Bildirim
PUBG de 15 20 fps
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam senin sistemde bi sıkıntı yok oyunun aşırı derecede optimizasyon sorunu var nedeni bu. Zaten araştırırsan dediğimi tam olarak anlarsın. -
tamamdır hocam bi bakayım.eyvallah yardımın için -
Ne demek -
Valla bir gariplik var bu işte ben 820m i5 4210u laptopla 30fps alıyorum -
Ekran kartinizin driveri guncel mi peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim bilgisayarım monster abra a7 v6.2 ekran gtx960m 2gb 128bit i7 5700HQ 3.50GHz 8ram bende de bayadır en yüksek fps 30 du ama 2gün önce bi giriyim dedim 60-80 kurban kesecektim sonra yine 20-30 fps arada bi canı isterse bilgisayar yüksek fps alıyorum çoğu zaman düşük falan garip -
Evet oyunun optimizasyon sorunu var ama o kadar da değil. 960 ile o fps normal değil. Sürücüleri güncellemeyi dene.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben kac gündürdür uğraşıyorum neredeyse hiçbi değişiklik yok.Oyunun optimizasyonu berbat fakat 15 20 fps biraz da senden kaynaklı gibi.Maşallah sistemin canavar gibi herşeye low a çekip bi gir. -
Yok o sistemle aldığın fps çok düşük. Hem de lowda alıyorum diyorsun, diğer oyunlarda durum ne? -
Aynı sorunu bem de yasadım. Dün nvdia arayüzünden 3d ayarlarından oyunu secip bazı özellikleri aktif ettim aynı zamanda yeni güncelleme de gelmisti , yapınca düzeldi hatta daha da yükseldi fps diyebilirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sisteme göre cok düşük fps. En az 70 fps alır bu sistem. Uzun süredir format atmadiysaniz bi ara format atın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X