Şimdi Ara

PunkBuster Adil mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Punkbuster olayına şüpheli yaklaşıyorum. Çünkü hile yapanlar eninde sonunda yakalanıyorlar. Yakalanmayan türlerde ise punkbusterin parmağı olduğunu tahmin ediyorum. yoksa diğer türlü nasıl yakalanmayacaklar. parayla program satıyorlar. bende kullanıyorum ama bir süre sonra bayıyor. Tek avantajı puan ve rütbe atlama güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulucuk -- 9 Ocak 2008; 13:02:28 >

• Tıpkı antivirüsü satanlarla virüsü yayanlar gibi diyorsun. İdaalar her zaman olur. Önemli olan kanıtlamaktır. Ayrıca Multide hile hiç adil değil. bence yakışmıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MONTAIGNE -- 9 Ocak 2008; 12:41:17 >
  • adil olup olmadığını bilemem ama hile yapanların kulağını epey çınlatmıştım. haritada herkesten uzak bir alanda adam beni uçak mermisiyle vuruyor. ohaa dedim yani. nerden, ne zaman ve nasıl gördü. bunun nasıl yapıldığını herkes biliyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

adil olup olmadığını bilemem ama hile yapanların kulağını epey çınlatmıştım. haritada herkesten uzak bir alanda adam beni uçak mermisiyle vuruyor. ohaa dedim yani. nerden, ne zaman ve nasıl gördü. bunun nasıl yapıldığını herkes biliyordur.
    online oyunda hile yapmak çok adice bir harekettir ayrıca oyunun hiçbir zevki heyecanı kamıyor 2-3 saniye sonra ilerdeki binaın oradan sağa döneceksin ama orada ne olduğunu önceden biliyorsun ne heyecan kalıyor ne oyun zevki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

online oyunda hile yapmak çok adice bir harekettir ayrıca oyunun hiçbir zevki heyecanı kamıyor 2-3 saniye sonra ilerdeki binaın oradan sağa döneceksin ama orada ne olduğunu önceden biliyorsun ne heyecan kalıyor ne oyun zevki

Alıntıları Göster
    Oyunu iyi bilmeyenler, gözünü beceriksiz hırs bürüyenlerin kullandığı bir yol olarak başvurduğu yöntem olarak düşünüyorum. gülücük alınabilirsin ama herkes benim gibi düşündüğüne emin olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MONTAIGNE

Oyunu iyi bilmeyenler, gözünü beceriksiz hırs bürüyenlerin kullandığı bir yol olarak başvurduğu yöntem olarak düşünüyorum. gülücük alınabilirsin ama herkes benim gibi düşündüğüne emin olabilirsin.

Alıntıları Göster
    MONTAIGNE sen bu oyunu ne kadar zamandır oynuyorsun.... insan bir süre sonra sıkılıyor.. farklılık arıyor. dotum millet 50lerde gezerken sen 200leri buluyorsun. zaten dereceye girenlerin kaç tanesi normal oyunla oralara geldiğini sanıyorsun. bestercan bile farkına varmış. adamı uçak mermisiyile vurmuşlar. kısaca özetlemeke gerekirse 15milyon kullanıcıda 3milyon kişi bu yola başvurduğu idda edilmekte. Tabi bu araştırmayı yabancı sitelerde bulabilirsin.
    Not:bu arada olaki denemek istersen her siteye güvenme bazıları üçkağıtcı sitedir. yani düzgün illegal yollara başvuran 3-5 site var.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulucuk

MONTAIGNE sen bu oyunu ne kadar zamandır oynuyorsun.... insan bir süre sonra sıkılıyor.. farklılık arıyor. dotum millet 50lerde gezerken sen 200leri buluyorsun. zaten dereceye girenlerin kaç tanesi normal oyunla oralara geldiğini sanıyorsun. bestercan bile farkına varmış. adamı uçak mermisiyile vurmuşlar. kısaca özetlemeke gerekirse 15milyon kullanıcıda 3milyon kişi bu yola başvurduğu idda edilmekte. Tabi bu araştırmayı yabancı sitelerde bulabilirsin.
    Not:bu arada olaki denemek istersen her siteye güvenme bazıları üçkağıtcı sitedir. yani düzgün illegal yollara başvuran 3-5 site var.

Alıntıları Göster
    Düzgün illegal yollar..??!!!

" Adamlar şerefsiz ama namuslu abi .. "
    Ya da yaşı büyük olanlar hatırlar, eskiden "Yasaklar", "Deliler", "Beyoğlu Beyoğlu" oyunları vardı. Onlardan birinde Metin Akpınar genelevdeki kadınlara "Namusunuzla çalışın o.pular" derdi.. Bu siteler de öyle sanırım.

