KAYNAK Milyonların beğenerek ve severek oynadığı PlayerUnkown’s Battlegrounds oynundan gerçekten sevindirici bir haber geldi.PUBG oynu Battle Royale olarak çıktı.Ve gerçekten eğlendirici mekanikleri ve grafikleri mükemmel bir oyun oldu.Fakat herkes çevrim içi bir halde bu oyunu oynamak istemeyebilir, bu nedenle ilginç bir şekilde de olsa PUBG için bir senaryo modu isteyebilirsiniz. Geliştirici ekip de aslına bakarsan daha önce PlayerUnknown’s Battlegrounds için bir senaryo modu düşündüklerini belirtmişti. Bugün ise aynı kişi, oyunun olası bir senaryo modu hakkında ilk detayları verdi. Bu detaylara bakacak olursak, oyunun senaryo modu Battlefield 1 ile Watch Dogs karışımı bir şey olacak.PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştirici ekibi, oyunun senaryo modu hakkında, “PUBG evreninde bir geçmişin olması gerekiyor fakat bu bizde yok. Eğer oyun için bir senaryo modu yapacaksak, bir ihtimal adanın tarihini kullanabiliriz. Orijinal olarak, o adanın bir Rus adası olduğundan askeri bir senaryonun güzel gidebileceğini düşünmüştüm. Watch Dogs tarzında. örneğin oyuncu, birkaç arkadaşı ile beraber adayı, devlete sırtını dönmüş askerlerden temizleyebilir. Oyuncu, ada içindeki köyleri teker teker askerlerden temizleyerek bunu yapabilir.” dedi.
bırakın senaryo saçmalıklarını da önce oyunu adam edin.
Buna kafa yoracaklarına oyun içerisinde ki bug,fps gibi sorunlara yönelseler ya ? Allah aşkına ya nolur ya lütfen ya yapmasın demiyorum gene yapsın yapmak istiyorsa illa ki hikayesini ama önce şuan ki halini düzeltmek için uğraşsınlar. Üzülüyorum,bunalıyorum,isyan ediyorum isyan !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme