Şimdi Ara

Pttcell mi yoksa avea mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yakınım için tarife bakıyorum kendisi çok konuşmuyor ve haliyle az ödemek istiyor. Bu ikisini buldum. Acaba hangisini önermeliyim? Pttcell den memnun kalır mı?

http://www.pttcell.com.tr/Icerik/faturali-14-luk-tarife

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Muhtesem15likTarife

• Avea neyse Pttcell'de odur.İkisi de aynı baz istasyonlarını kullanıyor.Avea'daydım, Pttcell'e geçtim,memnunum hiçbir fark yok.Tek fark Ptt daha ucuz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • masal_olduk M kullanıcısına yanıt
    Pttcel in ana sayfasında "Pttcell avantajları ve TL yükleme kanalları için tıklayınız" diyor. Fakat tıkladığım zaman "Aradığınız sayfa bulunamadı" yanıtını alıyorum bu tür ya da daha değişik bir aksaklık yaşadınız mı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIOENGINEER -- 26 Eylül 2013; 18:35:38 >
  • Benimki faturalı olduğu için bankadan avea yı seçerek otomatik ödeme talimatı verdim.ama pttcell in sayfasından da arada sırada online işlemlere girip güncel fatura ve kullanım detaylarıma bakıyorum,bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

• masal_olduk M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Sanki Pttcell için beklemekte yarar var. Bir kaç lira ucuz olsun diye problem yaşamanın lüzumu yok gibi.
  • iki şeyde bence çok iyi aslında ikiside aynı yol ben bu hafta içi geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pttcell de taahhüt yok değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turktelekom mu vodafone mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIOENGINEER

Pttcell de taahhüt yok değil mi?

hayır.

• Arkadaşlar AVEA hattından PTTCEll arayınca AVEA içi dakikalardan mı düşüyor yoksa Heryöne mi?
  • Ben faturasizdan yana oldugum icin avea diyorum ama merak ettigim acaba aveada dakikalar saniye bazli mi? Ac kapa yapsak 1 dk mi harcamis oluruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekonomiyse derdin kesin bimcell derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.