Şimdi Ara

Pubg alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pubg yi indirimde gördüm almayı düşünüyorum sizce hala alınır mı

• Alınır ama herkes oyunu çok iyi oynuyor artık yeni başlayacaksanız zorlanabilirsiniz biraz bun da göz önünde bulundurun. En son baktığımda 200-300k online oluyordu gayet iyi bir rakam birkaç yıl daha idare eder pubg en azından.

• Birkaç ay önce satın almıştım.Oyundan genel olarak memnunum. Lakin harita seçme özelliğinin olmaması benim için hayal kırıklığı oldu.Oyun haritayı rastgele seçiyor. İlaveten daha önceden pubg oynamadıysanız ilk başlarda rakipleriniz zorlayabilir. Ben alıştıkça oyunu daha çok sevdim.Hatta Bf5'den daha fazla sardı diyebilirim.Bence alınabilir bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olric_34 -- 30 Nisan 2021; 3:21:35 >
  • Eğer ben çok iyi bir oyuncuyum, kendime çok güveniyorum diyorsan alınabilir.

Pubg mobile gibi veya pubg lite gibi değil normal pubg, herkes eskiye göre çok iyi oynamaya başladı.

Ben normalde bu tarz oyunları iyi oynamama rağmen pubg de bu zamana kadar hiç birinci olamadım, en fazla 6. oldum onda da çok zorlanmıştım.

Ama pubg lite veya mobile oynadığımda ilk 5 içine çok rahat giriyorum.

Bu yüzden pubg lite oynayarak kendini geliştirebilirsin, zaten iyi bir sistemin varsa pubg lite grafik ayarlarını fullediğinde grafikler gayet güzel tatmin ediyor. Aksi taktirde normal pubg alırsan sürekli 80. veya 70. olmak zevk vermeyecektir.

• toxic kitleden nefret ve makenaikleri iyi olan bir oyun arıyorsan senlik değil dostum.

• Teşekkürler arkadaşlar.
  • Sorduğun soru kişiye göre değişir. FPS türü oyunlar seviyorsan alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.