Şimdi Ara

Puan-siralama isinden anlayanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkce 38-2
    Matematik 36-3
    Sosyal 34-6
    Fen 5-1
    Puanim 420 civari gelir sanirim.
    Lys de de matematik ve edebiyati bitirmek uzereyim.
    Ygs kac bin gelir sizce?
    Ve tm-1 de ilk bine girme ihtimalim hala var mi?
    Tahmin edebilecek biri var mi?
    Anlayan biri yardim edebilir mi?
    Bir haftadir gitti koc diye yas tutuyorum neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Okul puanında bir düşüş yaşamıyorsan rahat girersin. Ama edebiyatı hatim et mat bi tmciye göre iyi anladığım kadarıyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelyaratık

Okul puanında bir düşüş yaşamıyorsan rahat girersin. Ama edebiyatı hatim et mat bi tmciye göre iyi anladığım kadarıyla

Okul puanim 88-90 arasinda gelicek.matematigim de edebiyatim da iyi ama ygs beklediginden dusuk gelince isler karisiyor.

• Benzer netleri yapmışız, ben ilk 30.000de olacağımıza inanıyorum.
  • Aynı hatayı aynı puanlardayken ben de yaptım zamanında. Özdebir de türkiye 31. Si olmuştum fakat ygs çok kötü gelmişti bana göre. Millet deli gözüyle bakmıştı ayrı mesele. Ygs den sonra lys ye çalışmamak salmak hayatımın en büyük hatası olmuştu sakın yapma aynı şeyi. Puanın çok iyi biraz sık dişini ilk1000 e elini kolunu sallayarak girersin. Dediğimi unutma ygs bitti alacağın o kadarmış. Daha fazlasını istiyorsan daha fazla çalış. Yapabilirsin:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldu başkan !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15-20 bin arası gelir muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelyaratık

Aynı hatayı aynı puanlardayken ben de yaptım zamanında. Özdebir de türkiye 31. Si olmuştum fakat ygs çok kötü gelmişti bana göre. Millet deli gözüyle bakmıştı ayrı mesele. Ygs den sonra lys ye çalışmamak salmak hayatımın en büyük hatası olmuştu sakın yapma aynı şeyi. Puanın çok iyi biraz sık dişini ilk1000 e elini kolunu sallayarak girersin. Dediğimi unutma ygs bitti alacağın o kadarmış. Daha fazlasını istiyorsan daha fazla çalış. Yapabilirsin:)

Ozdebirim benim de cok iyiydi. Bundan 20 net kadar fazla Pazartesiden beri calismaya calisiyorum iste. Cok tesekkur ederim bu arada. Umarim olur artik

• Türkce 4y36d
    Mat 5y7b28d
    Fen 2y21b17d
    Sosyal 11y29d

385 civarı bı puan gelck sanırım.sıralamam kaç gelir? Orta duzey bı lysle hukuk olabilir mı ? Psikolji kesin denilebilir mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.