Şimdi Ara

PvP Server Yokmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar günlerdir pvp server arıyorum bi tane bulduk dandik çıktı absould diye bişe hep dandikleri ras geliyor varsa iyi bir server bilen yardım plss

• www.l2mega.com var benim bildigim

yadawww.l2kings.com pwp degil ama hem emek veriyorsun hemde oyunda bol bol pwp yap
  • eskiden bir server vardı +1000 e upluyorduk saatte 15 dakka town içinde pvp yapıyorduk o server a bişe oldu giremedim daha ericaydı heralde onun ayarında kalabalık bir server yokmu ya
  • www.l2rottenapple.com C4
  • L2Dragonlance

www.l2dragonlance.org dene pişman olmassın server hellbound 200x lvl kolay ıtem cok zor deıl max +25 safe+13

Ericada oynamıs arkadaslarda oldukca begenıo
  • arkadaşım hellbound mu arıyon ne arıyorsun biz bunları bilmeden sana nasıl bilgi vermemizi bekliyorsun?. eğer hellboundsa

www.l2-light.com

Giranda başlıyorsun lwl 80lik moblardan 7-8 tane kesiyon lwl 5 oluyorsun..
    max +20
    safe +5
    normal scroll rate 65%
    Blessed rate 85%
    Giranın heryerinde npc var.. :D
    NPC buffer shop felan..
  • sagol kardes server a baktım iyi gibi biraz daha takılayım zannımca güzel ama erica kadar olamaz
  • www.l2pvpbrasil.com.br yoqmu dedigin icin sirf yazdim :D 500x interlude donate var ana yarisini ben donate olmamama ragmen kesiyorum .donate istesen de biraz zor alirsin gm ing bilmio :D ole kotu bi durum
  • Arkadaşlar ben alternative-l2 serverini oynyorum server c5
    cok manyak pvp ler oluyo cok super sarıo yani benim 5150 pvp var. Flag gorunce asla affetmem
    Exp kolay weaponlarda safe+15 armorlarda +10 yani bi nevi herkez esit donate var
    sitesi:www.alternative-l2.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRsX11 -- 23 Eylül 2008; 14:09:47 >
  • bie zamanlar erica vardiii vallar dunyada eglmıs gecmıs en guzel pvp serverı ıdı ahh erıca ahhhh nerde o guzel gunler :D
  • Bence erıca guzeldı ama erıca tek beasına guzel deıldı erıcayı guzel yapan kalıtelı turk oyuncuların o serverda hep beraber oynamasıydı erıca aynı duzende tekrar faalıyete gecse eskı oyuncular olmadan zevk alamassın cunku aslında erıcayı guzel yapan ordakı ortamdı
  • tabı bırde kalıtelı dusmanlar dusmandan dusmanda fark edıyor robınhood vardı ordaa kapısmada direk birbirimize baskasina yok :D cok makaraydı ahh erıca ahh
  • quote:

Orjinalden alıntı: taaruz

tabı bırde kalıtelı dusmanlar dusmandan dusmanda fark edıyor robınhood vardı ordaa kapısmada direk birbirimize baskasina yok :D cok makaraydı ahh erıca ahh

Oyle tabı serverda sadece takım arkadasların deıl dusmanlarında kalıtelı olursa zevkı cıkar oyun yetenegı bakımında soylemıorum kalıteyı karakter bakımından...ozaman degmeyın oyun keyfıne.
  • Aradığının zewki Benim Pvp Serverimde Bulabilirsin Belki

74 lvl itemli başlangıç
    oto grade
    oto üyelik
    oto np simge
    upgrade %100
    tüm buglar fixli
    savaşlar sorunsuz
    Sadece pvp server lvl le falan uğraşmıyosunuz

ip: hakanko.no-ip.biz
  • L2LiquiDFire 1000x İnterlude (c6)
    1000x
    safe 8
    max 30
    oly , twt
    pwp serverinda olan butun ozellikler serverimizda wardir..Bekliyoruz.:)
    www.l2liquidfire.net.tf Teo
  • full interlude
    full c5
    full c4
    and kameal items.

exp rate : 10000
    sp rate : 10000

serverimizda her an acik bir gm bulunmakdadır. her turlu sorunlarınızı paylasabilirsiniz. şimdiden iyi oyunlar dilerim. etkinliklerimiz event ile sınırlı degildir cesitli aktiviteler yapmaktayız ........

www.l2pusu.tr.gg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.