PTTCELL [Ana Konu] (501. sayfa)
-
-
şu anda en iyi teklifler ptt cell de görünüyor, diğer operatörler resmen milleti sömürme usulü fiyat vermişler
-
Daha önce yazmıştım. 3-4 senede bir adım ilerleyememişler:) 3g sim kartı 4g sim kart ile değiştirmiştim. Aynı mesaj gelmişti, inat ettim gitmedim, 17 gün sonra yeni sim kartı takın diye mesaj gelmişti. Gitmeniz lazım tekrar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kampanya hoşuma gitti ona geçeceğim. 10 veya 20 GB yeterli benim için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Treni kaçırdın dostum.tt ağustos ayı kampanyası vardı 10gb 115 miydi neydi faturalı.
Doluşun millet🤭
Netgsm'de problem var🤭
Aynen hocam siz diyince hatırladım. Klasik devlet işi bi taşıma için 3. Kez gitmem gerekiyor. Bim bayileri bile tablet ile taşıma yaparken bunlar hala 10 yıl önceki gibi form ile taşıma yapıyorlar. Bugün gitme fırsatım yok. Araya hafta sonu giriyor. Vazgeçmezsem salı veya çarşamba en erken gidebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoyms -- 8 Kasım 2024; 9:5:41 >
Degerli musterimiz, sizin icin yepyeni bir teklif hazirladik! Bu teklifimiz hakkinda bilgi vermek uzere sizi kisa sure icinde 4446788 numarasindan arayacagiz. Teklifimizden yararlanmak ve ayrintilari ogrenmek icin aramamizi yanitlamanizi rica ederiz. B001
-
TAM NET GSM GEÇİYORDUM Kİ PAKETLERE ZAM YAPILDIĞINI ÖRDÜM. PTT CELL DAHA UCUZKALIYOR. 1000DK +6GB NETGSM 156TL
PTT CELLDE 1000+5 SINIRSIZ WHATSAPP 156TL GÖZÜKÜYOR. BANA İNTERNET LAZIM DEĞİL. TURKCELL 230TL 70TL İÇİN DEĞİŞİM YAPMAK MANTIKLIMI ÇOK KARARSIZ KALDIM.
-
Bu pttcell cazip tarifelerine teknocell faturalıdan indirimli fiyatla geçiliyor mu? 5 GB 156 liraya geçeyim diyorum. Tarifenin açıklamasını anlamadım açıkçası. Numara taşıma ile geçene 225 falan demiş, TT tarifelerinde açıkça yazıyor alt işletmelerden geçişin nasıl olduğu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır yanlış anlamışsınız numara taşıma ile geçenler 156 + tkü ödüyor. Zaten pttcell, bimcell falan tt ürünü olduğu için numara taşıma yapılmıyor o yüzden tarifeye geçmek isteyenler 225 + tkü ödeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Better Call Berger -- 11 Kasım 2024; 1:9:36 >
adamalar o kadar saçma bir cümle kurmuş ki anlatmak istediğinin tam tersini anlıyor insanlar. hat taşıyana 159 tl pttcell 220tl
-
Bu kesinmi ,aynı ise niye simkart değişiyor,daha önce bimcell vs den pttcelle geçen arkadaş varmı?Ne kadar fatura ödüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 11 Kasım 2024; 6:48:23 >
Ben numaramı 1 haftadır pttcell den taşıyamadım önce son ödemesi gelmemiş faturayı ödettiler sonra anne kızlık soyadı sistemde görünmüyormuş falan filan ptt şubesine gittim yine güncellemediler, resmen çirkefe yatıyorlar bu işlemi engelleyip yüksek faturayı ödetmeye çalışıyorlar numarayı zaten bimcell e taşıyacaktım sağ ceplerinden alıp sol ceplerine yani :))
-
tt yıllık paket zam yicekmiş
tt yıllık paket zam yerse bende sizin aranıza katılcam bu ayın sonlarına doğru😎
Şuan en uygunu burası sanırım. Netgsm sim siparişini boşuna vermiş olduk.
-
Pttcell cazip tarifelerine bimcellden geçiş yapsak indirimli fiyatlardan yararlanabiliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 11 Kasım 2024; 22:49:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır
Son olaylardan sonra ben de operatör arıyorum. Şu an Turkcell aboneliğim bitti, yenileyecektim ancak vazgeçtim. PTTCELL'e geçmeyi düşünüyorum, merak ettiğim bir şey var, bankalarla bir sorun yaşar mıyım? NETGSM'deki gibi bir durum söz konusu mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X