Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
41
Favori
237.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eric_cantona

pubg tencent yüklü pc de
    4 gb ram gts 250 1 gb 264 bit ekran kartı var lobide fps 60 oyunda çoğu yerde 40-50 arası ama 4 kişi takım halende ikin fps 30 düşüyor arada takılıyor çok nadir bu fps 60 sabitlemenin bir yöntemi var mı.
    kare hızını aşırıya çektiniz mi ?

Bu arada arkadaşlar bu crew challenge emülatörler katılabiliyormu bilginiz varmı
  • iPad Pro ile oynuyorum.Solo oyuncusuyum aslına bakarsanız. 1.Sezon alışma dönemi ile geçti. 2.Sezon ise solo da 2. pozisyon da tamamladım. Sezon bitmesine yakın sıkıntılı geçti. Neden derseniz solo da azmanlar gibi hack kullanmaya başladılar ama yine de puan kaybetmedim. Şuan ki sezon da ise duo oynuyorum. 11. sıradayım. Hedefim ilk 3. Bir YouTube kanalı açtım kendime 2 günde bir video atıyorum.

Kesinlikle pubg mobile kariyerim boyunca hiç bir şekilde hack kullanmadım! Hatta oyun hayatımda daha hiç bir oyunda da kullanmadım. Kullananlara da lanet olsun diyorum! PUBG mobile de gördüğüm hack pisliğini daha hiç bir oyunda görmedim! Neyse amatör YouTube kanalım ve videolarım burada.

Nokta TVyoutube
    PUBG MOBİLE-SOLO-SANHOK-İNSAN GİBİ YATMIYORLAR!
    https://youtu.be/OUmRNw32gPs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

iPad Pro ile oynuyorum.Solo oyuncusuyum aslına bakarsanız. 1.Sezon alışma dönemi ile geçti. 2.Sezon ise solo da 2. pozisyon da tamamladım. Sezon bitmesine yakın sıkıntılı geçti. Neden derseniz solo da azmanlar gibi hack kullanmaya başladılar ama yine de puan kaybetmedim. Şuan ki sezon da ise duo oynuyorum. 11. sıradayım. Hedefim ilk 3. Bir YouTube kanalı açtım kendime 2 günde bir video atıyorum.

Kesinlikle pubg mobile kariyerim boyunca hiç bir şekilde hack kullanmadım! Hatta oyun hayatımda daha hiç bir oyunda da kullanmadım. Kullananlara da lanet olsun diyorum! PUBG mobile de gördüğüm hack pisliğini daha hiç bir oyunda görmedim! Neyse amatör YouTube kanalım ve videolarım burada.

takım oyunun da hile kullanılıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta262

iPad Pro ile oynuyorum.Solo oyuncusuyum aslına bakarsanız. 1.Sezon alışma dönemi ile geçti. 2.Sezon ise solo da 2. pozisyon da tamamladım. Sezon bitmesine yakın sıkıntılı geçti. Neden derseniz solo da azmanlar gibi hack kullanmaya başladılar ama yine de puan kaybetmedim. Şuan ki sezon da ise duo oynuyorum. 11. sıradayım. Hedefim ilk 3. Bir YouTube kanalı açtım kendime 2 günde bir video atıyorum.

evet kare hızı aşırı da. bu arada ramleri mi 4 GB den 8 GB yaptım ama emülatör hep 4 GB görüyor
    emülatörü sildim yeniden kurdum ama ramler gene 4 gb görüyor.

• Vendetta262 kullanıcısına yanıt
    Hile kullanmayan ve üst sıralarda olanlar da genelde mouse ve klavye takıp oynuyorlar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudut34

Hile kullanmayan ve üst sıralarda olanlar da genelde mouse ve klavye takıp oynuyorlar zaten

Artık onlar banlanıyor. Ama orijinal client i yüklediklerinde ban açılıyor diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtonymadx

takım oyunun da hile kullanılıyor mu

Ben bu oyunda dönen hileleri başka hiç bir oyunda görmedim. Takımlı da her maç hileye denk geliyorsun. Şuan nasıl bilmiyorum 1 aya yakındır girmedim hiç...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vendetta262 kullanıcısına yanıt
    hileli olduğunu nasıl anlyabiliriz ? rapor edin gördüklerinizi.
  • Arkadaşlar kolay gelsin mobil pubg de hiç bir şekilde türk sunucusu bulamıyorum yani bu sol altta lobiler var ona tıkladığım zaman mısır çin almanya belçika bu tarz ınsanları goruyorum 1 tane turk bayrağı olan lobi goremıyorum ülkemi türkiye olarak ayarladım o davet yerınde aynı dil seçeneğini seçtim ama bir türlü bulamıyorum varmı bilen ?
  • Merhaba arkadaşlar pubg tablete yükledim dokunmatik olarak oynamayı sevmiyorum acaba gamepad ile oynama imkanımız varmı

• merhaba.pubg oyununu emulatör ile tencent ve noxplayer emulatörleri ile oynamak istedğim zaman wifi uyarısı veriyor.sanırım wifi ye bağlı olmam gerekiyor oyun için.ancak pc ethernet girişi ile bağlı bu sorunu nasıl çözerim?yada pc internetini wifiden bağlanmış gibi nasıl gösteiririz?

