Şimdi Ara

PvP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle pvp de kiç ölmez yada çok güçlüdür diyebileciğiniz bir char var mı?? bir türlü karar veremiyorum
    benim bi hunter var 22 lwl honor pointi 225 sizce iyimi??

cevap lütfen demiyiniz

• oo senin hunter coşmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M. Volcano

Şöyle pvp de kiç ölmez yada çok güçlüdür diyebileciğiniz bir char var mı?? bir türlü karar veremiyorum

cevap lütfen demiyiniz

Warlöck ölmez, yenilmez

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

oo senin hunter coşmuş.

+1 sen bu gidişle 70 te imba olursun
  • huntera devam et suan durumları fena değil
  • quote:

Şöyle pvp de kiç ölmez yada çok güçlüdür diyebileciğiniz bir char var mı?? bir türlü karar veremiyorum

cevap lütfen demiyiniz

Hehe sen bence biriktirmeyi bırak seneye kadar yeter Arkadaşım sana bi tavsiye bgda fazla takılma level kas çünkü 70 lwlde zaten bgye giricen

Not: Tabikide orc warior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andzone -- 27 Ocak 2008; 21:54:03 >

• En iyisi soul link açmış iyi resillience lı warlocktur arkadaş. ölümsüz adamlar ya resmen!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    4 ay önce açıldı
    Aion ranger stigma build
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç ölmeyen bir class olsa herkes onu açardı.

Ama diğerlerine nazaran demonology warlock daha güçlü.
  • ya ben ghostlands deim. normal server. nerde pvp yapılır?? arena fln dioalr nerde ola ki bu arenalar.
  • PvE serverlarında outdoor PvP yapamazsın. PvP yapmak istiyorsan Battlegroundlara ve arenalara gireceksin. Düşük levelde de battleground yapılsa da arenanın asıl anlamı 70 de.
  • bana kalsa shammy , locklardan artık tiksinmeye basladım , umarımki tekrar nerflenicekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lindoras

PvE serverlarında outdoor PvP yapamazsın. PvP yapmak istiyorsan Battlegroundlara ve arenalara gireceksin. Düşük levelde de battleground yapılsa da arenanın asıl anlamı 70 de.

saolasın oyundaki elemanlara sorduydum düzgün bi cevap alamadım. peki normal serverlarsa nerde bu battledroundalar ben hiç raslamadımda.
  • Ana şehirlerde bulabilirsin. Alliance isen Darnassus, Ironforge, Stormwind City ve Dranaei'lerin şehri ( alliance oynamadığım için adını bilmiyorum ). Horde isen Orgrimmar, Undercity, Silvermoon City, Thunder Bluff'tan sıra alabilirsin. Burdaki guardlara sorarsan tam yerini de gösteriyor haritada zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lindoras

Ana şehirlerde bulabilirsin. Alliance isen Darnassus, Ironforge, Stormwind City ve Dranaei'lerin şehri ( alliance oynamadığım için adını bilmiyorum ). Horde isen Orgrimmar, Undercity, Silvermoon City, Thunder Bluff'tan sıra alabilirsin. Burdaki guardlara sorarsan tam yerini de gösteriyor haritada zaten.

saolasın bi girip bakim stromwind a.
  • Son bir soru sormak istiyorum. Sizden Aldığım bilgilerle ve birazda şansıma arathi basin die biyere gittim.

Battlegrounda katıldım. Böyle bayrak fln alıyoruz hangi takım 2000 e ulaşırsa o kazanıyordu. 10v10 du galiba.

Şimdi sorularıma geçiyorum.

1. 2v2 3v3 gibi pvplerdede bayrak olayı warmı?

2. Benim oyunda tanıdık arkadaşarım war ama onalrın levelı benden biraz düşük ben 28im onlar 20, hal böyleyken onlarla arathi basine girebilirler mi? Yani Aynı Takımda Hordelere karşı şavaşabilirmiyiz arada bu level farkı varken.

3. 2v2 3v3 battlegroundalarının nerde olduğunu gösteren bi harita varmı. Yoksa Bulana Kadar Şehir Şehir Gezicekmiyiz.

Tekrardan kusura bakmayın interneti araştırıyorum ama yazılı kaynaklardan yeteri kadar bilgi edinemiyorum.

Şimdiden Vereceğiniz Cevaplar İçin Çok Teşekkür Ederim.
  • Öncelikle lvl 70 ten önce pvp yapmayı unutun. ilerde 70 olduğunda ne gereksiz vakit harcamış olduğunu anlıyacaksın.

ama ben illaha gereksiz yere girecem boşuna vakit harcıyacam diyorsan evet 20 lvl den 29 a kadar herkez savaşa katılabilir. Benden tavsiye vaktini boş işle harcama. LVL 70 olduğunda sabahlara kadar pvp yap. zaten pvp nin anlamı o zaman ortaya çıkıyor. PVP de hunter iyidir. Onun dışındaki tüm charlarda PVP de iyidir. şu bu iyidir diyenler oyunu bilmeyen adamlardır zaten.

2v2 3v3 5v5 maçlarına 70 te girebilirsin onun dışındaki lvl lerde giremezsin. bu mekanlarda bayrak olayı yok kim kimi keserse olayı. WSG/AB den Honor ve mark kazanırsın. 2v2 3v3 5v5 den arena puanı kazanırsın. honor puanıyla arena itemi, arena puanıylada honor itemleri alınamaz. farklı şeyler yani. arena itemleri honor itemlerinden iyidir. bunlar sana yeter. Gerçi 70 ol bunları hesaplama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

Öncelikle lvl 70 ten önce pvp yapmayı unutun. ilerde 70 olduğunda ne gereksiz vakit harcamış olduğunu anlıyacaksın.

ama ben illaha gereksiz yere girecem boşuna vakit harcıyacam diyorsan evet 20 lvl den 29 a kadar herkez savaşa katılabilir. Benden tavsiye vaktini boş işle harcama. LVL 70 olduğunda sabahlara kadar pvp yap. zaten pvp nin anlamı o zaman ortaya çıkıyor. PVP de hunter iyidir. Onun dışındaki tüm charlarda PVP de iyidir. şu bu iyidir diyenler oyunu bilmeyen adamlardır zaten.

2v2 3v3 5v5 maçlarına 70 te girebilirsin onun dışındaki lvl lerde giremezsin. bu mekanlarda bayrak olayı yok kim kimi keserse olayı. WSG/AB den Honor ve mark kazanırsın. 2v2 3v3 5v5 den arena puanı kazanırsın. honor puanıyla arena itemi, arena puanıylada honor itemleri alınamaz. farklı şeyler yani. arena itemleri honor itemlerinden iyidir. bunlar sana yeter. Gerçi 70 ol bunları hesaplama.

çok saol cevabın için...

• Honor pointim 263 müş
  • quote:

Honor pointim 263 müş

70 de sezon 1 gladiator itemlerini almak için 15-20 bin puana ihtiyacın olacak, 263 hiç birşey değil. Ayrıca o levelda honor kasamazsın, 70 ol öyle gir BG lere. Tabii yine de arada bir stres atmak için girmek de iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.