Şimdi Ara

Punto'nun yerini alacak Fiat Argo ortaya çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
2
Favori
19.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir punto fanı olarak tasarımından tiskindim bu ne la böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 binden aşağı bu sınıfta bir arabaya sahip olmak neredeyse imkansız olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

duster ile ayni fiyatta cikarsa tutacaktir. ancak boyle bir fiyat politikasi olmazsa, sportage gibi rakipleri varken bu tutmayacaktir.

arkadaşım araç otomobil, suv değil.
  • "argo" konuşmayalım. fiat bitmiş...

• Italyan devi derken?

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Egea ABD de satilmiyor. Neon ile alakasi yok.

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Punto'nun yerini alacak Fiat Argo ortaya çıktı

Bence egea'ya benziyor

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    sunulduğu pazara özel bir isim değil, bora diye wv modeli var ve 2017 modelide mevcuttur.

Punto'nun yerini alacak Fiat Argo ortaya çıktıPunto'nun yerini alacak Fiat Argo ortaya çıktıPunto'nun yerini alacak Fiat Argo ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakimeno -- 22 Mayıs 2017; 15:33:50 >

• pakimeno kullanıcısına yanıt
    2001 model Jetta (Amerikan pazarı)

2001 model Bora (Avrupa pazarı)

Sonradan VW Bora ismini başka arabalarında kullanmış olabilir. Ancak model isimlendirmeleri pazarına göre değişebiliyor. Tıpkı Tipo'nun bize Egea diye sunulması gibi. Ya bazı modellerin Türkiye'de Dacia markası adıyla satılırken yurt dışında bazı ülkelerde Renault adıyla satılması gibi.
    Çin'de ise 2010 yılında Jetta olarak bunu satıyorlardı:

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    bende onu diyorum.bora bizim ve avrupa pazarı için çıkartılmış bir model değil, abd deki jettayı bize bora diye getirdiler.
    ama bora diye wv arabası vardı sıfırdan çıkartılmış bir isim değil.
    ayrıca Çindeki passatlar bizdeki jetta gibi.Bizim passatlar orda magotan diye satılıyor.
  • pakimeno kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten Bora'yı sırf bizim için çıkardılar demedim. İsim olarak sadece Avrupa pazarında Bora denilmiş. Ha VW'in önceden Bora diye modeli vardıysa da bilmiyorum ama araba bildiğin Jetta ben de onu demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Nasil yok tofaşta çalışıyorum biz üretiyoruz neon tipo egea ayni sadece isimlendirme farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: apokoc

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Nasil yok tofaşta çalışıyorum biz üretiyoruz neon tipo egea ayni sadece isimlendirme farklı

Hocam haklısınız. Hatta Doblo'nun Dodge Ram olarak satıldığını da bilmez mesela.

Evet şu resim Egea mı Neon mu buyrun.

• apokoc A kullanıcısına yanıt
    Gereksiz bilgiler hafizamda cok yer kaplamadigi icin unutmusum. Yakinda ABD den cekerler bunu.

• argo ne la yok fiat küfür
  • Eski punto daha iyi di tasarım olarak

• koçun deyimiyle yine peynir ekmek gibi satar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralCess

Gelmiş burda ticari araçla neyi kafalıyorsun?

Bende derimki Fiatın 500l gibi bir aracı var %94 koruma sağlamış çoğu d sınıfı araçtan iyi keza 500x i var IIHS Top Safety ödülüne layık görüldü..Yılın en güvenli aracı seçildi bünyesinde 60dan fazla güvenlik elemanıyla....Canını seven Fiattan başka marka almasın mı diyeyim?

Ülke ileriye gideceğine bunu gibiler adamın canını sıkıp geriye götürüyor...

Hocam boşver sen bunlara laf anlatma.. Ön yargılı ve sabit kafalı adama kanıtlarla bile anlatsan anlamaz. O gider Fiat denildiğinde aklına Şahin, Doğan vs. gelir.
  • Türkiye'de isimden kaybeder, net..
  • Fiat'tan beklenmeyecek derecede guzel görünüyor. Yalnız Fiat'in kalitesini carcabuk arttirmasi gerek, guvenlik testlerinde sınıfta kaldiktan sonra ne kadar yakisikli araç uretsin hic bir anlami yok. Acilen niteligi ve güvenliği arttirmalari gerek. AlfaRomeo' nun bile sahibi olan Fiat' a hiç mi hiç yakismiyor bu kalitesizlik.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.