< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PTTCELL [Ana Konu] (497. sayfa)
-
-
Ortada devlet diye bir otorite olmayınca adamlar %250 zam da yapar %500 de. Çünkü biliyorlar ki ne kadar zam yaparsak yapalım kafamıza tokmağı vuracak bir denetim mercii yok.
Sosyal medya ve vatandaş haftalardır %300 mobil tarife artırımlarına isyan ediyor ama heriflerin umurunda değil. Çünkü arka planda malum birileri sırtlarını sıvazlıyor 'ben Gazze, ümmet falan deyip gazlarını alırım, siz kazığı geçirin' diyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkürler. Son haberlere göre bekliyordum bu durumu. Diğer hattımda 4 GB interneti 227 liraya yenileyebiliyorum. Daha yeni bir emlakçı aldığı portföyün ilan fiyatını arttırdı diye 100 bin lira ceza verdiler. %100 den fazla zam. İstedikleri gibi at koşturuyor herkes. Artık denetleyen, koruyan yok maalesef. Orman kanunlarının geçerli olduğu bir yer. Yazıklar olsun. Vestelcell vardı kapandı, önce 200 küsur 2 ay sonra 300 küsur yaptılar. Forumda konusu var, yani bu zammnın gerisi gelebilir. Taahhütte almazlar 388 liraya kullanmak için, taahhüt yapan veya bilgisi olan var mı? Ben kullanmak zorundayım, altyapım yok.
Siz bir de 5G çıkınca görün fiyatları. Devlet yeniden ihale vs yapacak haliyle e tabi bunun da faturası kime, bilin bakim?
Resmen milleti düzmek rutin oldu..la 195 liradan 500 e çıkarmak nedir,kapatın ülkeyi olsun bitsin..
Şilayet var, Cimer, BTK,
Twitter'da Türk Telekom, Türk Telekom destek, BTK, TT CEO'su @umitonaltr, Ticaret Bakanlığı vs. nereye bulursanız bu fahiş ötesi zammı şikayet edin. En azından başka insanlar okur da bunların nasıl gözlerinin döndüğünü görür.
195 TL'den 500'ye zam yapmak nedir duyuralım herkese.
Aynı şekilde bana da önerdiler ama benim taahhüt bitimine 3 ay vardı geçmemiştim. Şimdi geçiriyorlar. Siz nereye geçtiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vestelcell'den sonra sırada Pttcell.
TT ne yapmaya çalışıyor.?
Konu nedir bilmiyorum ama pttcel kapatıyorlar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 lira bedava valla
Sorun 500 lira meselesi değil. Bugün 200 den 500 yapan bu zihniyet yarın 1000 de yapar 1500 de.
Ülkede %150 enflasyon mu var varsa neden ücretlere yansımıyor da zamlara yansıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my teacher -- 1 Ekim 2024; 19:39:41 >
Katılıyorum hocam. Kiraya en fazla %25 yapabilirsin fakat operatörlere gelince %250 zam yapmak serbest. Şaka gibi resmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba. Bu firma şark kurnazı. Taahhüt bitimine 3-4 ay kala taciz etmeye başlıyor. Ben piyasa şartlarını göz önüne alarak önerilen teklifi kabul etmiştim. Ama yaptıkları hiç etik değil. normal de 3 ay daha uygun fiyattan kullanacağım paketi bana zamlı ödetiyor. Başka alternatif bulamadığım için mecbur katlanıyorum. Netgsm e oğlumu taşıdım, banka SMS leri sorunlu olduğu için kendim geçmiyorum. seneye yine 4 ay kala taciz etmeye başlayacaklar.
-
Bulmuşlar çadır devletini istedikleri kadar at koşturuyorlar.
195 liradan 500 lira yapacak kadar ne yatırım yapmışlar acaba merak ediyorum.
Çivi çaktılar mı acaba ?
Btk falan hikaye. Btk halkı düşünmüş olsa en başta Zimbabwe 'de bile olan starlink ülkeye gelir, yerel fiyatlama yapar ,içinden geçerdi bunların.
Hasılı kendi başımızayız. Umarım bunlar gider de hesap sormaya muktedir bir iktidar gelir de burunlarından fitil fitil getirir.
Tmm mevzu anlaşılmıştır benim açımdan😅
Benden pes arkadaşlar. sınırsız da olsa ayda 500 TL veremem beni alt ettiler
-
İşte bizi bir tek fahiş zamlarla pes ettirebileceklerini biliyorlardı, gördüğümüz kadarıyla başarıyorlar da...
Yine iyimser davranışmış %156 bir artış yapılmış.
Siz bir de Geçiş 20 GB Tarifesine bakın. (Eski adıyla Vestelcell Katlanan Maksi)
Eski Fiyat: 81,25 TL
Revizyon Tutarı: 353,75 TL
Yeni Fiyat: 435 TL
Revizyon Oranı: %435,38461538462
Size bu oranda bir zam yapılsa 1.043,25 TL olacakmış. Taahhütünüz yok belli mi olur. Olamayacağının garantisi yok.
Bir ihtimal sizin paketler ocak sonrası 60gb tarifelerinden ucuz kalabilir.
-
Pes edersek onlar kazanıyor, pes etmezsek yine onlar kazanıyor. Kaybeden her türlü biz oluyoruz.
Daha geçenlerde az biraz itirazlar yükselince adamların CEO'su dalga geçer gibi internet sudan ucuz diye açıklama yaptı.
Bakanlıklardaki bürokratlar memurlar hepsine özel ucuz tarifeler var onları etkilemiyor tabi.
Biz kime itiraz edeceğiz kime şikayet edeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 2 Ekim 2024; 15:27:7 > -
Yukarıda da dedim, devlet yol vermese bunlar bu zamları ya-pa-maz! Anında binerler tepelerine 'Bizim açıkladığımız enflasyon oranı bu iken, siz nasıl %200 zam yaparsınız!' diye. Danışıklı dövüşle ilerliyor her şey bu ülkede. Zerre şaşırtmıyorlar bizi. Halk daha iyisini talep etmiyor ki; daha seçim 1.5 yıl önce yapıldı ve o zaman da ekonomi böyle rezil bir haldeydi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X