Şimdi Ara

PTT Kargo Takip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
56.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah saat 09:00'da satin almis oldugum urun kargoya verildi, faturasi ile birlikte fotografi gonderdiler. KP bolumundeki barkod numarasini PTT'nin sitesinde bulunan kargo takip bolumune yaziyorum ardindan "Barkod Numarasinda hata var" uyarisi geliyor. Daha oncede bu sorunla karsilasmis olanlar var..

Ne zaman duzelir, kargomu yarin takip edebilir miyim?

• Tam olarak sorunu anlayamadım ama ben yurtdışından bir ürün aldığımda takip numarasını veriyor ve kargoya verdiğini söylüyor. Fakat 2-3 gün sonra takip edebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Tam olarak sorunu anlayamadım ama ben yurtdışından bir ürün aldığımda takip numarasını veriyor ve kargoya verdiğini söylüyor. Fakat 2-3 gün sonra takip edebiliyorum.

Benim kargo bu sabah 09:00'da kargoya verildi Istanbul'dan Konya'ya gelecek.. Kargoyu takip etmeyi denedigimde bu hatayi veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Tam olarak sorunu anlayamadım ama ben yurtdışından bir ürün aldığımda takip numarasını veriyor ve kargoya verdiğini söylüyor. Fakat 2-3 gün sonra takip edebiliyorum.

Benim kargo bu sabah 09:00'da kargoya verildi Istanbul'dan Konya'ya gelecek.. Kargoyu takip etmeyi denedigimde bu hatayi veriyor.

2 gün bekle eğer yine aynı şeyi derse aldığın kişiyle irtibata geç istersen.
  • quote:

quote:

quote:

2 gün bekle eğer yine aynı şeyi derse aldığın kişiyle irtibata geç istersen.

Kargonun verildigine dair ona verilen faturanin fotografini gonderdi hocam. Adres, tarih, barkod numarasi vs. hepsi yaziyor buyuk ihtimalle yarin yada diger gun gelir zaten..

• quote:

Sabah saat 09:00'da satin almis oldugum urun kargoya verildi, faturasi ile birlikte fotografi gonderdiler. KP bolumundeki barkod numarasini PTT'nin sitesinde bulunan kargo takip bolumune yaziyorum ardindan "Barkod Numarasinda hata var" uyarisi geliyor. Daha oncede bu sorunla karsilasmis olanlar var..

hocam başında harf olur AP , KP diye verilen numara tam değildir belki , deneyin 2 sayı 11 rakam olacak ben iki kere işim oldu birisinin başında ap vardı birinin kp
  • quote:

Orijinalden alıntı: d001

quote:

Sabah saat 09:00'da satin almis oldugum urun kargoya verildi, faturasi ile birlikte fotografi gonderdiler. KP bolumundeki barkod numarasini PTT'nin sitesinde bulunan kargo takip bolumune yaziyorum ardindan "Barkod Numarasinda hata var" uyarisi geliyor. Daha oncede bu sorunla karsilasmis olanlar var..

hocam başında harf olur AP , KP diye verilen numara tam değildir belki , deneyin 2 sayı 11 rakam olacak ben iki kere işim oldu birisinin başında ap vardı birinin kp

Yok hocam KP var 01... diye basliyor yaninda da KARGO/NORMAL yaziyor yani AP diye bir sey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KP yazmadan sadece rakamlari yaziyordum basina KP yazinca sorun duzeldi. Tesekkurler.
  • dediğim gibi işte yani o kp ap farketmez barkod gibi birşey öyle olduğunu düşünmüştüm doğruymuş
  • Sorun çözülmüş görünüyor ancak, benzer sorunu başına kp yazarak kod girişi yapmama rağmen ben de yaşadım. Kargo hareketinin görüntülenmesiyle ilgili bu sorunu yaşayınca, bunu bir Ptt kargo şubesine sordum. Ulaştığım sonuç şu:
    Büyük ölçekli Ptt kargo şubelerinde, kargo gönderme işlemi sırasında bir Takip kodu üretiliyor ancak mahalle içindeki küçük ölçekli Ptt şubelerinde, önceden basılı hazır formların üzerinde Kp ile başlayan kod halihazırda var oluyor. Bu hazır kodun sistemde aktif hale gelmesi gecikebiliyor.(her zaman bir gecikme yaşanmıyor).

Kargo kodunu girerken yaşanan bir diğer sorun da Ptt kargo sayfa açılmıyor 'da anlatıldığı gibi güvenlik kodundan ya da sistemin genel arızasından kaynaklanıyor. Ptt kargo ile sık çalışan biri olarak, takip sisteminde ortalama her ay blok halinde 5-6 saatlik problemler yaşanıyor. Bu durumu aylık bakımlarına bağlıyorum. Bu arada, güvenlik kodu girişi yapmadan Kargo takibi yapmak isterseniz de şu siteyi deneyebilirsiniz. Ptt kargo takibi

• Konu eski ama başına böyle bir şey gelmiş arkadaşlar için tavsiye vermek istiyorum, benim de ara ara başıma bu tarz hatalar geliyor ve ben https://kargotakiptr.com/ptt-kargo-takibi-nasil-yapilir.html sayfasından sorgulama yaparak gideriyorum hatayı, bazen oluyor sitelerde hatalar o yüzden hemen alternatif ile devam etmek gerekiyor.

• Epttavm'den alışveriş yaptığımda benzer durum oldu. Kargolandi yazıyordu hatta kargo kodu bile vardı. Takip edilemiyordu. Ancak bir iki gün sonra ürünün ücreti iade edildi. Ne oldu ne bitti anlamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 5 Şubat 2022; 0:29:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.