Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Avrupa serverine baktığından emin ol, birde üçüncü şahıs veya FPS modunu farklı sıralamalar içerir doğru seçtiginden emin ol onlarıda, ayrıca solo Duo ve squad farklı sıralamalar içerir bunların hepsi doğruysa desteğe başvur, sezon yazan yerden bunları ayarlayabilirsin bakarken , mesela senin en yüksek derecen üçüncü şahıs ve squad da ise yükselmesi için yine aynı ayarlardaki maçlara girmen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Telefonumu sıfırladım ve Pubg Mobile'i tekrar kurdum ama eski hesabıma giremiyorum. Hesabımı facebook veya twitter'a bağlamamıştım. Guest olarak giriş yapıyordum. Şimdi Guest girişi yapınca karakter yaratma ekranı geliyor. Kullanıcı adımı girince "isim daha önceden alınmış" diyor. Kabul etmiyor. Eski hesabıma nasıl login olabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Merhaba. Telefonumu sıfırladım ve Pubg Mobile'i tekrar kurdum ama eski hesabıma giremiyorum. Hesabımı facebook veya twitter'a bağlamamıştım. Guest olarak giriş yapıyordum. Şimdi Guest girişi yapınca karakter yaratma ekranı geliyor. Kullanıcı adımı girince "isim daha önceden alınmış" diyor. Kabul etmiyor. Eski hesabıma nasıl login olabilirim?
    Google play oyunlarla bağlantısı varmı acaba ona bir bakın yoksa gitmiştir.
  • arkadaşlar selam

ben çöl haritasına giremiyorum girdiğim zaman hata veriyor haritayi indirirken bir hata olmustu sonra tamamlandı indirme ve çölü seçtiğimde direk oyunu kapatıyor varmıdır bir çözümü

oyunu silmek istemiyorum sanirim silip tekrar yuklemekte çözüm değilmiş

• by_MuKa kullanıcısına yanıt
    Oyundan çıkış yap girerken tamir et butonuna bas.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    hocam tamir et dedim 16 mb lik bir güncelleme yaptı tamamen cikis yapti facebook ile bağlandım şimdide sunucu bağlantısı kesildi diye hata veriyor bu hatayı ödülleri toplarken yapıyordu şimdi çöl haritası seçtiğimde demeye başladı 2 haftadır ödülleri falan toplayamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

arkadaşlar selam

ben çöl haritasına giremiyorum girdiğim zaman hata veriyor haritayi indirirken bir hata olmustu sonra tamamlandı indirme ve çölü seçtiğimde direk oyunu kapatıyor varmıdır bir çözümü

oyunu silmek istemiyorum sanirim silip tekrar yuklemekte çözüm değilmiş
    ayarlardan uygulamaya gir önbellek ve veri kısmını sil hocam sonra tekar yükleme yapsın öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hudut34

ayarlardan uygulamaya gir önbellek ve veri kısmını sil hocam sonra tekar yükleme yapsın öyle dene.

Alıntıları Göster
    vay allah razı olsun oyunu dogru düzgün oynayamıyordum dediklerini yapınca sorun çözüldü son iki haritayı bastan indirdi şuan sıkıntı yok
  • beyler eski oyunculardanım yaş: 32, küfürsüz, mikrofonla, sabırlı ve taktiksel oynayan arkadaşlar ekleyebilir.
    Oyundaki İsim : YahyaAbi
  • Telefondan iki kişilik mod oynayan arkadaşlar var ise ekleyebilir mi ? Türk bulmakta zorlanıyorum herkes 4lü oynuyor.

MustafaEmïr

Rütbe : Elmas 2

• ARKADAŞLAR PUBG MOBİL OYNARKEN BAZEN İLERİ GİTTİĞİMDE SAĞ SOL YAPAMIYORUM,YADA ATEŞ EDERKEN ATEŞ ESNASINDA SAĞ SOL YAPILMIYOR,İKİSİ AYNI ANDA OLMUYOR ,NORMAL SAĞ SOL YAPMADA SIKINTI YOK AMA İKİ İŞİ AYNI ANDA YAPMIYOR SORUNU BİLEN VARMI,SİLDİM YÜKLEDİM AYNI SORUN VAR AMA BAZEN OLUYOR BAZEN OLMUYOR TELEFON HTC U11

• hikoxxx123 H kullanıcısına yanıt
    Aynı şey bendede oluyor.Karakteri ilerletirken ekranın sağına dokunup yönlendirdiğimde soldakı hareket etme butonu işlevini gerçekleştirmiyor.bnm cihazda u11

• Tencent emulatorun kurulumunu indirip başlattığımda sürekli download devam ediyor asla bitmiyor, nedenini bilen var mı acaba?

• Arkadaşlar bende bayağıdır oynuyorum.51 levelim. Fakat son günlerde eşleşme bulmuyor bir türlü.15 dakika arıyor bulunamadı diyor.ne oldu kimse oynamıyor mu oyunu?Sizde de var mı bir durum.
  • Satılık pubg hesap 50 tl

• Beyler Küçük bir dc miz var gelin topluca oyun oynayalım
    Discord
    Join the Mehmet Ali Yavuzel Youtube Discord Server!
    http://discord.gg/zk4ZHRJ

• Böyle WIN var mı? Anlayan şukuladı bile.

Kanalıma beklerim, beraber oynarız.

TWITCH KANALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan86 -- 22 Ekim 2018; 0:22:3 >

• pubg tencent yüklü pc de
    4 gb ram gts 250 1 gb 264 bit ekran kartı var lobide fps 60 oyunda çoğu yerde 40-50 arası ama 4 kişi takım halende ikin fps 30 düşüyor arada takılıyor çok nadir bu fps 60 sabitlemenin bir yöntemi var mı.
  • ben oyuna yeni başladım xBranx ekleyin lütfen
  • Pubg mobil için 200 liraya kadar kulak ici kulaklik önerebilirmisiniz.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.