Şimdi Ara

punto otomatik benzinli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. fiat punto 2012 benzinli otomatik easy modelini fiat ın kampanyasında sigorta+metalik renk+2013 ocak verigisi dahil 0 faizli kredili kampanyasından 33500 e buldum. bu fiyata ve bu özelliğie göre nasıl bir araba. bu aracı kullananların dşüncesi nedir

• iyi fiyat bence...alınabilecek bir araba hill holder da var...
  • Peki konfor ikinciel ve sehirici yakit tuketimi bu civardaki araclara gore nasildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fıat punto çarpışma testinden geçemedi biliyorum
  • Bende aynı aracın 2011 model Grande Punto 1.4 otomatik olanını kullanıyorum 2 yıldır.Sıfır aldık ve memnunuz.Şuan 42.000 km.de ve rutin bakımları dışında servise gitmedi henüz.Kışın en soğukta bile marşa dokunmanız yetiyor motorun canlanması için.Yakıt tüketimi ne çok az ne çok fazla ortalama sayılır.Şehir içinde 6,5 ila 7,5 lt./100 km.aralığında yakıyor.Kış mevsimiyle beraber birazda zorlayınca tüketim 8 lt.ye de yaklaşabiliyor nadiren.Uzun yolda 100 tl.lik benzinle 350 km.civarı yol gidebiliyor makul kullanımla.Depo zorlamadan doldurulduğunda (45lt.) yol bilgisayarı 700 km.bir menzil göstersede genelde 600 km.yada biraz daha fazlasını gidebiliyor.Uzun yol kullanımında çok sakin kullanılırsa rahatlıkla yol bilgisayarı 6 lt.nin altındaki rakamlara iniyor hatta 5,0 lt.ye bile indiği zamanlar oluyor doğruluğunu çok fazla incelemediysemde.Fiat 8V motoru yakıt ekonomisi için yapıyor vede düşük devirde yüksek tork sağlamak için,yoksa 16V yapmadığından değil.Puntonun fiyatı bu özelliklere göre uygun,donanımı tatminkar.Duologic modelde ABS+EBD,ASR,ESP ve hill holder desteği,2 airbag standart.Panik fren destek sistemi,4 lü ikaz lambası,kaza anında yakıt kesme ve kapı kilitlerini açma özellikleride mevcut.Euro NCAP' ten 5 YILDIZ almıştı Punto 2005 te,sonraki yıllarda test yapılmadı yeniden.Geçişleri biraz yavaş kalsada duologic şanzıman şehirde gayet rahat sürüş imkanı veriyor.Beğenmediğim yönleri ise;Süspansiyon sert ve sesli çalışıyor,koltuklar çokta rahat değil,araç yerden yüksek biraz ve 1.4 motor macera aramaya uygun değil ekonomik ama performans meraklılarına uygun değil, 0-100 km.si 13,2 sn.Motor düşük devirlerde sessiz,hatta sıcakken rölantide çalıştığını anlamak için dinlemek gerekiyor gerçekten.Kabine 3000 devirden sonra motor sesi geliyor.Duologic vites araç Eco modunda kullanılırken vitesleri düşük devirlerde değiştiriyor ve ekonomi sağlıyor.Ancak yokuş çıkarken bu modu kapatmak gerekiyor yoksa şanzıman bocalıyor.Punto b segmentinde olgunluk çağını yaşayan sorunsuz bir model oldu artık,2005 ten beri yollarda zaten.Ancak ekonomi anlamında 1,3 M.jet motorlu versiyonda ciddi düşünülecek modeldir,performans yine beklememek gerek tabiki.Artı ve eksi yönlerine rağmen tüm puntoların genel özelliği memnun kullanıcılara sahip olmalarıdır.Herkese iyi forumlar.,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeer -- 21 Aralık 2012; 23:50:57 >

• 5 star euro ncap.,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeer -- 21 Aralık 2012; 23:54:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahlia

fıat punto çarpışma testinden geçemedi biliyorum

5 yıldız almıştı 2005 te.youtube da ve Euro NCAP sitesinde videosu mevcut.Hem bu testi geçememek diye birşey yok,3 yıldız alan araç bile piyasada şuan satılıyor.,
  • ben de araştırmıştım bu sayfada n cap puanı yoktu
    http://www.arabalar.gen.tr/fiat-punto-1-3-multijet-lounge-dualogic-i3108.html
  • 2012 punto easy 1.3 multıjet 95 bg otomatık vıtes 36.500
  • Araştırmanıza gerek yok çok güzel bariyerlere vurup takla attım burnum bile kanamadı. Konfor güzel c sınıfı astra'dan kat kat güzel hatta. Tabi onun gibi yol tutuşu bekleme özellikle virajlarda arkayı kolay salıyor bende bunun azizligine ugradım.

2011 model Dizeline sahip oldugum için performansı hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım konuyla alakasız olur.

Ses sistemi güzel, yalıtımı iyi konsoldaki ambiyans aydınlatması çok hoş. İçi kırmızı siyahtı. Dynamic modeldi doluydu baya dijital klima park sensörü 4cam otomatik yagmur sensörü far sensörü vs.

Sunroff,esp ve navigasyon haric herşey vardı.
  • Arkadaslar hepinize tesekkur ederim. Son bir sorum var. Aralik ayindaki fiattaki sifir faiz olayi ocak 2013 tede olurmu. Ongorunuz nedir

• Arkadaslar 1.2 otomatik punto 2005 model kullan var mı özelliklerini paylaşabilirmisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.