Şimdi Ara

q9450

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar q9450 almayı dusunuyorum kullanan arkadaslar var mı su anda ki işlemcim q6700..

• Gayet güzel bir işlemcin var niye değiştirmeyi düşünüyorsunki? Hem de güzel OC sonuçları elde edebilen bir işlemcidir Q6700.
  • ama su var 3,50 de stabil calıstıramadım makina bazen kapanıyo. elimdeki işlemciyi 400 liraya satacağım ve q9450 yi ile 485 liraya alacağım sonucta ikiside 4 çekirdek ve fsb hızı 1333 + 12 mb l2 cache bellek değmez mi aradaki farka. 85 lira için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Gayet güzel bir işlemcin var niye değiştirmeyi düşünüyorsunki? Hem de güzel OC sonuçları elde edebilen bir işlemcidir Q6700.

kesinlikle katılıyorum işlemciniz gayet güzel işlemci şu saatten sonra bu işlemciniz varken para harçamak akıl karı olmaz bence hem bence aralarında ahım şahım bir fark olacağınıda zannetmiyorum ama para sizin işlemci sizin keyifte sizin
  • para sizin ama mantıksız bi yatırım olcak q6700 lerı sevmem(kişisel) ama yınede cok mantıksız olur ayrıca cok bısı fark etmez hatta sat 400 e q6600 al en 0 ından(biraz saçma mı oldu?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ KAGAN -- 6 Temmuz 2008; 15:26:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarppy

Gayet güzel bir işlemcin var niye değiştirmeyi düşünüyorsunki? Hem de güzel OC sonuçları elde edebilen bir işlemcidir Q6700.

katılıyorum
    q6700 3.4 de günlük kullanılır 3.4 de gayet yeterli
  • Ben kullanıyorum performanstan hiç taviz vermiyor sıcaklığıda normal (Boşta Çekirdekler:35*45 arası loadda max 55*56 benim soğutucyla bu değerler coretemp ten alında 5 derece fazla gösteriyo diyolar ona göre hesap et)ama oc de çok başarılı diyemem eğer oc siz kullanacaksan ki önerimdir alabilirsin
    Eğer aynanda bir çok işi rahat ve hızlı yapmak istiyosan tam sana göre(gerçi senin cpu da bunları yapar bence kalsın cpu un)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 7 Temmuz 2008; 1:20:00 >
  • teşekkürler verdim siparişimi carşamba gunu geliyor işlemci yani o.c de en faz la düşündüğüm günlük 3,0 bana yeter bendeki işlemci çok ısınıyor normalde 45 50 çok rahat görüyor. guzel yani 1333 fsb olması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcman_07

teşekkürler verdim siparişimi carşamba gunu geliyor işlemci yani o.c de en faz la düşündüğüm günlük 3,0 bana yeter bendeki işlemci çok ısınıyor normalde 45 50 çok rahat görüyor. guzel yani 1333 fsb olması.

kardeş gzl bi işlemci soutucuyla ısı sorunun çözebilirdin. ama neyse almışsın artık hayırlı olsun demek düşer.
  • hiç gerek yoktu bence... işlemcin çok güzelmiş fazla fark hissetmeyeceksin
  • 400e satabılıyorsan hemen sat q9450al.onemlı olan oc lu deger degıldır.default degerdır.defaulttada q9450 onde olduguna gore ve yenı ıslemcı olduguna gore alınır.q6700 bı muddet sonra o fıyata bıle satamayacaksın onun ıcın hemen elınden cıkar.ama su var su an turkıyede q9450 kalmadı.olsa ben alıcaktım ama hıcbır yerde yok.bulursan banada haber ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz_vga -- 9 Temmuz 2008; 1:31:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.