Şimdi Ara

PTT grevde mi bir sorun var da?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulda oturuyorum, bir arkadaşım şehir dışından posta yolladı oradaki ptt görevlisi istanbuldakilerin grevde olduğunu belirtmiş. Geçen haftada yurt dışından posta almıştım takipli olarak türkiyeye girişi göründü 4 gün önce ancak başka bir gelişme olmadı bu grev hakkında bilgisi olan varmı?

• ankaradan edirneye geçen pazartesi kargo gönderdim edirnede çarşambadan beri bekliyor nasıl iş anlamadım bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi lütfen
  • özelleştirme olduğundan bahsediliyor belli yerlerde kazan kaldıranlar olabilir ama bazı emekçiler ekmeğine kan sürmemek için ses çıkartmıyor olabilir takipteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 16 Şubat 2013; 22:46:25 >
  • nişanlımın kargosu gecikti yani sevgililer gününde orada olması gerekiyordu bunu hızlandırmak için birşey yapabilir miyiz veya bu grev ne zaman biter
  • Bende sorun yaşıyorum aynı şekilde işte arkadaşımda öyle diyince grev tarzı şeyler duydum ama nedense internette hiç bilgi yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

http://www.tumkoseyazilari.com/yazar/remzi-ozdemir/11-02-2013-pttde-neler-oluyor.html

http://www.tumkoseyazilari.com/yazar/remzi-ozdemir/16-02-2013-pttnin-itibari.html

İşler dahada kötüye gitmiş anlaşılan biz şimdi devletin probleminimi çekeceğiz öylemi, biz neden itiraz edemiyoruz bekle bekle.. Sinirim bozuldu gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ptt kargo durumu, Ne diyor bu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grev yapan her kesimin yanında olmak lazım ama bizim vatandaşda bu bilinç yokki...
  • Ulen tam da hepsiburadadan dambıl almıştım iyimi1 ay beklicez mi şimdi
  • Grev yapanların yanında olacağız tabide, bizim hakkımız da ver heralde çok önemli bir posta bekliyor olabiliriz? bir kaç gün hiç çalışmazlar eylem yaparlar tamamda bunu haftalara yıkmak nedir herkesin hakkı var sonuçta bizim yok mu?

En azından onların yaşadığı problem bizim suçumuz değil biz çekiyoruz ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 17 Şubat 2013; 12:15:03 >
  • '''PTT'nin özelleştirilmesiyle posta dağıtım görevini üstlenen taşeron firmaların maaşlarını ödemediklerini iddia eden işçiler, iş durdurma kararı alınca, hizmetler aksamaya başladı.

Zincirlikuyu Posta Dağıtım Merkezi’ndeki kargolar birikti.

Kağıthane'de bulunan Zincirlikuyu Posta Dağıtım Merkezi'nde çalışan taşeron dağıtım işçileri paralarını alamadıklarını iddia ederek isyan ediyor.Ocak ve Şubar maaşlarını alamayan işçiler şubat ayı başından beri grev yapıyor. Dağıtım merkezinde vatandaşların kargosu birikmiş durumda. Kargosunu almak üzere merkeze gelen vatandaşın kargosu zar zor bulunuyor. Bazıları ise hiç bulunamıyor.'''

taşeron firmaları iyi denetlemek lazım.
  • Bence devleti denetlemek lazım yazıda diyor işi bilmeyen adresten bi haber asgari ücrete çalışan garibanlar sen birde paralarını vermezsen...
    Devletin 3 konuda hizmeti vardır bunlar sosyal devlet olma ilkesidir.
    Ulaşım,eğitim ve sağlık bizde hepsi satıldı geriye sos olan bir devlet kaldı :))
  • PTT - Ziraat - İş Bankası , Devletin elinde kalan son kaleler.Bunlarda giderse / özelleştirilirse vay halimize..
  • Bu maaşları ödemeyen firmanın adı neymiş suç onlarda gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

PTT - Ziraat - İş Bankası , Devletin elinde kalan son kaleler.Bunlarda giderse / özelleştirilirse vay halimize..

iş bankası chpnin sen halk bank demek istedin sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reydab

quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

PTT - Ziraat - İş Bankası , Devletin elinde kalan son kaleler.Bunlarda giderse / özelleştirilirse vay halimize..

iş bankası chpnin sen halk bank demek istedin sanırım ?

İş bankası Devletinde Chp'nin de değil, özel sermayel bir bankadır. Ziraat, vakıf ve halkbankası devlet bankalarıdır.;

http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye'deki_bankalar_listesi
    http://www.isbank.com.tr/content/TR/Bizi_Taniyin/Tarihimiz/Ortaklik_Yapisi-256-226.aspx

Atatürk Hisseleri (Cumhuriyet Halk Partisi)*: % 28,09
    *Atatürk'ün vasiyeti çerçevesinde mülkiyeti Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait olan söz konusu hisselere ilişkin temettü geliri, Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu'na bırakılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA196E1E8 -- 18 Şubat 2013; 1:40:51 >

• ya arkadaş yurtdışından siparişim tam gelecek ...

3 tane kargom var 1 . si geldi 8 şubatta cuma günü 11 inde pazartesi geldi kargo. şimdi diğerleri geldi hala ses yok .. 2. kargo 12 sinde geldi 3.sü 18 inde .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.