|
PTTCELL [Ana Konu] (505. sayfa)
-
-
Pttcell faturaları nerden ödeniyor ? -
Şubeden veya pttcell.com.tr'den ödeme yapabilirsin😉
Veya turktelekom mobil applikasyondan da olur😉
-
akbank kkartı ile 1 TL -
ben de pasif yedek hat vardı ona geldi hrmen onayladım
4 hattım var. kampanyalar/ üyelikler için açık tuttuğum 2000/2010 alınma. -
pazartesi günü yaptığım başvuru sonrası bu gün saat 13:30 da ptcell e geçişim tamamlandı, diğer hattım yarın gece geçecek neden böyle uzun sürüyor anlamış değilim; bu arada 30gb olan tarifeme kat kat hediye 30 gb tanımlanmadı bu gün yine ptt ye gittim yarın da tanımlanmazsa yetkiliye bildiririm dediler sağolsunlar, ayrıca arkadaşlar bir bilgilendirme daha yapayım normalde 480 tl olan tarife üzerinden indirin alıyorsunuz mutlaka TTnet mobil uygulamasını indirin ve bakın faturanız ne görünüyor diye eğer indirim yansımadıysa hemen ptt ye gidin ve sizde benim gibi gelen mesajdaki gibi indirimin yansımadığını belirtin... yoksa 354tl lik tarifeye 480 tl ödersiniz...
-
bu arada pttcell in müşteri hizmetleri var mı? ttnet müşteri hizmetlerini arıyorum işlem yapacak bir kişiye yönlendirmiyorlar...
-
444 6 788 Pttcell Müşteri Hizmetleri
-
Soz yazıp sms attiniz mi ? Taahhüt verilmediği için yüksek çıkmış olabilir.
-
Bu kadar işkence çok bence🙄
Parası neyse verek de turktelekom yillik yapak🙄
Bu pttcell çekilcek dert deil🙄
Herkes çok şikayetçi olmuş🙄
Bu kadar uğraşmaya değmez asla.
-
Devlet olduğu için sistem yavaş işliyor. Ondan kaynaklı muhtemelen sıkıntılar. Formu manuel doluruyorlar tablet ile değil.
-
Hocam ben bimcell de kullandım bi kaç defa.
Onlarda elleriylen form doldurdular ama ben bu kadar çağ dışı bir iş görmemiştim.
-
Ben geçen sene bimcell kullanmıştım tablet ile işlem yapmışlardı. Öncesini bilmiyorum. Bu arada pttcell'i övdüğümden değil sadece tahminimi söyledim yukaridaki mesajlara bakarlarsanız bir geçiş başvurusu için 3 kez uğramam gerekti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoyms -- 14 Kasım 2024; 18:57:13 > -
Yok hocam yok olmaz öyle şey.
Adam gibi iş yapsınlar.
Ben 2 defa bimcell yaptım,2sinde de manuel form doldurdular ama bin defa bim markete git gel yapmamıştım🙄
-
Ben daha önce PttCell'e taşıma yaparken hiç sorun yaşamamıştım. Kısa sürede; şubede işlemlerim tamamlanmıştı. 2 günden kısa süre içinde de aktif olmuştu.
Tabii pek tabii; 08:30'da şube kapısındaydım.
-
Mesele o deil hocam.
Ben demiyorum ki ellerinde tabletlen,tablet kalemi ilen bizlere imza attırsınlar ama adam şubeye git gel yapacaksa olmaz o iş.
-
Yok sms giiti mi?🙄
Gitmediyse yandık fatura 345 gelcek🙄
Yani kim uğraşır bu tarz işlerlen🙄 -
hesabıma göre %20 indirim olsa bile fatura 354 ye inmiyor, 480 tl nin %20 si 96 tl yapar zaten taahut yapmazsan 630 tl fatura ödersin diye belirtmiş; bu durumda; 630-150=480 480- %20 indirim 96 tl yapar 480-96=384 geriye 384 tl kalır + 15 tl telsiz kullanım bedeli desek 354+15 369 tl yapar 369 ile 384 arasındaki matemetik hesabında ben mi yanlış yaptım yoksa pttcell çalışanları mı? bu sorun çözülmezse bende yolun başında iken hattımı taşırım muhtemelen...
ekleme:
müşteri hizmetleri ile az önce konuştum durumu anlattım, taahütsüz fiyat üzerinden indirim yapınca 630/5 (%20) 126 tl yapıyor bunu da 480 den çıkarınca 354 tl kalıyor+15 telsiz kullanım bedeli 369 çıkıyor bilginize arkadaşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamblue35 -- 14 Kasım 2024; 19:54:21 >
-
Cazip 30 indirimli fiyatı 354 lira deil miydi yahu
-
Mesele; büyük sevgili dostum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X