• Hocam ben sony xperia xz1 kullanıcısıyım. Oyunu bugün indirdim hesabıma bağlanıcam more seçeneğine tıklayıp play games seçeneğine tıklayıyorum yükleniyor yazısı çıkıyor yükleniyor yükleniyor tekrar ana sayfa da kalıyorum tekrar seçiyorum yükleniyora basıyorum tekrar atıyor bunun çözümü nedir nasıl çözerim facebook twitter da da öyle misafir girişi bile yapamıyorum yardım
  • Halletmiş bulunmaktayım internet yüzünden giremiyormuşum oyuna
  • arkadaşlar pubg mobile yeni başladık. kanalımızda video çekip kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. abone olup, oyunda eksiklerimizi yorumda yazabilir misiniz.
  • Gençler Benim Pc Biraz Kötü Ve 450 TL BÜTÇEM VAR

Bilgisayarım

İşlemci:Pentium(R) Dual-Core CPU E6700 3.20 GHz (2CPUs)
    RAM: 3 GB
    Ekran Kartı:ATI Radeon HD 6230

Oyunum Kasıyor Kasmasın Yeter Öneride Bulunurmusunu Düşük BütçeLi Olsun Lütfen Saygılıca Önerilerde Bulunursanız Sevinirim <3
  • Klavye mouse kullanarak nasıl rahat oynuyorlar ki bu oyunu? Fareyi hareket ettirince ekran dönüyor mu ki? Yoksa fare ile tıklayıp çevirme işlemi mi yapıyorlar? Eğer öyleyse az çok aynı mantığa denk geliyor bence. Otg desteği ile gamepad kullanarak oynayınca da sıkıntı değil mi yine aynı zamanda? Nişan alma problem olmaz mı? Ben direkt dokunmatik üzerinden oynuyorum. Bir tek kendim alüminyum folyo ile iki tane tuş yaptım, nişan alma ile ateş etmeyi ekranın en üstüne aldım ve öyle kullanıyorum. Şuan bence gayet güzel.

• rehayi R kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan gerçekten çok rahat oluyor, kontroller aynı bahsettiğiniz gibi. Fareyi döndürünce ekran dönüyor, itemler F ile alınıyor, shift ile koşuluyor, sağ tık ile dürbün açılıyor yani bilgisayarın büyük avantajı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    Aynen söylediğiniz gibi, bilgisayarın tek dezavantajı sanırım karşınıza gelen düşmanın da emülatör kullanıyor olması. Ben de bilgisayardan oynamak istedim çok ama hem tencent hem de nox un emülatörlerinde aşırı kastığı için pes ettim ve telefonda devam ettim. Bugün bluestacks ile denemek istedim ancak onu da bir türlü açamadım. Sürekli hata verip emülatörü kapatıp tekrar açmamı istedi. Neyse telefonda devam. Çinden kendi yaptığım gamepadin hazırını aldım, telefonu içine takıp oynayacağım artık. İlk bisikletimi bekler gibi bekliyorum şuan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tencent firmasının yayınladığı emülatörde oyunu oynyuroum lobiye mobilden giren arkadaşlarımı davet ettiğimde gelebiliyorlar hatta beraber oynıyabiliyoruz.

Emülaötrden girenler emülatörden girenlerle eşleşiyor söylendi okadar anlıyamadım bir gariplik var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehayi

Aynen söylediğiniz gibi, bilgisayarın tek dezavantajı sanırım karşınıza gelen düşmanın da emülatör kullanıyor olması. Ben de bilgisayardan oynamak istedim çok ama hem tencent hem de nox un emülatörlerinde aşırı kastığı için pes ettim ve telefonda devam ettim. Bugün bluestacks ile denemek istedim ancak onu da bir türlü açamadım. Sürekli hata verip emülatörü kapatıp tekrar açmamı istedi. Neyse telefonda devam. Çinden kendi yaptığım gamepadin hazırını aldım, telefonu içine takıp oynayacağım artık. İlk bisikletimi bekler gibi bekliyorum şuan
    Orjinal Tencent'in emülatörünü neden kullanmıyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.