Türk Telekom altyapısı olduğu için SMS problemi yaşamazsınız. |
PTTCELL [Ana Konu] (502. sayfa)
-
-
Turkcell den niye vazgeçtin hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ukayl06Turkcell den niye vazgeçtin hocam?
Boykot amaçlı hocam. Ana sayfadaki haberlere denk geldim, beni rahatsız etti. Normalde sık operatör değiştiren biri değilim. Hatta abonelik bitince, uygulama üzerinden sözleşmeyi yenileyip geçerdim. Yine öyle yapacaktım aslında ama operatör firmalarının vatandaşına bu kadar kin gütmesi ve düşmanı gibi hareket etmesi akla mantığa yatmıyor. Ne yaparsak yapalım yine bunlara ait bir şeyleri kullanıyoruz evet ancak en azından tepki gösterebilmek istedim. Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 12 Kasım 2024; 2:18:6 > -
Ptttcell’de Vowifi ve Sil Süpür var mı ? -
Sil Süpür var. Volte var. Vowifi nedir,bilgim yok.
-
Turktelekom ilen herşeyi aynı🙄
Telefonunda sol üst köşede pttcell yazcak sadece🙄
@0537 -
HD+ Görüşme (VoLTE) hizmeti, sesli görüşmelerinizi 4.5G teknolojisi ile iletilerek yüksek kalitede görüşme yapmanızı sağlar. Kalabalık ve gürültülü bir ortamda olsanız bile rahatça görüşme yapabilmeniz için arka plan gürültülerini filtreler.
@@@@@@
VoWiFi, Voice Over Wi-Fi açılımının kısaltması olan bir kavramdır. VoWiFi, Wi-Fi ağı üzerinden telefon görüşmesi yapmaya yarayan bir teknolojidir. VoWiFi, şebeke sinyallerinin yetersiz kaldığı durumlarda telefonların çekmediği ve hücresel veriye erişim sağlanamadığı durumlarda kullanılan bir yöntemdir.
Kablosuz LAN üzerinden ses, aynı zamanda Wi‑Fi üzerinden ses, sesli konuşma amacıyla IEEE 802.11 standartlarına uygun bir kablosuz geniş bant ağının kullanılmasıdır. Özünde, bir Wi-Fi ağı üzerinden IP üzerinden sestir. Çoğu durumda Wi-Fi ağı ve ses sistemini destekleyen ses bileşenleri özel mülkiyettedir
-
Normalde var anck şöyle bir durum var, vodafone ve turkcell de cihaz destekliyorsa hepsi aktif oluyor. Ancak Turk Telekomda cihazın desteklemesi ve cihaz eğer yurt dışı olup başka cihaz üzerinden imei kaydedilmiş ise kaydedilerin imei numarasına ait cihazında desteklemesi gerekiyor. Böyle bir durum var Türk telekom da.
-
detaylı bilgiler için teşekkürler.
-
Dün NetGSM’den PTTCell’e geçiş için başvuru yaptım. 24 saati geçti hala geçiş olmadı.
Ne kadar sürüyor bu geçiş? -
Three day😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Kasım 2024; 10:24:49 > -
Teşekkür ederim hocam 👍🏻 -
' Three dayS ' o hocam lütfen
-
İngiliççe bilmiyom ki
🙄
-
Sim'i destekli bir cihaza takıp aktive edip kullanacağınız cihaza geri dönünce bunu aşabiliyor musunuz?
-
Yok hocam olmuyor yine aktif cihaza göre çalışıyor.
-
Eskiden 4.5g yi bu şekilde aktive ediyorduk telefonun desteği yok görünüyorsa. Yine olmazsa müşteri temsilcisini arayıp onlara açtırıyorduk. Bu dediğiniz kötü olmuş.
-
4.5g de sorun olmuyor hocam sadece wifi arama, volte (hd+) gibi özelliklerde sorun oluyor.
-
Anladım. Bu bilgi benim için çok değerli. Teşekkür ederim. Yurt dışı cihazım var türkiyede satışı yok o yüzden tanımıyor operatörler. Mahallemizdeki baz istasyonu söküldü belediye sağolsun. Vowifi olmazsa iletişimsiz oluruz. Tam geçiş öncesi iyi ki denk geldim. Sağolun.
-
Bu indirim dönemi için Kasım sonuna kadar geçerli mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X