Şimdi Ara

Qashqai vites geçişlerinde gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.2022 model Qashqai Otomatik 1.3 aracım var.14.800kmde.Bu sabah aracı çalıştırdığımda vitesi P den D ye atarken çok hafif çıt çıt(yanmayan çakmak sesi gibi)diye bir sesin geldiğini fark ettim.Daha sonra D den R ye vs denedikten sonra aynı ses gelmeye devam etti.Sonra aracı biraz sürdüm ve herhangi bir ses gelmiyordu.Yani 1den 2 ye atarken herhangi bir ses sorunu yok.Aracı otoparkta bıraktım.Acaba ciddi bir arıza olabilir mi ya da yağ falan mı eksik.Çünkü sanki yağsızlıktan gelen bir ses gibi.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu arada elimde video var lakin buraya yükleyemedim yardımcı olmak isteyen için özelden veyahut başka bir yerden paylaşabilirim.
    Edit:Tamirciye götürdüm aracı fabrika hatası dedi.Şanzuman robotunda sıkıntı varmış.Bayramdan sonra servise götürüp göstereceğim.O zaman konuyu tekrar güncellerim garantiden yaptılar mı ne dediler vs diye.Şanzuman robotu hakkında bilgisi olan varsa da yazabilir.İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myasir3437 -- 31 Mayıs 2024; 12:16:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• otomatik mi ne bu

• gercekbeko G kullanıcısına yanıt
    Yazmayı unutmuşum evet otomatik ekledim.

• ne yaptınız? servis ile görüşebildiniz mi?

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Görevli kişi röle sesi dedi.Normalmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vites değişiminde gelen ses
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.