Hangi indirim hocam |
PTTCELL [Ana Konu] (503. sayfa)
-
-
Buhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159908181
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reklam afişi altında 30 kasıma kadar diyor. Yeni bir kampanya daha çıktı sandım. Bence kasımın son haftası-aralık başı gibi tüm operatörler bir şeyler patlatacak. Yani öyle ümit ediyorum :)
-
Baskın basanındır hocam
Benim senelik paket 6 aralık son.
Riske atamıcam hiç🙄
Pttcell yapmıyim 6 gün daha bekliyim dersem,ben ayvayı yerim🙄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Kasım 2024; 15:42:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 Kasımda telekomun sitesine girdim 20 GB tarife 240 idi. Cuma günü iş yoğunluğu derken unuttum. Pazartesi hatırladım bir baktim fiyatlara fahiş zamlar gelmiş. 1 kasım ve öncesi batıyor muydu operatörler. Bence kampanyada indirim algısı yaratmak için çıkardılar hep birlikte . Şahsi düşüncemdir bir dayanağı yoktur :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TCMB yıl sonu enflasyon tahminini güncelledi hocam😉takip etmekte yarar var😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Kasım 2024; 16:17:31 >
Ben 50 liralık alıyorum hocam enflasyon etkilemiyor
-
TT'de 25 GB lık tarifeye 162 lira ödüyorum. taahhüdüm 39 gün sonra bitiyor. bana önerdikleri tarifelerin en düşüğü 450 lira. PTT cell'in 10 GB tarifesini (212 TL) gözüme kestirdim. umarım zam gelmez de geçerim.
-
Bende onu düşünüyorum hocam bakalım hayırlısı.
TT'nin 25GB nın 10 GB nı zar zor bitiriyorum. 15 GB'a boşa para ödüyorum. adamlar bir de utanmadan 3 kat pahalı tarifeyi bana öneriyorlar.
-
kararsız arkadaşlara tavsiyem 15 gününüz kaldıysa operatör değiştirmek için bu kampanyayı alın geçin yoksa enflasyon tahminlerine göre bir daha zor bulursunuz... netgsm sayfasında yazıyordum bende görüşlerimi artık burda bilgi paylaşımında bulunuruz hep beraber...
-
Pttcell Cazip 5 GB Tarifesi 156tl Ancak ayrıntılar ücretlendirme bölümünde Numara Taşıma yoluyla gelen aboneler için KDV ve ÖİV dahil taahhütlü ücreti ücreti 225TL, taahhütsüz ücreti 345 TL’dir. yazıyor ptt ye gidip soran var mı doğrusu hangisi
-
Orda öyle yazmasına bakmayın, grafikte görünen ücret geçerlidir ancak üzerine telsiz ücreti dahil değildir sanırım.
-
Türk Telekomlu olanlar 225 TL ödüyor. Yeni hat ve numara taşıma ile gelenler 156 TL ödüyor.
Pttcell cazip tarifesine taahhüt verince 1 yıl sabit fiyat mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet.
Hocam turkcell'den geçicem ben aylık ne ödicem şimdi?
5gb 156 lira olana geçmek istiyordum.
Bir katakulli veya sıkıntılı bir durum var ise geçmicem.
Netgsm konusuna yazılanları görünce beynim gitti🙄
Zatem azcık kalmıştı🙄
Az kalan veya olmayan beynimi de yaktınız gitti yaniii🙄
He bi de önümızdeki sene tkü kaç lira olcek (aylık ücreti) tahmini olan var mı?🙄
Tahmininiz isabetli olur ise sevincem🙄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 13 Kasım 2024; 7:16:55 >
25tl deniyor ama devletimize para lazım 30da olabilir. saçmalık eskide bu saçmalıklar yoktu yok hat ücreti yok huzur hakkı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X