Hile yapan da yaptıran da hırsızdır arkadaşlar. Başkasının emeğini çalmak hırsızlıktır. Eğer size normal geliyorsa, o zaman sokakta devlet ihalelerini söğüşleyip de jiplere binen adamlara küfretmeyeceksiniz.

Sıkıldıysan başka oyun oyna Gulucuk. İki ayrı karakter ile toplam 1500 saattir oynuyorum hala sıkılamadım.

Sadece eğlenmek için oynayan herkese iyi eğlenceler.

quote:

Orjinalden alıntı: gulucuk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enistgok

Düzgün illegal yollar..??!!!

" Adamlar şerefsiz ama namuslu abi .. "
    Ya da yaşı büyük olanlar hatırlar, eskiden "Yasaklar", "Deliler", "Beyoğlu Beyoğlu" oyunları vardı. Onlardan birinde Metin Akpınar genelevdeki kadınlara "Namusunuzla çalışın o.pular" derdi.. Bu siteler de öyle sanırım.

Hile yapan da yaptıran da hırsızdır arkadaşlar. Başkasının emeğini çalmak hırsızlıktır. Eğer size normal geliyorsa, o zaman sokakta devlet ihalelerini söğüşleyip de jiplere binen adamlara küfretmeyeceksiniz.

Sıkıldıysan başka oyun oyna Gulucuk. İki ayrı karakter ile toplam 1500 saattir oynuyorum hala sıkılamadım.

quote:

Orjinalden alıntı: gulucuk

Alıntıları Göster
    4/1 i bu yola başvurduysa sende koyun gibi başvur bencede mantıklı :D Sana göre bir davranış olur sürü piskolojisi.

Online oyunlarda hile yapmanın yapana göz yummanın bir manası yok.Serverda birisi hile yapıyorsa admine söylersin yoksa çıkar gidersin bu kadar basit.Hadi bende yapayım o yapıyor diye yok böyle bir saçmalık

3000 saat bu oyunu online olarak oynamış ama mantığı kavrayamamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyRunG -- 10 Ocak 2008; 17:41:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TyRunG

4/1 i bu yola başvurduysa sende koyun gibi başvur bencede mantıklı :D Sana göre bir davranış olur sürü piskolojisi.

Online oyunlarda hile yapmanın yapana göz yummanın bir manası yok.Serverda birisi hile yapıyorsa admine söylersin yoksa çıkar gidersin bu kadar basit.Hadi bende yapayım o yapıyor diye yok böyle bir saçmalık

3000 saat bu oyunu online olarak oynamış ama mantığı kavrayamamışsın.

Alıntıları Göster
    açık açık söyleyeyim 2. accontumu açtıktan sonra gözümü hırs bürüdü ve hırslı bir şekilde oyun oynadım ancak hile pk herhangi bir illegal yola başvurmadım inf oynadım çokta iyi oynarım inf olarak accontu açtıktan 100 gün sonra 115 bin puana geldim ondan sonra kendimi frenledim biraz isteyince demekki hilesiz hurdasızda oluyormuş bu olay yani rank puan vsvs istiyorsanız adam gibi oyunu oynayarak yapın sen diyorsunya adamlar daha 50 iken ben 200 üm bu tip şeyleri iyi oynayarakta yapabilirsin mesela bana en yakın adam 100 küsürken ben 170 lerde olduğum çok oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 11 Ocak 2008; 1:22:49 >

• quote:

açık açık söyleyeyim 2. accontumu açtıktan sonra gözümü hırs bürüdü ve hırslı bir şekilde oyun oynadım ancak hile pk herhangi bir illegal yola başvurmadım inf oynadım çokta iyi oynarım inf olarak accontu açtıktan 100 gün sonra 115 bin puana geldim ondan sonra kendimi frenledim biraz isteyince demekki hilesiz hurdasızda oluyormuş bu olay yani rank puan vsvs istiyorsanız adam gibi oyunu oynayarak yapın sen diyorsunya adamlar daha 50 iken ben 200 üm bu tip şeyleri iyi oynayarakta yapabilirsin mesela bana en yakın adam 100 küsürken ben 170 lerde olduğum çok oldu

Alıntıları Göster
    Sadece puan için oynamak pek bir keyifsiz. Sanki bana kompleks tatmin etmek gibi geliyor. Bence keyif için oynamak daha önemli.

Ha... çok işe yarayım diyorsanız; Karkand'da otelin önünde hoplayıp zıplayacağına, Suburb bayrağını savunmak için soteye yatan adam daha kıymetli arkadaşımızdır bence.

Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 11 Ocak 2008; 11:54:33 >

• quote:

Sadece puan için oynamak pek bir keyifsiz. Sanki bana kompleks tatmin etmek gibi geliyor. Bence keyif için oynamak daha önemli.

Ha... çok işe yarayım diyorsanız; Karkand'da otelin önünde hoplayıp zıplayacağına, Suburb bayrağını savunmak için soteye yatan adam daha kıymetli arkadaşımızdır bence.

Kalın sağlıcakla.

Alıntıları Göster
    Gulucuk hangi servere takılıyorsun belki şikayet ederim. Şaka bir yana Admine şikayet nasıl yapılıyor.

• Serkan, Metin, Olcay Pm kutunuzu boşaltın. o kadar mesajı ne diye saklıyorsanız... msnde hep çevrim dışısınız. hayat belirtisi versenize yaw. Neyse PB amca uyanmış. yeni kodlar yazılana kadar bekleyin.

MONTAIGNE senin meşhur denemelerin vardır. deneye dene bulursun. şikayet için önce dilekçe yazmayı bilmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulucuk

Serkan, Metin, Olcay Pm kutunuzu boşaltın. o kadar mesajı ne diye saklıyorsanız... msnde hep çevrim dışısınız. hayat belirtisi versenize yaw. Neyse PB amca uyanmış. yeni kodlar yazılana kadar bekleyin.

MONTAIGNE senin meşhur denemelerin vardır. deneye dene bulursun. şikayet için önce dilekçe yazmayı bilmen lazım.
    Bazı @>£#! lerin Armor artırıcı bi hile kullandıklarını düşünüyorum çünkü adama sniper ile 7 mermi sıkıp 8. de öldürdüğüm oluyor kimisi bu yöntem ile frag üstüne frag bile yapıyor düşmanının içine dalıp!! Bu arada attığımı ıskalamam zaten adamın üstünde vurunca belli oluyor x(

• quote:

Kalın sağlıcakla.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Kalın sağlıcakla.

sadece puan kasmadığımı belirteyim inf oynamayı çok severdim vede baya bir oynadım yalnız son zamanlarda baya bir sıkılmıştım o zamanda kendime bir sınır belirledim şu puana gelince inf i bırakacam diye vede bıraktım ondan sonra hep araçlı takıldım ve oyunun zevkini almaya çalıştım ancak araçlı oynarken insanı çileden çıkardan sinir küpü yapan çok durum oluyor

uçağı alıyorsun adam önünde duruyor yada önüne araba koyuyor heliye biniyorsun m95 ile indiriyor ne gunnerlikten anlayan nede heli sürmeyi bilen adam gelip kullanmaya çalışıyor sonra çakılıyoruz (denye deneye öğrenecek demeyin hiç) bende eskiden heli ve gunnerliği hiç yapamazdım ancak antremanla öğrendim boş servere girdim toplasan 10 saat bile antreman yapmadım ama heli ile ilgili çoğu şeyi öğrendim

oyunu şu anda tam manasıyla zevk için oynuyorum adam vurmaktan zevk alıyorum bu oyunu oynayan herkez gibi (puan için oynayanlara bir sözüm yok illegal yollara başvurmadıkları sürece) ancak yukarıda anlattığım gibi durumlarla karşılaşıncı çok moralim bozuluyor o gün 4 el oyun oynayacaksam 2 el oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 12 Ocak 2008; 17:19:41 >

• quote:

quote:

Kalın sağlıcakla.

sadece puan kasmadığımı belirteyim inf oynamayı çok severdim vede baya bir oynadım yalnız son zamanlarda baya bir sıkılmıştım o zamanda kendime bir sınır belirledim şu puana gelince inf i bırakacam diye vede bıraktım ondan sonra hep araçlı takıldım ve oyunun zevkini almaya çalıştım ancak araçlı oynarken insanı çileden çıkardan sinir küpü yapan çok durum oluyor

uçağı alıyorsun adam önünde duruyor yada önüne araba koyuyor heliye biniyorsun m95 ile indiriyor ne gunnerlikten anlayan nede heli sürmeyi bilen adam gelip kullanmaya çalışıyor sonra çakılıyoruz (denye deneye öğrenecek demeyin hiç) bende eskiden heli ve gunnerliği hiç yapamazdım ancak antremanla öğrendim boş servere girdim toplasan 10 saat bile antreman yapmadım ama heli ile ilgili çoğu şeyi öğrendim

oyunu şu anda tam manasıyla zevk için oynuyorum adam vurmaktan zevk alıyorum bu oyunu oynayan herkez gibi (puan için oynayanlara bir sözüm yok illegal yollara başvurmadıkları sürece) ancak yukarıda anlattığım gibi durumlarla karşılaşıncı çok moralim bozuluyor o gün 4 el oyun oynayacaksam 2 el oynuyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Kalın sağlıcakla.

