Şimdi Ara

PUBG de 15 20 fps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GTX960 ,i7 6700k , asus z170 anakart, 16gb ram e sahibim fakat very lowda bile pubg de 15 20 fps alıyorum sorun nerededir acaba ?

• Hocam senin sistemde bi sıkıntı yok oyunun aşırı derecede optimizasyon sorunu var nedeni bu. Zaten araştırırsan dediğimi tam olarak anlarsın.
  • tamamdır hocam bi bakayım.eyvallah yardımın için
  • Ne demek
  • Valla bir gariplik var bu işte ben 820m i5 4210u laptopla 30fps alıyorum
  • Ekran kartinizin driveri guncel mi peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bilgisayarım monster abra a7 v6.2 ekran gtx960m 2gb 128bit i7 5700HQ 3.50GHz 8ram bende de bayadır en yüksek fps 30 du ama 2gün önce bi giriyim dedim 60-80 kurban kesecektim sonra yine 20-30 fps arada bi canı isterse bilgisayar yüksek fps alıyorum çoğu zaman düşük falan garip
  • Evet oyunun optimizasyon sorunu var ama o kadar da değil. 960 ile o fps normal değil. Sürücüleri güncellemeyi dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben kac gündürdür uğraşıyorum neredeyse hiçbi değişiklik yok.Oyunun optimizasyonu berbat fakat 15 20 fps biraz da senden kaynaklı gibi.Maşallah sistemin canavar gibi herşeye low a çekip bi gir.
  • Yok o sistemle aldığın fps çok düşük. Hem de lowda alıyorum diyorsun, diğer oyunlarda durum ne?
  • Aynı sorunu bem de yasadım. Dün nvdia arayüzünden 3d ayarlarından oyunu secip bazı özellikleri aktif ettim aynı zamanda yeni güncelleme de gelmisti , yapınca düzeldi hatta daha da yükseldi fps diyebilirim :)

• Bu sisteme göre cok düşük fps. En az 70 fps alır bu sistem. Uzun süredir format atmadiysaniz bi ara format atın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.