Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vikendi girebilen var mı? Seçtirtmiyor direkt erangel’e geri atıyor. 00:00 itibarı ile açıldı ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim merak ettiğim bir husus var pubg mobili pc den oynuyorum pc den oynayanlar telefonla oynayanlarla eşleşiyormu?

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var
  • Alonedark_01 A kullanıcısına yanıt
    Takım oyununda pc mobil karışık fakat soloda mobil ile mobil pc ile pc eşleşir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vikendi açılmadımı beyler hala? 00:00'da yoktu sabah bakamadım..

Birde seviye 40'ım eklemek isteyen varsa akşamları genelde online oluyorum;

ID : yiGitt
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Açıldı ama aşırı bot kaynıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer x1 ile oynayan varmı oyunu

• Eğer öyleyse mobilde oynayanlar dezavantajlı!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonedark_01

Arkadaşlar benim merak ettiğim bir husus var pubg mobili pc den oynuyorum pc den oynayanlar telefonla oynayanlarla eşleşiyormu?
    Takımdan biri dahi pcden oynuyorsa pcden oynayanlarla eşleşirsiniz.

Eğer takım tamamen mobilden oynuyorsa rakiplerin hepsi mobil oyuncu olur.
  • PUBG Mobile [ANA KONU]

Arkadaşlar bu ne işe yarıyor

Resim gelmiyorsa:https://resmim.net/f/3bfPIP.jpeg yadahttps://i.hizliresim.com/ZXJlEV.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 23 Aralık 2018; 12:54:24 >

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bunu anlamanın yolu varmı?

• Squad kasan takım arkadaşları arıyorum. Sezon bitene kadar Fatih ligine kadar kasmayı düşünüyorum. Ligim Taç 3. Loot delisi olmayan, takımdan ayrı hareket etmeyen, gereksiz rushlamayan takım oyuncusu arkadaşlar pm atsınlar. Haftaiçi genelde akşam 8 ile gece 3 arası online oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazoria -- 25 Aralık 2018; 9:36:28 >
  • Arkadaşlar merhaba. Oyunda eklemek isterseniz nick Sivassian. 1 haftadır oynuyorum normal PUBG den gectim. Uzun vadede oynamayı planlıyorum ve bir adet te kanal actım youtube uzerinden oradan da yayın ve vıdeoları paylaşacağım. Eğer destek ve oneride bulunmak isterseniz beklerim. Herkese teşekkurler şimdiden

• mmobil pubg yi pc den hangi programla oynuyorsunuz? Bir de pc ve mobilde oynayan karışık rakipler mi geliyor?
  • Merhaba ben pubg mobile oynuyordum pc sürümünü almaya karar verdim ve aldım ancak mobile sürümde oynadığım 8dklık kısa maçı pc versiyonunda göremedim herhangi bir yerde bilgi de bulamadım mobile versiyona özel mi bu mod? Teşekkürler
  • Arkadaşlar tencent emulator ile pcden oynamayı deniyorum ancak google play ile giriş yapamıyorum hata alıyorum?bunu nasıl aşarım.

''Google play services version unusable''
  • Bu aralar özellikle akşamları bende çok ping oluyor ve konuşanların sesleri de bana net gelmiyor. Acaba siz de benzer sorunları yaşıyor musunuz ?

• Arkadaşlar tencent emülatörde indirdiğim haritayı oyundan çıkınca tekrar indirmem gerekiyor bunu çözmenin bi yolu yokmu mesela miramarı indiriyorum oynuyorum sonra çıkıp tekrar girince yeniden indir diyo.
  • Oyunu iphone 8’de oynayan var mı? Batarya ne kadar gidiyor 8’de bilen varsa bi mesajlasin

• İpad air 'e pubg yükleniyor mu?ona göre almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.