Şimdi Ara

PuntoEvo-İbiza-Lacetti-Cerato

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    otomatik vitesli bir araba bakıyoruz, hem az yakmalı, hem de takoz bir araç olmamalı.
    geçen puntoevoyu gittim galeride inceledim. özellikleri çok güzel ama arabanın kapıları felan şahin kapısı gibi duruyor. açılıp kapanmakta zorlanıyor.
    ibiza çok güzel ama fiyatı yüksek duruyor ve benim baktığım motor 1.4. ama ibizada 1.4 motor çok pahalı.
    punto evoda karar kırabilir miyim acaba.

• Valla bizim arkadaşta punto evo var. 1.3 dizel

Konfor olarak B sınıfı bir araç ne kadar konfor sunabilirse o kadar konfora sahip. Çukurlarda sallanmalar, çukuru aşırı hissetmeler söz konusu yani. (Motor sesini içeri çok alıyor, malzeme kalitesi orta derecede, koltuklar idare eder sınıfına göre,bagaj küçük,kapılarda hafifte olsa bi sağlamlık hissiyatı var, iç mekan şık özellikle ibizaya göre)

İbizaya gelirsek ibizanın bana kalırsa dış görünüşünden başka pek artısı yok evoya göre. Ayrıca seat'ın ne olacağı meçhul, 2 3 aya kadar birçok haber vardı seat'ın kötü gidişatı ile. Punto evo almanızı öneririm sunduğunuz seçenekler arasında.

(Başlıkta cerato ve lacetti de var ama yazdıklarınız neticesinde ibizayla evoyu kıyasladım)

0 km olarak mı düşünüyorsunuz aracı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CouragePapillon

Valla bizim arkadaşta punto evo var. 1.3 dizel

Konfor olarak B sınıfı bir araç ne kadar konfor sunabilirse o kadar konfora sahip. Çukurlarda sallanmalar, çukuru aşırı hissetmeler söz konusu yani. (Motor sesini içeri çok alıyor, malzeme kalitesi orta derecede, koltuklar idare eder sınıfına göre,bagaj küçük,kapılarda hafifte olsa bi sağlamlık hissiyatı var, iç mekan şık özellikle ibizaya göre)

İbizaya gelirsek ibizanın bana kalırsa dış görünüşünden başka pek artısı yok evoya göre. Ayrıca seat'ın ne olacağı meçhul, 2 3 aya kadar birçok haber vardı seat'ın kötü gidişatı ile. Punto evo almanızı öneririm sunduğunuz seçenekler arasında.

(Başlıkta cerato ve lacetti de var ama yazdıklarınız neticesinde ibizayla evoyu kıyasladım)

0 km olarak mı düşünüyorsunuz aracı ?

evet ibiza inceleyen biri olarak evo ile kıyaslanmaz bile evo iyidir punto 2. elde de yer etmiş diğer araçlara göre

• evt sıfır bir araç planlıyorum. ibizayı bahsettiğiniz sebeplerle eliyorum. şimdi biraz daha para bulup evo yerine bir üst bravo mu alsam acaba diye düşünmeye de başladım. galeride evo ile bravo yu kıyaslamıştım. bravo çok daha güzel ama fiyat olarak da yüksek tabi.
  • bravo baya pahalı evoya göre birde 2. eli evolara göre daha zayıf ama güzel araçtır
  • Merhaba,
    Punto Evo 5K ACTIVE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC modeli fazlasıyla işinizi görür. Üstelik dualogic te ESP ve hillhoder gibi özellikler de standart geliyor. 29-29.5 gibi bir fiyata alırsınız. 1.2 TSI motorlu ve DSG li Ibiza yada Fabia da mali durumunuza göre belki tercih edilebilir ama galiba onlarda esp ve yokuş kalkış standart gelmiyor galiba. Ayrıca Evo daki stop&start da kayda değer bir özellik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.