Şimdi Ara

Punto evo 1.3mjet dynamic 27400 tl ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cok soru soruyorum diye kufur etmeyin lutfen.:)
    Daha once benzinli ariyordjm simdi dizele dondum.
    Tabi evolarda 30dan asagi yok.
    BIrtane arac buldm. 2011 75000de.
    Sol arka kapi degismis. Ve camurluk boyanmis. Ama kazasi yok. Ezilmeden kaynakli. Servisede soktuk. Aracin tek ihtiyaci bakim yapilmasi. Serviste 400tl masrafi var dediler iste.

DYnamic modeli hiz sabitleyici startstop falan var. Be diyorsunuz arkadaslar alinirmi sizce ?
    En son 27400e indi.
    Cokmu riskli olur sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence fiyat iyi. Ben 2006 model 1.3 dizel grande puntoma 26 istiyorum. 2011 model için fiyat gayet güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4-ever

Arkadaslar cok soru soruyorum diye kufur etmeyin lutfen.:)
    Sol arka kapi degismis. Ve camurluk boyanmis. Ama kazasi yok. Ezilmeden kaynakli. Servisede soktuk. Aracin tek ihtiyaci bakim yapilmasi. Serviste 400tl masrafi var dediler iste.

DYnamic modeli hiz sabitleyici startstop falan var. Be diyorsunuz arkadaslar alinirmi sizce ?
    En son 27400e indi.

Hocam bende siz sorunca hemen böyle bir ilan gördüm, pazarlıksız demiş;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-son-fiyat-pazarliksiz-28-000-tl-121102156/detay

Fiyat olarak iyi fiyat almışsınız aslında, keşke bakımı da olmasaydı, bakımı bahane edip 27 ye koparsanız çok güzel olur...

Punto Evo lar güzel araçlar, hele bir de bordo iç döşemeli olanlar çok daha hoşuma gidiyor, hayırlısı olsun şimdiden...

• Yanliz tek sorun direksiyon biraz fazla yipranmisti. Servisteki arkadassim km sinin dusuruldugunden suphelendi.
    Bunu anlamanin bir yoku yokmu acaba ?
    Benim gittigim serviste anlamak cok zor dediler cunku son bakimlari servis disinda yapilmis .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

quote:

Orijinalden alıntı: 4-ever

Arkadaslar cok soru soruyorum diye kufur etmeyin lutfen.:)

En son 27400e indi.

Hocam bende siz sorunca hemen böyle bir ilan gördüm, pazarlıksız demiş;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-son-fiyat-pazarliksiz-28-000-tl-121102156/detay

Fiyat olarak iyi fiyat almışsınız aslında, keşke bakımı da olmasaydı, bakımı bahane edip 27 ye koparsanız çok güzel olur...

Punto Evo lar güzel araçlar, hele bir de bordo iç döşemeli olanlar çok daha hoşuma gidiyor, hayırlısı olsun şimdiden...

Hocam bu ilani aradim hemen. Baya temiz araca benziyor ama bankaya rehinliymis arac. Bende arac kredisi alacagim icin rehinli araci tekrar rehin veremicez. O yuzden uymuyor bana ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Fiyat bence pahalı.

Sizce fiyayi ne kadar eder peki?
    Benim gordugum kadariyla dynamic paketin piyasasi 31 civari

• Bugün aracı birde ekspertize soktuk. Motor durumu iyi çıktı. Zaten kapı ve çamurluk değişik olduğunu biliyorduk.
    birde sağ iç aks körüğünde yağ kaçırıyormuş. Oda bakımda hallolur zaten.
    Aracı yarın alıyorum kısmetse. Krredide sorun çıkmazsa tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.