Şimdi Ara

PWI hala oynanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Var mı oynayan fikri olan? Böyle eski oyunlar ilgimi çekiyor. Yeni nesilden sadece revelation ve blessi çıkarsa oynarım.

Edit : İndirdim kurdum grafikler tatmin edici seviyede ama kombat mekanikleri pek sarmadı yinede oynamaya devam sıkılana kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Kasım 2016; 16:57:3 >

• Dostum cep telefonundan bir oyun var DARKNESS REBORN oyun 2 senedir oynanıyormuş ben yeni başladım,onu oynuyorum tam senlik üstelik 1vs1 + 3vs3 takım savaşları,bos kesmeler zindanlar sana iddia ediyorum elinden bırakamazsın. bi dene derim youtube den videoları izle inan pc oyunlarını daha oynamazsın.Guildimiz var oynamak istersen her türlü yardımcı oluruz.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Biliyorum o oyunu ama pc de böyle oyunlar varken mobilde oyun oynanmazki Mobilde öyle bir şey oynarsam moba falan oynarım. Mobil Mmorpg lerin çoğu 3-5 skille oynanan basit oyunlar. Gameloft un mmmorpg si vardı order chaos online 2 o baya kaliteli bir mmorpg ye benziyordu mobilde denemek istersen bir bak.

Dönelim PWI'ye yani perfect world interneşınıl oyuncu sayısı fena değil ama skill geçişleri çok yavaş sıkılana kadar takılırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.