Şimdi Ara

QCY ArcBuds Lite Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık 359 lira(N11)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • QCY ArcBuds Lite Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık 359 lira(N11)
    QCY ArcBuds Lite Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık 359 lira(N11)www.n11.com
    Qcy Arcbuds Lite TWS Bluetooth 5.3 Kulak İçi Kulaklık Siyah Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/qcy-arcbuds-lite-tws-bluetooth-53-kulak-ici-kulaklik-49670476?magaza=n11&renk=siyah

Sağ tarafta ürüne özel 100 lira indirim kuponu var onu aktif edin.

Şuan N11'de 359 liraya neredeyse bir öğün yemek fiyatına satılıyor.

Daha önce QCY deneyimim olmuştu.F/P olarak çok memnun kalmıştım.

Hali hazırda 2 tane bluetooth kulaklığım var 3. ve yedek olarak bu kulaklığı düşünüyorum.Yurtdışı hariç bu ürünün incelemesi yok.Ama ülkemizdeki genel yorumları oldukça iyi.Bizim ülkemizde lite ismiyle geçerken bazı ülkelerde QCY 27 olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 10 Eylül 2024; 16:20:6 >

• QCY T18 almıştım, uygulaması tamamen çöp. Kendisine gelince, 6 ayda bir tarafı bozuldu.

Ama bu fiyata değer gibi görünüyor.

Okuduğunu anlayamayanlar için tekrar yazayım. Ama bu fiyata değer gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 8 Eylül 2024; 17:7:28 >
  • QCY ArcBuds Lite Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık 359 lira(N11)

maşallahı var hala kullanıyorum bass-tiz yerinde uygulamasıda fena degil eq ayarı var bide saatini aldım gs güzel set oldu ihtiyac olsa linktekini alırdım cok uygun

• Başka bir modelini aldım 1 yıl dolmadan sağ taraf bozuldu. Ömrü kısa olsun dert değil derseniz ses kalitesi kötü diyemem.

• bir tarafı bozulan kulaklıkların pilleri arızalanıyor genelde. açılmaya müsaitse atmayın içini açıp sağlam pilleri bozukların yerine lehimleyerek değiştirebilirsiniz muhtemelen uyacaktır.

• 1 yıl önce başka modelini aldım 3 ay önce sağ kulaklık bozuldu çok sık kullanmama rağmen şimdi bu fiyata alırmıyım asla almam,QCY nin ömrü kısa, 3 yıl önce TAOTRONİCS aldım ve hala taş gibi çalışıyor ve malzeme ses kalitesi çok daha iyi,bence biraz daha bütçe artırıp kendini ispatlamış markalara yönelmek daha iyi,dün ANKER SOUNCORE satın aldım,QCY almak içimden gelmedi artık

• qzwxec kullanıcısına yanıt

Hocam 400 liralık ürün neticede 4k liralık performans beklemiyorsunuz sanırım.

Daha önce QCY t1c kulaklık deneyimim oldu.4 yıl yoğun kullandım özellikle spor ve yürüyüşte.Ses çıkış yüksekliği çok iyiydi.Microfonu ortalamaydı.Bu tarz kulaklıkların en kötü tarafı pili bitince çöp oluyor.4-5 saat giden pili 1 saate düşünce 1 ay kadar önce Samsung galaxy buds fe aldım.Linkini paylaştığım kulaklığı da yedek kulaklık olarak düşünüyorum zaten.Ben de elektronik işinin şansla da alakalı olduğunu düşünüyorum.

• Ömürlük isteyen 10K’ a Apple Airpods Pro Gen2 alabilir…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qcy t5 4 sene olması lazım sorunsuz kullandım ama o airpods tarzında. konudaki gibi küçük modellerde şarj gitme süresi daha az ve zamanla sağ veya sol birisi ölüyor. haylou gt1 ve plus da kullandım 1 taraf asla şarj almıyor artık. o yüzden artık tercihim airpods tarzı modellerden yana olur. mikrofon performansları da daha iyi. şuan 500 700 tl civarında oppo, qcy t13, anker gibi modeller var bende araştırıyorum bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatı güncel 359 liraya düştü,kaçırmayın.

• Ürüne Özel Kuponlarda Alt Limit 600 TL olmuş. Dün 100/400'dü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.