profesyonellik burada niye yok?
    USPS dünya çapında marka olmuş, profesyonel bir kurum iken PTT niye köhnemiş bir devlet kurumu olarak varlığını sürdürüyor? Memur zihniyeti mi hakim yoksa yönetim açısından sıkıntı mı var? İnek Șaban gibi bir genel müdürünüz vardı çünkü.

• Alisinasyon kullanıcısına yanıt
    Benim postaları bedava yollama şansımız var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Şu Amerika'daki profesyonellik burada niye yok?
    USPS dünya çapında marka olmuş, profesyonel bir kurum iken PTT niye köhnemiş bir devlet kurumu olarak varlığını sürdürüyor? Memur zihniyeti mi hakim yoksa yönetim açısından sıkıntı mı var? İnek Șaban gibi bir genel müdürünüz vardı çünkü.

PTT konusundaki eleştirelerin Eski Genel Müdürümüze hakaret ? dışında değerlendirilebilir. Ayrıca USPS hakkında ki düşüncelerine katılmıyorum. USPS'yi profesyonel diye hangi USA vatandaşına söyle kahkaha atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Benim postaları bedava yollama şansımız var mı acaba

Keşke öyle birşey olsa da ben de size indirim kodu falan versem dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

quote:

PTT konusundaki eleştirelerin Eski Genel Müdürümüze hakaret ? dışında değerlendirilebilir. Ayrıca USPS hakkında ki düşüncelerine katılmıyorum. USPS'yi profesyonel diye hangi USA vatandaşına söyle kahkaha atar.

Güzel kardeşim yıllarca orda kaldım ve USPS'i zibilyon defa kullandım. Hatta hâlâ kullanıyorum çünkü en son kaldığım eve benim adıma gelen postaların her biri için mailime zarfın ön yüzünün fotoğrafı geliyor. Yani kahkaha atan Amerikalı'yı PTT ile muhatap bıraksan gülmeyi bırak depresyona girip intihar eder.

Bu arada bu da güya hakaret ettiğim eski genel müdürünüz. Padişahım çok yaşa minvalindeki üslubun sayfalar dolusu yazıyla veremeyeceğin cevabı bi-hakkın yerine getiriyor. Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Güzel kardeşim yıllarca orda kaldım ve USPS'i zibilyon defa kullandım. Hatta hâlâ kullanıyorum çünkü en son kaldığım eve benim adıma gelen postaların her biri için mailime zarfın ön yüzünün fotoğrafı geliyor. Yani kahkaha atan Amerikalı'yı PTT ile muhatap bıraksan gülmeyi bırak depresyona girip intihar eder.

Bu arada bu da güya hakaret ettiğim eski genel müdürünüz. Padişahım çok yaşa minvalindeki üslubun sayfalar dolusu yazıyla veremeyeceğin cevabı bi-hakkın yerine getiriyor. Teşekkürler.

Emin olun birşeyleri değiştirme şansım olsa çok köklü değişiklikler yapmak isterdim.

Bu PTT algısını değiştirmek için. Çünkü kurumda benim de çok saçma bulduğum şeyler var.

• Kargolarım bayram gibi giriş yaparsa alamama ihtimalim yükselir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Kargolarım bayram gibi giriş yaparsa alamama ihtimalim yükselir mi

Arefe günü dağıtım var ama bayramın 3 günü dağıtım yoktur.

• quote:

quote:

Yakın şubede bekletirler değil mi en kötü ihtimal?

• quote:

quote:

quote:

Yakın şubede bekletirler değil mi en kötü ihtimal?

Dağıtım merkezimizde bekler oradan dağıtıma çıkar bayram bittiği zaman.
  • Ebay dan kaç kere alışveriş yaptım sadece bir tanesi elime ulaştı. Adamla iletişime geçiyorum yolladığını söylüyor, ptt ye gidiyorum. Gelmiş de olabilir emin değiliz diyor. O kargolar nereye gidiyo acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnitabLake

Ebay dan kaç kere alışveriş yaptım sadece bir tanesi elime ulaştı. Adamla iletişime geçiyorum yolladığını söylüyor, ptt ye gidiyorum. Gelmiş de olabilir emin değiliz diyor. O kargolar nereye gidiyo acaba?

Kargolarınızı uluslararası barkodlu alın dostum 1 dolar 2 dolar fazla verin kafanız rahat etsin yoksa Türkiyede sıkıntı çekersiniz.

• Şube çalışanlarının ismine nasıl ulaşabiliriz?

• 45 kg kargom var kapıdan alıyor musunuz?
  • Hocam mesela saat 17.00 oldu , 17.30a kadar içerideki müşterilerin işlemini yapma zorunluluğunuz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergus

Şube çalışanlarının ismine nasıl ulaşabiliriz?

Şube çalışanlarının ismine ulaşamazsın. Sadece bizim bilgi sistemimizde mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

45 kg kargom var kapıdan alıyor musunuz?

Adresten kargo alımında her bir parça gönderirisinin ağırlığı 50 KG'yi aşmadığı takdirde adresten gönderim sağlayabilirsin.
    Gönderilerinizin koli olması ve 50 KG'yi geçmemesi gerekiyor. 50 KG içinde 16.80 TL Adresten Kargo Alımı ek ücreti vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MezunaKal

Hocam mesela saat 17.00 oldu , 17.30a kadar içerideki müşterilerin işlemini yapma zorunluluğunuz var mı?

PTT Şubelerinde kargo kabul veya teslim hizmeti saat 16:30'a kadar mevcuttur. Saat 16:30'dan sonra PTT Şubeleri muhasebe kayıt işlemi yaptıklarından dolayı müşteri kabulü sağlamazlar.
    Ancak PTT Merkezlerinde saat 17:00'a kadar her türlü işleminizi sağlayabilirsiniz. Saat 17:00'den sonra da PTT Merkezleri müşteri kabülü yapmazlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.