Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
41
Favori
237.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kalabalik oyuncularin arasina dalinca telefon asiri kasiyor ve vurulmama sebep oluyor (2 den fazla oyuncu) tel s7 edge ping 80-120 arasi tt mobil ayrica sogutma fani kullaniyorum sizce sorum ping mi ram mi yoksa oyundan mi kaynaklaniyor sizde de ayni durum var mi ozellikle 4 gb ram ustu modellerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth kulaklıkla oynayan var mı ? Sesler 0.5 saniye geç geliyor.Sizdede böyle bir durum var mı ?
  • Bluetooth kulaklıkla oynayan var mı ? Sesler 0.5 saniye geç geliyor.Sizdede böyle bir durum var mı ?
  • Oyunu HDR DE oynatan en ucuz telefon hangisi beyler ?

Honor playde oynayan var mı HDR oynatıyor mu

• PUBG Mobile [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetsons -- 3 Aralık 2018; 23:15:32 >

• Arkadaslar bir sorum var. oyuna girince 4.5 g internetim bir sure sonra edge ye dusuyor bu sorunu yasayan yada çözümünü bilip yardımcı olacak olan var mk

• Bugün ilk defa pubg mobil'i deneyim dedim. İki oyun attım ve ikisinde de nedense ölümsüz gibiydim. ilk başta dedim adamlar herhalde nişan alamıyor. Denemek için adamın karşısında dikildim. Adam ateş ediyor ama canım nedense milim milim azalıyor, ki ben onu 5-6 mermide rahat indiriyorum. Daha ilk oyunum olmasına rağmen mobilde 12 kişiyi öldürüp 1. oldum. 2. oyunda da banlanırım diye çıktım

Hile kullanıyor gibi gözükmek istemiyorum, sorun nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Bugün ilk defa pubg mobil'i deneyim dedim. İki oyun attım ve ikisinde de nedense ölümsüz gibiydim. ilk başta dedim adamlar herhalde nişan alamıyor. Denemek için adamın karşısında dikildim. Adam ateş ediyor ama canım nedense milim milim azalıyor, ki ben onu 5-6 mermide rahat indiriyorum. Daha ilk oyunum olmasına rağmen mobilde 12 kişiyi öldürüp 1. oldum. 2. oyunda da banlanırım diye çıktım

Hile kullanıyor gibi gözükmek istemiyorum, sorun nedir arkadaşlar?
    Sakin olun hocam o vurduklarınızın hepsi bot.İlk oyunlar hep bot gelir 100 kişi ise bunların en az 90ı bot.Seviye atladıkça bot oranı azalır gerçek oyuncularla karşılaşırsınız.

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Hahaha şimdi anlaşıldı. İsimleri de pek bota benzemiyordu o yüzden düşünemedim. Rahat rahat oynayabilirim o zaman teşekkürler :)

• Yaklaşık 2 aydır hiç girmemiştim bugun 2 maç attım yine fena sardı. Lakin sesleri algılamada sorun yaşıyorum. Kulakiçi kulaklık tavsiyesi, verebilecek varmı? Xiaomi piston kullanıyorum. Fena değil ama yeterince iyi ses alamıyorum açıkçası.

• Herkese merhaba arkadaşlar. Oyunu emilatör(pc) olarak oynuyorum. Pc den giren varsa birlikte de oynayabiliriz. Bir de haritada ateş yerleri belli olurken, bi mermi işareti var bir de uzunca bi mermi işareti çıkıyor. O tam olarak ne manaya geliyor acaba?
  • MYbnz kullanıcısına yanıt
    Uzun olan susturuculu bir silahla sıkıldığında çıkıyor. Merminin tam olarak nereden geldiği belli olmasın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Sakin olun hocam o vurduklarınızın hepsi bot.İlk oyunlar hep bot gelir 100 kişi ise bunların en az 90ı bot.Seviye atladıkça bot oranı azalır gerçek oyuncularla karşılaşırsınız.

Alıntıları Göster
    onu bide bana sor ben de aynı gazla gittim şu an tamamı insan solo da sonlara doğru indiriyorlar.
  • 100 kişininde insan olduğu bir maç görmedim daha zorlu mod hariç. Liginiz ne?

• arkadaslar tencent pc eklentısını kurdum ancak facebook şifrem de türkçe karakter var ı harfi girmem gerekiyor ancak klavyede ı yok . nasıl gireceğim . başka yerden copy paste yapıncada hata verıyor. yardım eder mısınız?
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    bende bu hatayi aliyorum.. telefonu bir kere rootlamıştım yabancı bir sitede gördüğüme göre sebebi rootlamiş olmammiş.. sizlerde de root var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan0760

bende bu hatayi aliyorum.. telefonu bir kere rootlamıştım yabancı bir sitede gördüğüme göre sebebi rootlamiş olmammiş.. sizlerde de root var mı?
    Benimki rootlu değil ama reklam engelleyici vardı ondanmış. Root içerisinde varsa böyle bir uygulama ondan olabilir.
  • quote:

Bluetooth kulaklıkla oynayan var mı ? Sesler 0.5 saniye geç geliyor.Sizdede böyle bir durum var mı ?

Oda arkadaşımla oynuyoruz, o da 400 euroluk bir BT kulaklık kullanıyor, ve sesler gecikmeli geliyor. Öğrendik ki BT kulaklıklar sesi zaten hep geç verirmiş .
    O yüzden ölümüne kablolu kulaklık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Bluetooth kulaklıkla oynayan var mı ? Sesler 0.5 saniye geç geliyor.Sizdede böyle bir durum var mı ?

Oda arkadaşımla oynuyoruz, o da 400 euroluk bir BT kulaklık kullanıyor, ve sesler gecikmeli geliyor. Öğrendik ki BT kulaklıklar sesi zaten hep geç verirmiş .
    O yüzden ölümüne kablolu kulaklık.

Alıntıları Göster
    Eyv hocam yapacak bir şey yok o zaman kabloluya devam

• Arkadaslar Pubg mobile telefonumda biraz kasıyor Cihaz samsung a8 plus. Acaba ne yapmamı onerısınız? Pub Gfx Tool Free diye program var. Bu programı kullansam ban yermıyım acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.