Şimdi Ara

Punto'nun yerini alacak Fiat Argo ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
19.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatına bakılarak alınabilir aslında. 1.3 multijet motor ile ekonomi yapılabilir gibi. Ama güvenlik ne derece olur orası muallakta tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palio' nun Brezilya daki yeni kasası

• quote:

Orijinalden alıntı: ffgul

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

punto'nun yerine fiat 500 çıktı. ne anlatıyor bunlar böyle???

bi firmada süreklilik diye bişey olur. vw'de polo ben bildiğim bileli polo. golf de öyle. bunlar durmadan model-isim değiştiriyor. bi cacık olmuyor.

vw de Bora diye araba vardı devamı geldi mi hatırlayamadım da!!!

öncelikle doğru laf sokmuşsun adama :)
    Bora'nın devamı jetta oldu. passat vardı, alt segment bora vardı. Şimdi passat, jetta oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

quote:

Orijinalden alıntı: basartenk

Çarpışma testinden 2 yıldız alır artık :)

Punto EuronCap'ten 5 Yıldız almıştır.

adamda haklı aslında. egea lar patladı testlerde.
    Ama tabi bi ford masteng kadar rezil olmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muroooo19

quote:

quote:

punto'nun yerine fiat 500 çıktı. ne anlatıyor bunlar böyle???

bi firmada süreklilik diye bişey olur. vw'de polo ben bildiğim bileli polo. golf de öyle. bunlar durmadan model-isim değiştiriyor. bi cacık olmuyor.

vw de Bora diye araba vardı devamı geldi mi hatırlayamadım da!!!

öncelikle doğru laf sokmuşsun adama :)
    Bora'nın devamı jetta oldu. passat vardı, alt segment bora vardı. Şimdi passat, jetta oldu.

Bora jetta olmadı sadece adı değişti avrupada , git brezilya ya tüm jetta ların arkasında bora yazıyor... Yani aynı araba ismi değişik. ...

• Fiat amblemini kaldırıp döt kadar FİAT yazısını yazarak material bi tasarım yaptıklarını sanmışlar..
    Ama mıçmışlar :)
  • Polodan daha güzel duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • küfür gibi araba

• quote:

Orijinalden alıntı: ee2227

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ee2227

canını seven fiat almasın

bunun diğer markalardan olan testinide koysanız objektif olurdu..

Ford beş yıldız almış.İşte Amerikan malı kalitesi

Bir SUV ile Hafif Ticari Aracı kıyaslayacak kafaya ulaşmak için hangi ürünü kullanmak gerek tavsiye verir misin reyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 19 Mayıs 2017; 21:6:44 >

• POLO + İ20 / 2 = Fiat Argo
    egea ve doblo gibi güvenliği sıfır bir araç olacağını düşünüyorum.

Fiat Pişmanlıktır. Aslında fiat arızaları yetkili serviste yaptırmak şartıyla bedava araç dağıtsa daha çok para kazanır.

Fiat marka aracı ile kaza yaptıktan sonra Fiat a yasal mücadele başlatmış Taner SARAÇ ın kanalıdır.
    https://www.youtube.com/channel/UC_W7vlV_fp0QPib1P5CMPgg

ilgili linkten kanalına ulaşabilirsiniz.
  • sitede argo konuşmak yasak değilmi
  • tnk
  • Fiat bir araba çıkarır
    Hiç değiştirmeden aynı arabayı 10 yıl satar
    Sonra üretimi sonlandırıp yeni araba çıkarır.
    Bu döngü böyle devam eder. Punto'nun yerini alacak Fiat Argo ortaya çıktı
  • punto isminin suyu mu çıktı, her modelin ismiyle oynuyorsunuz bari sevilen puntoya dokunmayın, umarım bize yeni punto adıyla gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Araç zaten Jetta. Sadece sunulduğu pazara özel bir isim yapmış. Yoksa araba Jetta yani. Passat ya da Golf de mesela yıllar yılı hiç ismini değiştirmedi.

Şimdi şöyle bi durum var ruhsatta marka ve model yazar. marka vw, modeli araç zaten jetta mı yazıyor?
    Kendinizi kandırmayın resmi evrakta BORA yazıyor. o ülkede bora satılmış mı satılmış devamı bu isimde varmı YOK.. Bir sürü araç var kasaları birbirine benzeyen.. demek ki neymiş akılda kasa değil isim kalırmış.
    Toyota nın COROLLASI gibi.. devamlılık budur..

Kandırıldım. Forum halkı beni affetsin.

Lütfen rica ederim ağlamayın. Bi kandırılan siz değilsiniz vw sizin gibileri hep kandırdı. Ama amerika yutarmı yutmaz bak emisyonda patlattı balonu.. Üzülmeyin üzülmeyin emisyon değerlerinden de giydirdiler devamı gelmeyen modellerdende.. Netice de sizin gibi ağlayanlar sevinebilir artık

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Puntonun yerine 500 çıkmadı, 500, puntodan çok çok öncede vardı.

