Şimdi Ara

Punto'nun yerini alacak Fiat Argo ortaya çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
19.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffgul

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

punto'nun yerine fiat 500 çıktı. ne anlatıyor bunlar böyle???

bi firmada süreklilik diye bişey olur. vw'de polo ben bildiğim bileli polo. golf de öyle. bunlar durmadan model-isim değiştiriyor. bi cacık olmuyor.

vw de Bora diye araba vardı devamı geldi mi hatırlayamadım da!!!

VW Bora Jettaydı zaten ve birçok ülkede Jetta olarak satıldı, sadece Türkiye'de o dönem Bora adıyla geldi.
  • Fotoshopun dibine vurmuslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 20 Mayıs 2017; 9:2:50 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Renault ve Fiat yıllardır bizlere tenekeleri sattılar, halada öyleler dikiz aynası olmayan sağ aynası olmayan tofaşlar, güvenlik konusunda sıfır olan araçlar..

Bakın italyan fiat araçlarına lafım yok gerçekten italyan fiat araçları alınır ama bana göre yerli üretim ne fiat alırım ne renault nede hyundai, örnek mesela Fiat siena italyandır ve sağlam arabadır ama bunu verdiler bizimkilere bizimkiler yaptılar bunu albea ne klima koydu ve cam otomatiği nede elektrikli ayna albea diye sapladılar millete..

Ama hala en çok satan marka bunlar ya anlam vermemek elde değil Güzel bir söz vardır bu ülkede Z*ken yaranır diye aynen öyle..

• muratkaya kullanıcısına yanıt
    O yüzden işte makyajlanmış diyorlar ya! Izgarayı değiştir bir xenon far koy tamam işte. Yapıştır!

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Benim okumam yazmam var çok şükür de aynısını sizin için söyleyemeyeceğim daha yazdığınızın ne anlama geldiğini anlayamıyorsunuz. Ilkokuldaki türkçe hocanızla görüşmek lazım sorunun kökenine inebilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 20 Mayıs 2017; 11:37:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Neresi güzel arkadaşlar ? Böyle çöp arabalara servet ödüyoruz lanet olsun bu sisteme.

Millette zevk mi bıraktılar hocam ? Attrage alan adamlar var Para olmayınca zevkten feragat ediyor insanlar. B sınıfı dandik arabalara 60-70 bin lira istiyorlar.

• 4 sene geç kaldılar bu aracı çıkarmak için
  • !988 model sahin cıktı 4 ıleri vites 1992 sahın s sonra kasa hep ayni sahin sl
    dogan s Dogan sl dogan slx dogan slx-e sonra Dogan slx-e.i sonrada Dogan slx-ei 1.6 1988 den 2001 sanırım aynı kasa farıni boya ver coskuyu sat mılete.Cıvatayı somuna tak .Üretim yapıyoruz de mantalıte bu .Şimdide satsana bakalım Neden satamıyorsun .Dogan sahin ugandada fabrıka acmışlar orayıda 20 yıl sömürürler .Mantalıte arkadaş mantalıte .Almanya ocak ayında 200 mılyar euro ihracat yapmiş .Türkiye yıllık 150 mılyar euro ihracat yapıyor .Yani turkıye yıllık calıssa almanyanın ocak ayına denk gelmıyor.Almanyadan geleli 30 sene oldu . Hala aynı mantalıte Hayatda gegişim olmaz türliyede

• Fakir arabası fiat

• bravo devam etseydi iyidi.
  • Oha bir punto evonun mükemmel detaylarina ve tasarımlarına bak bir de bu küfür gibi iğrenç tasarıma... Fiatı hiç sevmedigim halde puntonun tasarimini ve o italyan havasını çok sevmiştim.. Birde bu araca bakın..

• alman sevdalıları elbet b.k atacakllardır, kimse bu arabaya en iyi demeyecek zaten fakat bekleneni verecek ve nispeten uygun fiyatlı olursa çok satacaktır.
  • Egeadan ne farkı var

• intifada54 İ kullanıcısına yanıt
    sandero, ibiza, polo, fiesta gibi b segmenti araclarla yarisacak.
  • adı üstünde, küfür gibi araba.

• yeni tenekeler geliyor.fiat ve citroen markalarını görünce nedense kusasım geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ffgul

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

punto'nun yerine fiat 500 çıktı. ne anlatıyor bunlar böyle???

bi firmada süreklilik diye bişey olur. vw'de polo ben bildiğim bileli polo. golf de öyle. bunlar durmadan model-isim değiştiriyor. bi cacık olmuyor.

vw de Bora diye araba vardı devamı geldi mi hatırlayamadım da!!!

bir de bu mesaji artilayanlar olmus, bilmiyorsunuz bari google denen seyi kullanmayi becerebilin

• Tasarım olarak egea ya çok benziyor fakat son dönemde genel olarak bütün araçlar alman, japon, g.kore farketmez aynı tasarım dilini kullanıyor. Eski araçlardaki arabanın kendine has duruşu ve tasarım ruhunu yeni araçlarda göremiyoruz.

Yeni golf,passat,jetta neredeyse tamamen aynı gibi duruyor, toyotada, hondada da aynı durum var. SUV da aynı çizgilerde, B sınıfı araçta aynı çizgilerde tasarlanıyor ve araçlar artık birbirine çok benziyor.

Dizayndan ziyade donanım, güvenlik, konfor gibi konulara daha çok önem veriliyor. Satarken de bunları ön plan çıkarıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Biraz orantısız olmuş ama genel olarak güzel, beyaz rengini görmek lazım.

Önden i20 arkadan i10'a benzettim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.