Şimdi Ara

PTTCELL [Ana Konu] (496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ucuzlukavcisimezarciamca , yasin613 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 19 Misafir (1 Mobil) - 19 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.115
Cevap
128
Favori
498.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
24. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pttcell de vestelcell gibi kapanmaz inşallah hocam yoksa telekomda saçma sapan bir tarifeye geçirirler yine mahkeme falan uğraştırırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum, devletin sonuçta. Sınırsız internet olayı bitmesin de benim tarifemde, aman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekom kadar (PTTCell)' çakal görmedim. Sözleşmemin son günü. Fatura kesim 27 Temmuz. Mh Aradim kampanya sordum mobilde bana sunulanlari söyledim. Mobildekiler daha cazipti. Mobilden geçin, Bugün geçebilirsiniz dendi. Bende geçtim. Ama 12 Ay tahahhut yeirne 11 ay taahhüt görünüyor. MH Aradim neymiş fatura iki gün sonra kesilecegi için bu iki günlük süre 1 ay olarak sayıliyormuş. MH bunları hiç söylemedi defalarca aradığımda. O zaman fatura kesimden sonra geçerdim. Bu kadar ufak oyunlari gördükçe ülkeden nefret eder hale geldim. Böyle iğrenç rezil bir zihniyet olamaz arkadaş..... Hakkımı sonuna kadar arayacağım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 25 Temmuz 2024; 21:6:9 >
  • Dostlar merhaba. 2015 yılında BeklenenTarife 14'lük kullanmaya başlamıştım. Güzel güzel kullanıyordum. Lakin şöyle bir durum oldu. 2020 yılı veya 2019 yılı sonunda telefonla aranarak tarifemin aynen kalacağı aynı özelliklerin devam edeceği ve ek olarak birkaç gb internet verileceği söylenerek tarifem değiştirildi. Esasında babamla konuşmuşlar. Babamı da defalarca kez uyarmıştım asla teklifleri kabul etme, yalan söyleyecekler, inanma, hatta direkt telefonu kapat vs diye söylemiştim. Babam da uyku sersemliğiyle teklifi kabul etmiş. Aradan bir saat geçtikten sonra hemen ben aradım ve bu teklifi reddettiğimi ve kayda alınan sesli konuşmayı dinlemek istediğimi söyledim. Onlar da mahkeme açabilirsiniz dediler. Sesi dinlemek istememin sebebi de personelin tarifeniz aynen devam edecek sadece ek olarak internet de veriyoruz demesi. O günden beri hattım boşta duruyor başlattıkları yeni tarife bittikten sonra da faturasızda kaldım o numarayı çok kullanmıyorum.

Her neyse şu anda başka bir telefonum için tarife ararken bu durum aklıma geldi ve çok rahatsız oldum. Kandırılmak ve iq seviyesi düşük birey yerine konmak beni aşırı rahatsız etti. Sizce benim şu an yapabileceğim bir şey var mıdır zira bir şeyler yapmak istiyorum boş boş durmaktan iyidir. Eğer sorarsanız olay ilk olduğunda neden aksiyon almadın diye o zamanlar yaşım küçüktü o yüzden bir şey yapabilecek durumda değildim. Teşekkür ederim.

• ArthurMorgan0 A kullanıcısına yanıt

Aradan uzun bir zaman geçmiş şuan bir şey yapamazsın. 4 Yıl önce Tüketici hakem heyetine başvursaydın veya BTK talep oluştursaydın görüşmeyi dinlerler eski haline getirirlerdi. Ancak şuan bir şey yapılacağını sanmıyorum. Sen yinede şansını denemek istiyorsan BTK şikayet ve Tüketici Hakem Heyetine e devlet üzerinden başvurabilirsin.

• ArthurMorgan0 A kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey yapamazsın kanuni olarak.. boşa uğraştığınla kalırsın..

• Şuan güzel paket yok sanırım bunda. Sitesi zaten karmakarışık. Süresi bitenler hala duruyor vs.

• 0537 kullanıcısına yanıt

Aynen dediğiniz gibi, sitede birde güncel olmayan geçilemeyen paketler duruyor. Artık sadece ptt kendi çalışanlarını hedeflemiş gibi bir durum var. Eskiden uygun tarifeler açık olunca ptt'ye gidip beklemeye geçmeye değerdi. Ancak şu an PTT sıraya girip beklemeye değecek bir tarife de yok. Numaratörde pttcell işlemine öncelikte verilmiyor, normal işlemlere öncelik veriyorlar, 10 normal işlemde anca 1 tane pttcell numarası yakıyorlar bankoda, pttcell için gelen bekliyor da bekliyor

• PTT çalışanı bir arkadaşım var onun kodu ile uygun paket alınabiliyor mu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Agalar bilen belki aydınlatır diye sorayım. Mesajları geriye dönük okudum biraz ama belki zaman değişti farklı bir uygulama vardır.

Şimdi benim kardeşimde 300mbps 3gb,128kbps olan tarife var beş altı yıldır belki daha fazla. Şimdiye kadarda hiç bir teklifi kabul etmeyip kullanmaya devam ediyor.

Fakat bir durum var bizim planda hız düşmüyor. Paket dışı kullanımda ücret çıkmıyor fazladan. Acaba iki gün sonra affedersiniz kürek gibi bir fatura çıkar mı, var mı buna benzer durum yaşayan

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    O tarifenin adı Beklenen Tarife ve yaklaşık 5 yıldır hız düşümsüz, full sınırsız devam ediyor yeni yasalar gereği.

Bizler de kullanıyoruz aynı tarifeyi. Fahiş fatura çıkma gibi bir durum olmayacak.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstadım. Şimdi hat babamın başına otomatik ödeme talimatı da varmış. Dedim durduk yere uçmasın.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Hiçbir müşteri hizmetleri aramasında teklifleri kabul etmesin, bu tarifeden vazgeçirmek için sıkça arıyorlar.

• 128 kbps hızla nasıl internet kullanabiliyorsunuz peki aşırı yavaş olmaz mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pttcell faturasizda fiyatları yukarı yönlü güncellemeye başlamış.

PTTCELL [Ana Konu]

• Pttcell ile limitsiz konuşma
    Hy 2000 dakika
    Hy 2000 SMS
    12 Ay boyunca toplam 28gb internet. (Aşımsız)
    219₺ kabul edildi Büyük oğlum 2.yılda da devam dedik.

• PTTCELL [Ana Konu]

Sizce nasıl?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • carpenic kullanıcısına yanıt

aynı paketi 2 ay önce bana 265 TL ye vermişlerdi. Bu operatörler iyice soyguncu oldu. 2 ayda % 50 zam yapmışlar.

• Pttcell Beklenen tarife ücreti 195 liradan %150 artışla 500 liraya yükselmiş hayırlı olsun.

Zamlı ücreti son çıkan fatura ekinde açıklamalarda görebilirsiniz.

PTTCELL [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my teacher -- 29 Eylül 2024; 17:59:5 >
  • Btk üzerinden şikayet oluşturdum. Bu tarifeyi kullananların da şikayet etmesini rica ediyorum. Belki geri adım atılıp makul bir zam yapılır.

Btk üzerinden gelen cevap. Yazık!

Yıllardır taahhüt verilmeyen ve indirim tanımlanmayan tarifeme sözde indirim tanımlanmış. İndirimin başlangıç ve bitiş tarihine bakın. Tarifenin içeriğini bile bilmiyorlar.

PTTCELL [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi my teacher -- 1 Ekim 2024; 19:28:49 >
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.