Bildirim
PvP Server Yokmu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
www.l2mega.com var benim bildigim
yadawww.l2kings.com pwp degil ama hem emek veriyorsun hemde oyunda bol bol pwp yap -
eskiden bir server vardı +1000 e upluyorduk saatte 15 dakka town içinde pvp yapıyorduk o server a bişe oldu giremedim daha ericaydı heralde onun ayarında kalabalık bir server yokmu ya -
www.l2rottenapple.com C4 -
L2Dragonlance
www.l2dragonlance.org dene pişman olmassın server hellbound 200x lvl kolay ıtem cok zor deıl max +25 safe+13
Ericada oynamıs arkadaslarda oldukca begenıo -
arkadaşım hellbound mu arıyon ne arıyorsun biz bunları bilmeden sana nasıl bilgi vermemizi bekliyorsun?. eğer hellboundsa
www.l2-light.com
Giranda başlıyorsun lwl 80lik moblardan 7-8 tane kesiyon lwl 5 oluyorsun..
max +20
safe +5
normal scroll rate 65%
Blessed rate 85%
Giranın heryerinde npc var.. :D
NPC buffer shop felan.. -
sagol kardes server a baktım iyi gibi biraz daha takılayım zannımca güzel ama erica kadar olamaz -
www.l2pvpbrasil.com.br yoqmu dedigin icin sirf yazdim :D 500x interlude donate var ana yarisini ben donate olmamama ragmen kesiyorum .donate istesen de biraz zor alirsin gm ing bilmio :D ole kotu bi durum -
Arkadaşlar ben alternative-l2 serverini oynyorum server c5
cok manyak pvp ler oluyo cok super sarıo yani benim 5150 pvp var. Flag gorunce asla affetmem
Exp kolay weaponlarda safe+15 armorlarda +10 yani bi nevi herkez esit donate var
sitesi:www.alternative-l2.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRsX11 -- 23 Eylül 2008; 14:09:47 > -
bie zamanlar erica vardiii vallar dunyada eglmıs gecmıs en guzel pvp serverı ıdı ahh erıca ahhhh nerde o guzel gunler :D -
Bence erıca guzeldı ama erıca tek beasına guzel deıldı erıcayı guzel yapan kalıtelı turk oyuncuların o serverda hep beraber oynamasıydı erıca aynı duzende tekrar faalıyete gecse eskı oyuncular olmadan zevk alamassın cunku aslında erıcayı guzel yapan ordakı ortamdı -
tabı bırde kalıtelı dusmanlar dusmandan dusmanda fark edıyor robınhood vardı ordaa kapısmada direk birbirimize baskasina yok :D cok makaraydı ahh erıca ahh -
quote:
Orjinalden alıntı: taaruz
tabı bırde kalıtelı dusmanlar dusmandan dusmanda fark edıyor robınhood vardı ordaa kapısmada direk birbirimize baskasina yok :D cok makaraydı ahh erıca ahh
Oyle tabı serverda sadece takım arkadasların deıl dusmanlarında kalıtelı olursa zevkı cıkar oyun yetenegı bakımında soylemıorum kalıteyı karakter bakımından...ozaman degmeyın oyun keyfıne. -
Aradığının zewki Benim Pvp Serverimde Bulabilirsin Belki
74 lvl itemli başlangıç
oto grade
oto üyelik
oto np simge
upgrade %100
tüm buglar fixli
savaşlar sorunsuz
Sadece pvp server lvl le falan uğraşmıyosunuz
ip: hakanko.no-ip.biz -
L2LiquiDFire 1000x İnterlude (c6)
1000x
safe 8
max 30
oly , twt
pwp serverinda olan butun ozellikler serverimizda wardir..Bekliyoruz.:)
www.l2liquidfire.net.tf Teo -
full interlude
full c5
full c4
and kameal items.
exp rate : 10000
sp rate : 10000
serverimizda her an acik bir gm bulunmakdadır. her turlu sorunlarınızı paylasabilirsiniz. şimdiden iyi oyunlar dilerim. etkinliklerimiz event ile sınırlı degildir cesitli aktiviteler yapmaktayız ........
www.l2pusu.tr.gg
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X