500 ailesinde punto yerine gelmiş bir araç yok.

of arkadaşım fi tarihinde bir 500 varmış. ee nolmuş?

avrupa'da punto'yu bitirdiler ve ardından fiat 500 çıkardılar. yıllardır punto munto yok avrupa'da. 3. dünya ülkelerinde var sadece. yani fiat 500 punto yerine çıktı.

Tabi canım yıllardır punto munto yok Avrupa'da, ısrarla bilgisizliğinin altını çizmen takdire şayan. Her zaman diyorum, şu forumda ciddi ciddi yazıp da otomobillerden, sektörden anlamayan, bilgisi olmayan ender kişilerdensin.

https://www.fiat.de/punto
    http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/fiat/fiat-punto/

kimbilir hangi ülkenin rakamlarını almışsın gösteriyorsun (onların doğruluğu da şüpheli, zira türkiye'de ocak ayında 25 tane punto satılmış, artık 3. dünya ülkelerinde bile satmıyor, gelişmiş avrupa ülkelerinde zaten fiat 500 çıktı çıkalı yok dediğim gibi) daha arabanın arka camlarının otomatik kapanmamasının sebebinin sıkışma sensörü koymamaları olduğunu bilmeyen vatandaş.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    ben de utancından cevap vermedin zannediyordum, ama nerdeee. Bak orada Fiat'ın Almanya sitesi var aç bakalım o linki, punto var mu yok mu gör. O satış rakamları da tüm Avrupa'yı kapsıyor. Zamanında da İngiltere'de insignia, astra dan ucuza satılıyor diyip duruyordun, baktık gördük, link koyduk, yokmuş öyle birşey, sonra gelsin çevir kazı yanmasınlar Clarkson abinden öğrenemezsin bunları, araştır biraz, rezil etme kendini buralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 20 Mayıs 2017; 2:19:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Araç zaten Jetta. Sadece sunulduğu pazara özel bir isim yapmış. Yoksa araba Jetta yani. Passat ya da Golf de mesela yıllar yılı hiç ismini değiştirmedi.

Şimdi şöyle bi durum var ruhsatta marka ve model yazar. marka vw, modeli araç zaten jetta mı yazıyor?
    Kendinizi kandırmayın resmi evrakta BORA yazıyor. o ülkede bora satılmış mı satılmış devamı bu isimde varmı YOK.. Bir sürü araç var kasaları birbirine benzeyen.. demek ki neymiş akılda kasa değil isim kalırmış.
    Toyota nın COROLLASI gibi.. devamlılık budur..

Kandırıldım. Forum halkı beni affetsin.

Lütfen rica ederim ağlamayın. Bi kandırılan siz değilsiniz vw sizin gibileri hep kandırdı. Ama amerika yutarmı yutmaz bak emisyonda patlattı balonu.. Üzülmeyin üzülmeyin emisyon değerlerinden de giydirdiler devamı gelmeyen modellerdende.. Netice de sizin gibi ağlayanlar sevinebilir artık

Ben ne aldatan oldum ne aldanan. Hiç VW arabam olmadı demiyeyim bir dönem 3 ay 4000 km kadar Polo kullandım 2000 model. İşte o yüzden Volkswagen'i babamın markası gibi savunurum. Mesela geçen sene değil ondan önceki sene 2011 model 1.4 D4-D MMT bir Auris kullandım 6-7 kilometre kadar. Eğer ona laf söyleyen birisi olursa Auris'i de babamın markası gibi savunurum. 300 metre kadar bir Man Fortuna kullanmıştım. Ona da laf söyletmem. Alman abi Dünyada Man ahirette İman derim ben Mercedes neymiş otobüs mü üretiyor o?
    Onun dışında şu anda yine 2000 model bir Volvo kullanıyorum tam 56 bin kilometredir. İşte benim için Zümrüd'ü Anka odur. Hakan Samuelsson'dan daha ölümüne savunurum bu markayı.

Ehm. Neyse.

• basartenk kullanıcısına yanıt
    PUNTO sınınıfının en güvenli modeli 5 yıldızlı model... tipik VAGBotlara inandırmazsın ki...
  • Ben otomobil donanım ve özelliklerinden çok anlamam, marka ve model bilgim de yok. Ancak yıllardır kafamı kurcalayan neden orta gelirlilerin sahip olduğu araçları pokemon gibi yapıyorlar?Çünkü dış görünüşleri genelde Hello Kitty şirinliğinde oluyordu. (Bunu sorguladığım zamanlar Golf vb. 40-45 bin liraydı heralde )

2. Nesil i20 ile hah demiştim. Yer yer i20'ye benzettim. Bu tip tasarımlara yönelimlerin artmasını içten diliyorum aksi takdirde benim beğendiğim tasarımlara ulaşmam zor şuanki koşullarda bir adım üreticiler gelsin bir adım ben gideyim ortada buluşalım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.