Bildirim
pubg bluestack bir sorun yaşıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kullanıcıların çoğu rahatlık, arızasız, daha kolay kullanım ve basitlik-sadelik açısından TENCENT GAMES EMULATOR kullanırlar. Senin neden TGE kullanmadığının sebebini öğrenebilir miyim? bluestacks çok fazla kullanışlı değil ve çok fazla sıkıntıları var. çözümü birini bulsan diğerini bulmak adeta çıldırtır adamı. -
Bluestacksi sildim bilgim olmadığı için bluestacks kullanmaya çalıştım dediğiniz emulatörü kurup deneyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bi sorun yaşıyorum boşluk yerine sağ tuşla zıplıyor yakınlaştırma yapamıyorum z yatıyor c çömeliyor yazıyor ama c çömelmiyor bu ayarlarla ilgili mi -
-
-
yenı guncelleme sonrası cok cok ıyı PC ler bıle kasıyor, yenı update beklıyoruz. -
Araçtan inip binerken
Uçaktan atlarken
İlk oyunu açıp yere iniş yaparken
Scope açarken
Yağmur-sis gibi extra grafikler varken
kasıyor. -
bende tencent bozuldu açıyorum programı hiçbirşey yaptırmıyor 3-4dk sonra kendiliğinden kapanıyor ufak bir ekran geliyor report bug diyor
gayet normal akıcı pubg mobile oynuyordum neden boyle birsey oldu anlamadım
ilk bu sekılde tencent bozuldugunda silip yeniden kurdum oynayabildim fakat sonra aynısı yeniden oldu
her oynayışımda tencenti baştan mı kurucam -
hocam o kadar iyi pc toplamıştın pubg neden satın almıyon? -
hocam steam de hiç tanıdık yok mobilde ki oyunuma devam etmek istiyorum o yüzden.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X