Şimdi Ara

PUBG Mobile [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.554
Cevap
43
Favori
237.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sametozelci

Tencent firmasının yayınladığı emülatörde oyunu oynyuroum lobiye mobilden giren arkadaşlarımı davet ettiğimde gelebiliyorlar hatta beraber oynıyabiliyoruz.

Emülaötrden girenler emülatörden girenlerle eşleşiyor söylendi okadar anlıyamadım bir gariplik var..
    Beraber girebilirsiniz ama onlarıda Emülatörle eşleşenlerle dahil etmiş olursun.Onlar için dezavantaj olabilir.
  • DH.COM kullanıcısına yanıt
    Değişen bir şey yok. Yine donuyor maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrsmtvidar2 oyun ismim ekleyin beraber oynayalım arkadaşlar. Canlı yayın yapıyorum oynarken.
  • Hardcore modunu oynayın ve gerçek PUBG deneyimini yaşayın. Klasikte kolaylıkla 1. olabiliyorken bunda kamp yapmaya başladım, gerçekten çok geriyor.
  • arkadaşlar w tuşuna basılı iken 2 adım atıp duruyo. nasıl düzeltirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire1530

Hardcore modunu oynayın ve gerçek PUBG deneyimini yaşayın. Klasikte kolaylıkla 1. olabiliyorken bunda kamp yapmaya başladım, gerçekten çok geriyor.
    Bilgisayardanmı Telefondanmı oynuyorsun?
  • Nguas kullanıcısına yanıt
    Telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefon
    Kamp kurmalı nasıl oynucaz anlatırmısın?
    Hocam kamp derken yatıp bir yerde beklemek yani, sınırın içinde bir evde yatıp bekliyorum.

• quote:

Hocam kamp derken yatıp bir yerde beklemek yani, sınırın içinde bir evde yatıp bekliyorum.
    Hocam ben nickimi değiştirmek istiyorum veya sıfırdan başlamak istiyorum oyuna nasıl yaparım? oyunu sildim yükledim tekrar aynı karakterden devam ediyorum :s
    Oyun ayarlarından hesap çıkışı yapın, sol altta bulunuyordu sanırım çıkış yapma. Ondan sonra oradaki farklı giriş yöntemlerinden birisi ile yeni hesap oluşturun.

• quote:

Oyun ayarlarından hesap çıkışı yapın, sol altta bulunuyordu sanırım çıkış yapma. Ondan sonra oradaki farklı giriş yöntemlerinden birisi ile yeni hesap oluşturun.
    Orda çıkış yap ve tekrar giriş yap diye bir kısım var. Ona tıklıyom çıkış yapıyo tekrar giriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nguas -- 26 Kasım 2018; 23:9:34 >
    Garip geldi hocam, direkt tekrar giriş yapmaması lazım. Ben de bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 27 Kasım 2018; 9:41:31 >
  • Dostlar tencent games pubgyi octopus üzerinden oynayanları banlıyor artık. Pc değil de Android cihazlarda klavye mouse ile oynamanın bi yolu var mı octopusa ihtiyaç duymadan?

• oyundaki nickim: MrNobody34
    meslek: memur
    oyun disiplini: hat safhada
    ortam: mobil (emülatör yok)

akşamları beraber oynayabileceğimiz, oyun içerisinde arkadaşlarına ya da ortaya küfür, hakaret vs. etmeyen oyun arkadaşları ekleyebilir. iyi eğlenceler herkese.
  • Android 554827782 hatası (güncelleme sunucusuna bağlanmıyor) nasıl aşılacak? Önbelleği temizledim, dns yeniledim yine olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sshellfire

İyi geceler

PUBG'de İnternet hatası. Lütfen ağ bağlantılarını kontrol edip tekrar dene. Hata kodu: 554827782 (Oyundan çıkmak için iptale dokun)

Hatası alıyorum beyler önbelleği temizledim, izinleri bir daha falan verdim, vpn ile denedim, sms değiştirip denedim ama bir türlü düzelmiyor beyler oyuna giremiyorum bir çözümü var mıdır bunun?
    Ben de aynı durumdayım.
  • Beyler arada araba sürerken oyundan atıp duruyor sonra tekrar girdiğimde arabanın içerisinde oturuyorum ama butonlar olmuyor veya çalışmıyor bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Adblocker veya AdAway falan sebep olabilir yazılmış. Herhangi bir reklam engelleme veya o tarz yazılım kullanıyor musunuz?
  • quote:

Adblocker veya AdAway falan sebep olabilir yazılmış. Herhangi bir reklam engelleme veya o tarz yazılım kullanıyor musunuz?
    Bi uygulama vardı sildim, ccleaner ile temizlik yaptım, pubg önbelleği de sildim ve telefonu yeniden başlattım düzeldi.
    Cansın hocam, nihayet.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.