Şimdi Ara

Q7 Tam ve Yarı Otomatik Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-2008-audi-q7-3.0-tdi-quattro-tam-full-aksesuarli-servis-bakimli-177108693/detay

Tam otomatik:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-audi-2011-30.yila-ozel-ic-dis-s-line-full-plusfulll-177089795/detay

Beyler bu aracın tam oto ile yarım oto. arasında çok fark var mıdır? Yani bildiğimiz tam ve yarı otomatik kadar fark var mıdır? Sanki o kadar fark göremedim. Yarı oto alsak sıkıntı yaşar mıyız?

• bildiğimiz prnds/+- olan q7 ikiside fark yoktur
  • Sanzimanlar ayni hocam fark yok ikinci ilandaki sahis yari otomatik yazmis bunun sebebi sanzimani manuel moda alarak + ve - tuslari ile kullanmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilanı verirken birisini seçiyorsun. o yüzden öyle o.
  • Eniştemde hep aynı soruyu sorar. Gülerek cevapların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMBELE1234 -- 28 Ağustos 2014; 13:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Audi'nin en gereksiz aracı. 4.2'lik versiyonu 530d karşısında rezil olmuştu, o günden sonra nefret ettim bu araçtan.

Hocam o ikisi kıyaslanacak araç mı ki? Özellikle ağırlık farkı, normal tabii 530d'nin geçebilmesi...
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Teknik verilerine bakıldığında 5.30d 4.2 TDI Quattro Q7 ye nazaran tek bir noktada üstün ki bu da; 0-100 hızlanması. Aradaki farkta ancak 0.1 saniye kadar. Rezil oldu dediğiniz 4200cc motorlu 800 torka sahip 4 çeker bu araç 100km hızı geçtikten sonra ( ki 100km e kadar da santimetrik farklarla ancak geri düşer ) 530d yi rakip olarak bile görmeyecektir (eğer bir embesil tarafından kullanılmıyorsa). Bu yüzden yorumunuzda bir yanlışlık seziyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wu

Teknik verilerine bakıldığında 5.30d 4.2 TDI Quattro Q7 ye nazaran tek bir noktada üstün ki bu da; 0-100 hızlanması. Aradaki farkta ancak 0.1 saniye kadar. Rezil oldu dediğiniz 4200cc motorlu 800 torka sahip 4 çeker bu araç 100km hızı geçtikten sonra ( ki 100km e kadar da santimetrik farklarla ancak geri düşer ) 530d yi rakip olarak bile görmeyecektir (eğer bir embesil tarafından kullanılmıyorsa). Bu yüzden yorumunuzda bir yanlışlık seziyorum :)

merak ettim video varmi?

• ilk ilan modelını kullanan var mı şehir içi ne yakar?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wu

Doğru.

Birde Q7 W12 TDI ile M5 in kapışma videosu vardı.

4.2 lik motordan bahsederken FSI diye belirtseydiniz zaten böyle bir cevap vermezdim.

Velev ki söz konusu yeni nesil 4.2 TDI olunca Q7 nin 530 karşısında rezil olmasının ihtimal dahilinde olmadığı da bir gerçek :) Uyduruk vesaire demişsiniz ancak daha rasyonel bir kayak varsa söyleyin bilelim. Ben 4.2 TDI aracı da 530d' yi de bizzat kullanmış birisi olarak konuşuyorum ki bahsettiğiniz olay normal koşullarda gerçekleşemez..
  • Sona vurdurursan Q7 530d yi ezer geçer bir de teper.
  • Bildiğim kadarıyla;

Q7'de 2 tip şanzıman kullanıldı

2013'e kadar 6 ileri
    2013 sonrası makyajlılarda (direksiyon farklı) 8 ileri.

2 şanzıman da tam otomatik viskoz kavramadır.
    Yarı otomatik veya manuel şanzıman yazanlar, manuel vites atma seçeneği de (Tiptronik) olduğu için karıştırıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.