Şimdi Ara

Punkbuster nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
59.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CoD 2 online oyuna girerken bu özelliğin açık olması gerektiğine dair bi uyarı çıkıyo ve oyuna girmiyor..bunu nasıl açabilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PunkBuster Nedir?

PunkBuster, çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda hile kullanımını önlemek için tasarlanmış bir anti-hile yazılımıdır. Half-Life, Counter-Strike ve Call of Duty gibi popüler oyunlar da dahil olmak üzere çeşitli oyunlarla uyumludur.

PunkBuster, oyuncuların bilgisayarlarını şüpheli etkinliklere karşı sürekli olarak tarar. Hile kullanımına dair herhangi bir kanıt tespit ederse, oyuncuyu oyundan atar veya yasaklar. Yazılım, en son hile yöntemlerini algılamak için düzenli olarak güncellenir ve desteklenen oyunlar için özel olarak yapılandırılır.

PunkBuster'ın temel özellikleri şunları içerir:

• Hızlı tarama: Oyuncuların bilgisayarlarını hızla tarayarak hileleri veya şüpheli yazılımları tespit eder.
    • Otomatik güncellemeler: En son hile yöntemlerini algılamak için düzenli olarak güncellenir.
    • Oyun içi koruma: Oyun oynanırken arka planda çalışır ve hile kullanımını gerçek zamanlı olarak izler.
    • Gelişmiş tespit: Bilinen hileleri tespit etmenin yanı sıra, bilinmeyen hileleri de tanımlayabilir.

PunkBuster, çevrimiçi oyun topluluğunda adil oyun ortamını sağlamaya yardımcı olur. Hile kullanımının önlenmesine ve oyuncuların eğlenceli ve rekabetçi bir oyun deneyimi yaşamasına yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vala dostum bilgisayar sözlüğüne yazdım bulmadı sadece punk u buldu pank mış anlamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk@lley

vala dostum bilgisayar sözlüğüne yazdım bulmadı sadece punk u buldu pank mış anlamı

baba orda ne arar ama saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

quote:

Orjinalden alıntı: bjk@lley

vala dostum bilgisayar sözlüğüne yazdım bulmadı sadece punk u buldu pank mış anlamı

baba orda ne arar ama saol

ne bilim baktım işte baba
  • PunkBuster aracını desteklediği oyunlarda hile yapılmasını önleyen, üreticiler tarafından bile kullanılan bir anti-hile programı olarak tanımlayabiliriz. Bu dosya programın Windows işletim sistemi için kullanılan versiyonudur.

Nasıl Kurulur?
    1- Pbsetup dosyasını bir klasöre kopyalayıp çalıştırın.
    2- Uyarı ekranında I Agree butonuna basıp işlemi onaylayın.
    3- Programın önce kendini güncellemesi gerekir bunu bekleyin.
    4- Sonra siz oyunun kendi PB yani PunkBuster'ini kuracaksınız.
    5- İlk olarak "Add a Game" tuşuna basıp listeden oyunu ekleyin.
    6- Sonra "Check for Updates" tuşuna basıp güncellemeyi başlatın.
    7- Size yine bir bilgi ekranı gelirse yine "I Agree" 'ye basın.
    8- Şimdi program listeye eklediğiniz oyunun PB'sini günceller.
    9- En son "All available updates have been applied" meajı gelir.

Nasıl Etkinleşir?
    1- Oyunun içerisinde "PB" - "Punkbuster" ibaresi olan ekrana gelin.
    2- "Enable" - "Active" ve benzeri "Evet" anlamlı tuş seçimini yapın.

Punkbuster nedir?

http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe

• son derece gereksiz ve bazen sizi yok yere serverden sallayan üstüne banlanmanıza sebep olan bi yazılım. Counter sevmem ama ondaki C-D yazılımı çok daha iyi
  • bencede gereksiz ama olmadan oyuna girilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HOTFİX NEDİR
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok önemli bir program bu eğer olmasaydı herkez rahatlıkla hile yapabilirdi.
  • teşekkürler yaptım
  • etkinlestirmeye kadar olan kisimda sorun yok ama etkinlestirmek icin no yu yes yapar yapmaz oyun kapaniyor.napmaliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Çok önemli bir program bu eğer olmasaydı herkez rahatlıkla hile yapabilirdi.

önemli olması yaptığı saçmalıkları göz ardı etmemi engellemiyor malesef
  • seven year hort...
  • Hey gidi günler

• öncelikle merhaba arkadaşım cümleten bayramınız mübarek olsun.

o dediğin program genellikle oyunlar ile beraber geliyor zaten yani oyunu yüklerken oda oyunla beraber yüklenmiş oluyor.Dolayısıyla o program sende yüklü ama açık olmayabilir ve bu program görev yöneticisinde gözükmeyebiliyor.Bu yüzden sana tavsiyem YAC programını indir sebep : windows görev yöneticisinde işlemler sekmesinin altında gözüken programlar haricinde daha çalışan programlar var ve hepsini siz orada göremiyorsunuz ama bu program sayesinde bunların hepsini görebilirsiniz.Programı indirip kurduktan sonra programı çalıştırın sol alt taraftaki hızlandırmak menüsüne tıklayın hızlandır bölümüne gelecekseniz orda 4 sekme var siz 3. sıradaki sekmeye yani başlangıç sekmesine tıklayacaksınız.Açılan pencerede 4 seçenek gelecek karşınıza hizmetler seçeneğine tıklayın daha sonra açılacaktır orası ve ordan PnkBstrA programını bulun programın sağ tarafında on/off seçeneği var onu on yapın ve daha sonrada biligsayarınız yeniden başlatın ve oyuna girmeyi tekrar deneyin yine aynı uyarı varsa YAC'dan bir daha bakın kapalımı diye eğer kapalı ise açın ve bilgisayarı yeniden başlatmadan deneyiniz...
    söyliyeceklerim bu kadar inşallah işinize yarar tekrar hayırlı bayramlar...

• Mütemadiyen bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.