oyunu şu anda tam manasıla zevk için (ğuan için oynayanlara bir sözüm yok illegal yollara başvurmadıkları sürece) oynuyorum ancak yukarıda anlattığım gibi durumlarla karşılaşıncı çok moralim bozuluyor o gün 4 el oyun oynayacaksam 2 el oynuyorum

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: vLkN!

quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Kalın sağlıcakla.

oyunu şu anda tam manasıla zevk için (ğuan için oynayanlara bir sözüm yok illegal yollara başvurmadıkları sürece) oynuyorum ancak yukarıda anlattığım gibi durumlarla karşılaşıncı çok moralim bozuluyor o gün 4 el oyun oynayacaksam 2 el oynuyorum

+1

Alıntıları Göster
    Helikopterden anlamayan cinslere bende uyuz oluyorum. boşu boşun yere çakılıyoruz. yardımcı pilot füze atmayı bilmiyor. düşmanın burnun dibine helikopterle giriyoruz adam hala düşmanı görmüyor. kazmaların tükeneeccği yok. anlamıyorsun ne diye helikoptere bincem saldırıyorsun

• quote:

Helikopterden anlamayan cinslere bende uyuz oluyorum. boşu boşun yere çakılıyoruz. yardımcı pilot füze atmayı bilmiyor. düşmanın burnun dibine helikopterle giriyoruz adam hala düşmanı görmüyor. kazmaların tükeneeccği yok. anlamıyorsun ne diye helikoptere bincem saldırıyorsun

Alıntıları Göster
    overeblood armor arttırıcı maalesef yok sadece herkesi görme fog kaldırma...vb. şeyler var. ateş alındayken ani hareketler yaparsan çabuk ölmüyorsun(kafana isabet almadığın sürece) . birde M95 ile dürbünle nişan almadan yakın mesafeden ateş etme var. genelde tek atışta öldürüyor. gunnerlik koonusuna gelince pilot iyiyse puan konusunda tavan yapmaya adaysınız demektir. kalabalık alanlara(bu alanlar genlede kırmızı olur) daldınızmı gelsin puanlar. hızlı ve temiz olsun diyorsanız uçaklardan J10 birazdaha yavaş olsun diyorsanız F18 size öneririm.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

aynen ya 200 metre ilerdeki heliyi taramaya çalışıyor yada ben gunner olduğumda heliyi görüp spotladığım halde dönüp bakımıyor bile bi saiye baksa gönderecem füzeyi ama yok bende tek kullanıyorum heliyi en azından tek kaldırabilirsem heliyi kimseyi almıyorum yanıma bazı serverlerdede seath switch yasak habire kick yiyoruz

herkez anasının karnında öğrenmedi ancak bilele bilmeyen aynı heiye binmemeli bilmeyenler antreman yapmalı ben singlede ve boş serverde çok antreman yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 12 Ocak 2008; 21:12:28 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

aynen ya 200 metre ilerdeki heliyi taramaya çalışıyor yada ben gunner olduğumda heliyi görüp spotladığım halde dönüp bakımıyor bile bi saiye baksa gönderecem füzeyi ama yok bende tek kullanıyorum heliyi en azından tek kaldırabilirsem heliyi kimseyi almıyorum yanıma bazı serverlerdede seath switch yasak habire kick yiyoruz

herkez anasının karnında öğrenmedi ancak bilele bilmeyen aynı heiye binmemeli bilmeyenler antreman yapmalı ben singlede ve boş serverde çok antreman yaptım

Alıntıları Göster
    Muhteşem 3'lü PB olayı halloldu. Zevkli oyunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: MONTAIGNE

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Pm baktım bişey yok. Eğer hile konusunda ise bulaşmamanı tavsiye ederim. Benim 2tane cd key banlandı. gerçi 11$ yenisini alıyoruz ama sonuçta paran gidiyor. Zaten PB olayı burada devreye giriyor. mesele paralı hile alıyorsun derken PB yakalıyor. derken banlanıyorsun. ee oyunu sevdiğinden yeni cd alman lazım o da 30-40 ytl ya da ne kadarsa işte. burada cd key satanlar parayı kırıyor. insanın aklına şu da geliyor acaba cheats programını yazanlar kullanıcıları bilerek mi PB yakalatıyor. düşünsene programı kullanan 800 kişi olsa... dünyanın parası tutar. sen en iyisi normale devam et. Tekrar ediyorum pm boş birşey gelmemiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.