Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam. Eyvallah. Susturucu normalde belli etmiyor diye biliyorum ama..
  • Ya arkadaslar ben gfx tool programi kullandim sonra biraz daha arastirdim ban sebebiymis sildim programi. Acaba genede banlanirmiyim 😊 bu arada program muthis yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur5392 -- 10 Aralık 2018; 0:7:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi reklam uygulaması sorun çıkarıyormuş.. neler denedim kaç kere yükleyip sildim hard reset attım ama bir türlü yapamamıştım çok teşekkür ederim.. oyunun öneminden değil takıntı haline getirdim acmamasini herkes oynuyor benim telefon açmıyor note 5 telefonum kötü de değil.. kenarda kısmen çalışan note 4 telefonum vardı bende elime gecen her telefona ilk basta reklam uygulamasi yüklüyorum iki tane.. note 4de de açamamıştım baya sinir olmuştum oyuna.. cok teşekkürler ☺

• Takımlı giriyorum lobide ses sıkıntısı olmuyor ama oyuna girince bazen ses sıkıntısı oluyor.

Ben grubu duyamıyorum onlarda beni duyamıyor.Kapatıp açınca düzeliyor.

Arkadaşa da oluyor arada böyle.Genel bir hata mı var karşılaşan oldu mu ?
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Genel bir hata maalesef.

Genel sanırım kuzenimde aynı durumu yaşıyor fakat onda sadece mikrofonda var sıkıntı herkesi duyabiliyor kendi mikrofonu açık olmasına rağmen ses gitmiyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Adblocker veya AdAway falan sebep olabilir yazılmış. Herhangi bir reklam engelleme veya o tarz yazılım kullanıyor musunuz?
    Çok sağol hocam. Sorunun çözümünü bulamıyordum. Disconnect pro vardı. Ondan kaynaklıymış.

• Beyler oyunda bot mu var paso? 2 günde 4 el attım ara ara. Bunun 2'sinde 1. Oldum diğer 2'sinde ilk5'te bitirdim. Süper oynamadığıma eminim. Ha kaçakta oynamıyorum. Her el en az 6-7 adam indiriyorum. Bilgisi olan var mı? Boşuna sevinöeyelim 1. Olduk diye xD

• Hile yapan birini yakaladım. Bu kişi bizi evin içinden duvardan vurdu. Sonradan kayıt açtım ve yakaladım.

https://www.youtube.com/watch?v=-iSJBDhaomU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan86 -- 15 Aralık 2018; 23:9:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Takımlı giriyorum lobide ses sıkıntısı olmuyor ama oyuna girince bazen ses sıkıntısı oluyor.

Ben grubu duyamıyorum onlarda beni duyamıyor.Kapatıp açınca düzeliyor.

Arkadaşa da oluyor arada böyle.Genel bir hata mı var karşılaşan oldu mu ?
    evet bende de aynı sorun var. Hatta herkes de bu sorun oluyor. Umarım gelecek güncelleme ile bu sorunu çözerler.
  • tencent gaming buddy ile bilgisayardan oynayayım dedim.Programı kurdum.Oyunu yüklerken yüzde yüzde geliyor tekrar baştan başlıyor.Saatlerce bekledim yine aynı.Çözümü olan var mı buna.
  • android ve ios beraber oynayabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hredius

android ve ios beraber oynayabilir mi
    Evet
  • Takım içi sesli sohbet sorunu hâla devam ediyor mu çok sinir bozucu bir durum olmaya başladı artık.

Bir de bu gün gelen güncelleme ile Vikendi haritası geldi mi? Bende hâla 3 harita gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Takım içi sesli sohbet sorunu hâla devam ediyor mu çok sinir bozucu bir durum olmaya başladı artık.

Bir de bu gün gelen güncelleme ile Vikendi haritası geldi mi? Bende hâla 3 harita gösteriyor.
    Sorun hala devam ediyor.

Evet vikendi haritası geldi dediler ama hala ortada yok.
    Teşekkür ederim sorun çok can sıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gamesir x1 ile oyun oynamaya açıldımı acaba.. En azından pc den oynayanlarla eşleştirsinler...

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Asya kıtasında oynuyorsundur belki. Ordaki oyuncular tecrübesiz bot gibiler, Avrupa da oynadığına emin ol.

• Geçen haftalarda acayip ping sorunu vardı

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.